29 / 04 / 2024

Ecco 2016 şube açılışları

Ecco 2016 şube açılışları

ECCO’NUN Türkiye’deki faaliyetleri hakkında bilgi veren Ecco Türkiye Genel Müdürü Deniz Necati Erda, bu yıl 3 yeni mağaza açacaklarını anlattı. Erda, "Türkiye’de her şey yolunda giderse daha fazla mağaza açarız.” dedi.

Ziraat Katılım şube sayısını 44'e çıkardı!

Ziraat Katılım, 2016 yılındaki hedeflerini gerçekleştirdi. Banka, şube sayısını yüzde 100 artışla 44 yaptı. Piyasaya 9 milyar TL'lik destek sağladı.

2016'da bankaların şube sayısı 10 bin 781'e ulaştı!

Türkiye Bankalar Birliği (TBB), 2016 Banka, Şube ve Çalışan Sayıları raporunu yayımladı. Rapora göre toplam şube sayısı 10 bin 781 oldu.

Bankalar 2016'da 412 şube kapattı!

Bankalar 2016 yılında toplam 412 şube kapattı. Şube kapatmaların yarısına yakını son çeyrekte gerçekleşti.

Bankalar şube sayılarını azalttı!

Türkiye Bankalar Birliği (TBB), mevduat ile kalkınma ve yatırım bankaları toplam şube sayısının, Eylül 2016'da bir önceki yılın aynı ayına göre 295 azalarak 10 bin 985'e gerilediğini bildirdi.

Faruk Güllüoğlu 2016 sonuna kadar 10 yeni şube açacak!

Baklava başta olmak üzere tatlı sahasının etkin oyuncusu olan Faruk Güllüoğlu, yıl sonuna kadar 10 yeni şube daha açmayı hedefliyor. Şirketin Türkiye genelinde 70 mağazası bulunuyor.

Siirt Merkez Evren Mahallesi TOKİ başvuru 2016!

Siirt Merkez Evren Mahallesi TOKİ başvuru 2016 işlemleri için temerküz şube Siirt Merkez Şubesi olacak. Ödemelere göre 216 aya kadar vade sağlanan projede fiyatlar 141 bin 165 TL'den başlıyor.

FuzulEv her ay iki şube açacak!

1992 yılından bu yana Fuzul, binlerce aileyi ev ve otomobil sahibi yaparak ‘çifte anahtar’ mutluluğu yaşattı.. FuzulEv'in 2016 yılı hedefi, her ay iki yeni şube açarak yıl sonunda 30 noktaya ulaşmak.

Halkbank, bu yıl 40 yeni şube açacak!

Geçtiğimiz yıla 50 adet şube açılışı hedefiyle başlayan Halkbank, 2015 yılında 49 şube açılışı gerçekleştirerek hedefleriyle uyumlu sonuçlar elde etti. Halkbank'ın 2016'da 40 yeni şube açma hedefi bulunuyor.

Era Gayrimenkul 2016 sonuna kadar Türkiye'de 23 şube açacak!

1971 yılında Amerika'da kurulan, bugün ise 3 bini aşkın ofisi ve 38 binden fazla broker ve gayrimenkul danışmanı ile faaliyet gösteren Era Gayrimenkul, Türkiye'de 2016 sonuna kadar 23 franchise daha vermeyi hedefliyor.

Fibabanka Kadıköy'de şube açtı!

Fibabanka tarafından bugün kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan yazılı açıklamaya göre Fibabanka Anonim Şirketi Kızıltoprak Şubesi Fenerbahçe Mahallesi'nde açıldı. Şube, Kadıköy Bağdat Caddesi üzerinde yer alıyor...

Halk Bankası iki şube daha açtı!

Türkiye Halk Bankası A.Ş, Osmaniye ve Çanakkale Ayvacık' ta iki yeni şube açtı. Halk Bankası' nın yeni açılan şubelerinin adres bilgileri haberimizde yer alıyor...

Adese AVM Bolu'da şube açıyor!

Adese Alışveriş Merkezleri tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Adese AVM Bolu Beşkavaklar Mahallesi Necdet Gören Caddesi üzerinde bir şube açılışı daha gerçekleştiriyor...

Ziraat Bankası Srebrenitsa'ya şube açacak!

Bosna savaşı sırasında topraklarını terk etmek zorunda kalanların geri dönüşlerini sağlamak için tarım, sanayi ve turizm alanlarında, 'Türk finans hattı" programıyla kredi desteği sağlayan Ziraat Bankası, Srebrenitsa'da şube açacak...

Ecco 2016 şube açılışları Haberi

Ecco 2016 şube açılışları

Danimarkalı Ecco, “Sihirli Ayakkabı Boya Sandığı” projesiyle ayakkabı bakım ürünleri satışlarını yüzde 400, ayakkabı satışlarını yüzde 41 artırdı. Ana merkez, sadece 200 euroluk harcamayla gelen başarı üzerine projeyi 90 ülkeye yayma kararı aldı.


Danimarkalı Ecco’nun Türkiye Genel Müdürü Deniz Necati Erda’nın mağazalara geleneksel Türk ayakkabı boyacı sandığı koyma fikri büyük bir başarıyı beraberinde getirdi. Projeyle Türk kültürünün geleneksel motiflerinden olan ayakkabı boyacı sandıkları İskandinav tasarımlı Ecco mağazalarına yerleştirildi. Proje ilk olarak Özdilek AVM’deki Ecco mağazasında daha sonra 8 Ecco mağazasında uygulanmaya başlanırken Ecco müşterilerine ücretsiz ayakkabı bakımı da sunuldu. Uygulama müşteriler tarafından büyük ilgi görünce bu ilgi satışlara da yansıdı ve ortaya kısa sürede bir marketing başarısı çıktı. “Sihirli Ayakkabı Boya Sandığı” projesiyle ayakkabı bakım ürünleri satışları yüzde 400, ayakkabı...