07 / 05 / 2024

ece banyo özel tasarım

ece banyo özel tasarım

Ece Banyo, yeni ürünü hareketli banyo dolabı ve hareketli lavabo sistemini hayata geçirdi.

ŞOK’ta Cif banyo ve mutfak spreyi 29,50 TL’ye, çift kişilik pike 169 TL’ye, çaydanlık takımı 399 TL’ye düştü!

ŞOK Market, hafta sonuna özel pek çok üründe indirime gitti. Bu doğrultuda, Cif banyo ve mutfak spreyi 29,50 TL’ye, çift kişilik pike 169 TL’ye, çaydanlık takımı 399 TL’ye düştü. İşte 2 Temmuz Pazar ŞOK fiyat listesi...

A101’de Fairy bulaşık makinesi kapsülü 169 TL’ye, Cif banyo ve mutfak temizleyici 32,75 TL’ye, yoğurt 61 TL’ye düştü!

A101, 30 Haziran’a özel pek çok üründe indirime gitti. Buna göre, Fairy bulaşık makinesi kapsülü 169 TL’ye, Cif banyo ve mutfak temizleyici 32,75 TL’ye, yoğurt 61 TL’ye düştü. İşte A101 fiyat listesi 30 Haziran Cuma...

ŞOK’ta temizlik ürünlerinde kaçırılmayacak indirimler! Banyo temizleyici 24 TL, yüzey temizleyici 30 TL, Cif sprey 30 TL

ŞOK Market’in 31 Mayıs Çarşamba gününe özel indirimli aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi resmi internet sitesinden paylaşılırken, ŞOK’ta banyo temizleyici 24 TL’ye, yüzey temizleyici 30 TL’ye, Cif sprey 30 TL’ye inecek. İşte ŞOK 31 Mayıs 2023 tarihli fiyat listesi...

ŞOK’ta ev kadınlarına özel dev indirimler! Elektrikli süpürge 1250 TL, spim mop 120 TL, 2’li banyo havlusu 100 TL...

ŞOK Market’in 18 Nisan’a kadarki indirimli ürünler kataloğu fiyat listesi yayımlanırken, 18 Nisan’a kadar ŞOK’ta elektrikli süpürge 1250 TL’ye, spim mop 120 TL’ye, 2’li banyo havlusu 100 TL’ye düştü. Peki, ŞOK’ta başka hangi ürünler var? Fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Eda Ece Kalamış'a taşındı!

Güzel oyuncu Eda Ece'nin Ulus Savoy sitesinde bulunan dairesini, sevgilisi Buğrahan Tuncer beğenmeyince, Eda Ece Kalamış’ta yeni ev kiraladı.

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer Ulus'ta lüks bir siteye taşındı!

Güzel oyuncu Eda Ece, sevgilisi Buğrahan Tuncer ile aynı eve taşınma kararı aldı. Lüks siteye taşınacak çift yeni daireleri için 40 bin TL'yi gözden çıkardı. 

2018'de kamu ve özel yatırımlar 1 trilyon lirayı geçecek!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan kamunun 141 milyar TL, özel kesimin 1 trilyon TL’ye yakın yatırım yapacağını söyledi. Bakan Elvan, “İlk kez yatırımda 1 trilyon TL’yi geçeceğiz” dedi.

Little Big: Kale Banyo'dan dar banyolar için ferah çözüm!

Bütünsel banyo tasarımlarının en güzel örneklerini hayata geçiren Kale Banyo, yeni serisi ‘Little Big’ ile özellikle küçük ve dar banyolar için geniş ve ferah çözümler sunuyor.

Kale Banyo, Zeus ile şık ve kullanışlı banyolar yaratıyor!

Bütünsel banyo çözümlerinin en güzel örneklerini hayata geçiren Kale Banyo, alışılmış klasik stilin dışında tasarıma sahip yeni serisi ‘Zeus’ ile şık ve kullanışlı banyolar yaratıyor.

Kale Banyo Icon Maxi serisini tanıttı!

Kale Banyo, bütünsel banyo çözümlerinin en güzel örneklerinden biri olan ‘Icon Maxi’ serisi ile büyük hacimli mekanlarda son derece zarif ve kullanışlı çözümler sunuyor.

Four Winds Residence'ta kişiye özel kampanya!

Taşyapı, İstanbul’daki Four Winds Residence projesinde hemen teslim evler için “kişiye özel” kampanya düzenledi. Taşyapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ece Turanlı, “80 daire için şirket bünyesinde kişiye özel taksit yapıyoruz” dedi.

Demsaş Mutfak kişiye özel tasarımlar yapıyor!

Demsaş Mutfak & Banyo’nun İş Geliştirme Müdürü Efe Ayçenk, kadınların evdeyken en çok mutfakta zaman geçirdiğini söyleyerek bu doğrultuda kişiye özel tasarımlar gerçekleştirdiklerini belirtti.

Demsaş Mutfak'tan kişiye özel tasarımlar!

Demsaş Mutfak & Banyo’nun İş Geliştirme Müdürü Efe Ayçenk, kadınların evdeyken en çok mutfakta zaman geçirdiğini söyleyerek bu doğrultuda kişiye özel tasarımlar gerçekleştirdiklerini belirtti.

ece banyo özel tasarım Haberi

ece banyo özel tasarım

Ece Banyo'nun bu iki yeni ürünü özellikle çocuklar, yaşlılar ve bedensel engellilere yönelik olarak tasarlandı. Ece Banyo Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz, Devlet İstatistik Enstitüsü'nün rakamlarına göre Türkiye'de 8,5 milyon engellinin bulunduğunu söyledi. Yaşlı nüfusun sayısının her geçen gün arttığının da altını çizen Çenesiz, "Yapılan araştırmalara göre, 2015 yılında Türkiye nüfusunun 8 milyonu, 2025 yılında ise 12 milyonu 60 yaş üstü olacak. Biz hem engelli vatandaşlarımızın hem yaşlılarımızın hem de çocuklarımızın bu ihtiyacını gördük ve onların sıkıntısını ortadan kaldırmak için bu ürünü geliştirdik"...