28 / 04 / 2024

Ebru Ulu projeleri

Ebru Ulu projeleri

Haziran 2014’ten beri PIN Mimarlık’ta çalışan Mimar Ebru Ulu kimdir? Ebru Ulu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Ebru Ulu..

Otoyol projeleri, proje finansmanında büyüdü!

Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Ebru Dildar Edin, proje finansmanında gelinen son noktayı anlattı. Proje finansmanında, bu yıl büyümenin motoru alt yapı ve otoyol projeleri olarak açıklandığını belirtti.

Ebru Ulu kimdir?

Haziran 2014’ten beri PIN Mimarlık’ta çalışan Mimar Ebru Ulu kimdir? Ebru Ulu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Ebru Ulu..

Balıkesir Avrupalı ve Ortadoğulu yatırımcılar tarafından ilgi gördü!

Mipim’de sergilediği projelerle Balıkesir’i yabancılara tanıtan Başkan Uğur, “Fuarda en çok Avrupalı ve Ortadoğulu yatırımcının ilgisini çektik” dedi. Büyük projeleri fonlar yakın takipte..

Astaş Holding projeleri, Körfez ve Ortadoğulu yatırımcılardan yoğun ilgi gördü!

Astaş Holding’in projeleri, Körfez ve Ortadoğulu yatırımcılardan yoğun ilgi gördü. Türkiye, fuarda dünyanın parlayan yıldızı olarak dikkat çekerken, ülkedeki gayrimenkul projeleri cazip birer yatırım aracı olarak öne çıkıyor.

Kentsel dönüşüm projeleri Beykoz'da 2B arazilerine takıldı!

İstanbuldaki kentsel dönüşüm projeleri Beykoz'da 2B arazilerine takıldı, Beykozlular Maliye Bakanlığı'ndan çıkacak kararı bekliyor

Türkiye'deki konut projeleri isimlerinin analizi!

Türkiye’nin en kapsamlı veritabanına sahip REIDIN’de yer alan bütün projeleri kronolojik olarak sıraladık ve bu konutların isimlerinin ufak bir analizini gerçekleştirdik...

Ebru Duman ve Zelal Varul Eviya'nın basın iletişimini yürütüyor!

Eviya Gayrimenkul’ün basın iletişimini Ebru Duman ve Zelal Varul yürütmeye başladı

Ataşehir Konut Projeleri'nin son hali havadan görüntülendi!

Ataşehir Konut Projeleri www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi...

Ebru Gündeş-Reza Zarrab Etiler'de 750 bin dolara rezidans aldı!

Ebru Gündeş-Reza Zarrab çifti Etiler'deki rezidanstan kızlarına 750 bin dolar değerinde daire satın aldı.

Mavişehir Optimus ve Soho projeleri LEED sertifikalı!

Soyak MavişehirOptimus ve Soyak Soho projeleri çevre dostu bina oluyor. Soyak’ın inşaatı devam eden her iki projesi de LEED (Leadership in EnergyandEnvironmental Design-Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik)sertifikalı olacak...

Bulut'tan Evviva projeleri hızla devam ediyor!

Bulut İnşaat'ın Evviva projeleri tüm hızıyla ilerliyor...

Beren Saat, Kenan Doğulu'nun Acarkent'teki evine taşınıyor!

Geçen yıl 2.5 milyon dolar ödeyerek Arnavutköy'den ev alan Saat, sevgilisinin, 'Evine taşınma. Gel, beraber oturalım' teklifi üzerine Doğulu'nun Beykoz Acarkent'teki evine taşınmaya karar verdi.

Ankara'daki Kuğulu Park, sonbahara kadar yenilenecek!

Ankara'nın simgesi Kuğulu Park'ta 1970'lerden beri ilk kez yenileme çalışması yapılacak. Havuzdaki çatlaklardan 30 tonluk suyun sızması engellenecek. Park, sonbahara yetişecek

Ebru Ulu projeleri Haberi

Ebru Ulu projeleri

Ebru Ulu, 2006 senesinde İstanbul Teknik Üniversitesi’nden mezun oldu.  2006-2007 yılları arasında UrasXDilekci’de çalıştı. 


2009 senesinde, İTÜ’de Mimari Tasarımda Bilişim bölümünde yüksek lisansını “İslami Geometrik Örüntü Türetimi Amaçlı Bir Biçim Grameri Modeli” başlıklı tezi ile tamamladı. 


Tez çalışmasında, çok kollu İslami geometrileri biçim grameri bağlamında inceleyip İslami örüntülerin farklı türevlerini üreten bir biçim grameri modeli önerdi. 2009’da tezi ile aynı başlıklı yazısı Generative Art Conference in Milan’da kabul edildi. 


2010 senesinde Onur Yüce Gün ve Burcu Arkut ile yazıdğı “Future Community in Istanbul: An Interpretation of Istanbul to Generate a New Urban Life” başlıklı bildirisi eCAADe Zürih’te sunuldu. Türkiye ve yurtdışında birçok atölye çalışmasına katılmış olup çalışma alanları üretken ve parametrik tasarım, geometrik örüntüler, scripting, biçim gramerleri ve 3 boyutlu modelleme üzerine...