03 / 05 / 2024

Ece Banyo trio

Ece Banyo trio

Ece Banyo, tasarım ve fonksiyonelliği ile her banyoya uyum sağlayacak olan TRIO banyo dolabı serisi kalite ve sadeliğin şıklığını bir arada sunuyor. TRIO banyo dolabı, tasarımındaki sadelik ve ince detaylarla dikkat çekiyor.

Beylikdüzü Alya Trio Evleri!

Teslimlerin 2017 yılının Nisan ayında gerçekleşeceği Beylikdüzü Alya Trio Evleri 26 adet daire ve 5 adet dükkandan meydana geliyor.Proje İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde inşa ediliyor.

Alya Trio Evleri satılık!

Teslimlerin 2017 yılının Nisan ayında gerçekleşeceği Alya Trio Konutları 26 adet daire ve 5 adet dükkandan meydana geliyor.Alya Trio Evleri satılık daire fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Ece Banyo'nun TRIO serisi ile kalite ve sadeliğin şıklığı bir arada!

Ece Banyo, tasarım ve fonksiyonelliği ile her banyoya uyum sağlayacak olan TRIO banyo dolabı serisi kalite ve sadeliğin şıklığını bir arada sunuyor. TRIO banyo dolabı, tasarımındaki sadelik ve ince detaylarla dikkat çekiyor.

ECE’ye çok uluslu ortak!

Yapı grubu ECE Holding, çok uluslu banyo ürünleri markası Ideal Standard International ile birlikte şirket kurdu. Yüzde 50-50 ortaklı şirket için imzalar önceki gün atıldı.

Ece Holding ve Ideal Standard Internation ortak oldu!

Yapı sektörünün lider firması ECE Holding ile 200 yıllık köklü bir geçmişe sahip dünyanın lider banyo ürünleri firması Ideal Standard International, süregelen iş birliklerini bir adım daha ileriye taşıyarak, Türkiye faaliyetlerini Ideal Standard Yapı Malz

Ideal Standart ile Ece Holding birlikte çalışacak!

1875 yılında ABD'de kurulan Ideal Standart isimli banyo ürünleri üreticisi Türkiye'de Ece Holding ile ortak oldu. İki şirket Ideal Standard Yapı A.Ş. adı altında yüzde 50-50 ortak bir şirket kurdu.

Ece Holding ile Ideal Standard ortak oldu!

1875 yılında ABD’de kurulan Ideal Standart isimli banyo ürünleri üreticisi Türkiye’de Ece Holding ile ortak oldu. İki şirket Ideal Standard Yapı A.Ş. adı altında yüzde 50-50 ortak bir şirket kurdu. Ece Holding hali hazırda Türkiye’de Ideal Standard için

Ece Banyo yönetiminde yeni görevlendirmeler yapıldı!

Yapı sektörünün lider kuruluşu ECE Holding’e bağlı ECE Banyo üst yönetiminde yeni atamalar gerçekleştirildi. Levent KARACABAY, Ahmet ÇENESİZ ve Ömer TÜRKER Genel Müdür yardımcısı olarak atandılar.

ECE Holding tarafından satın alınan ISVEA, ödüle doymuyor!

ECE Holding tarafından geçen sene satın alınan vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinin lider markalarından ISVEA, dünyanın en prestijli tasarım yarışmalarından A'Design Award’ta 6 ödüle birden layık görüldü...

Elegance banyo serisi, zamansız bir banyo tasarımı sunuyor!

Elegance banyo serisi, klasikten vazgeçmeyenlere zamansız bir banyo tasarımı sunuyor. Cam kapaklı dolabıyla banyolarda nostaljik bir hava yaratan seri, mermer lavabo tezgahıyla mekana geleneksel bir şıklık katıyor.

Creavit Fresh banyo mobilyası ile banyolara yaz dopingi!

Banyo modasının öncüsü Creavit’ten tazeleyen, yenileyen, zindelik veren, hayat dolu banyolar için yepyeni bir banyo mobilyası geliyor. Güneşle suyun yenileyici enerjisinden ilham alan Fresh Banyo Mobilyası ile yazın keyfi banyolarda çıkıyor.

Ece Atalay: Satışlarda güven ortamı oluşacak!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 7. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Bulvar İstanbul Ece Atalay, tüketici kanunundan bahsetti ve satışlarda kurulacak güven ortamına değindi...

Trio İnşaat Elektrik Elektronik Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trio İnşaat Elektrik Elektronik Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Alp, Fatma Şahin tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Temmuz'da kuruldu.

Ece Banyo trio Haberi

Ece Banyo trio

Ece Banyo, tasarım ve fonksiyonelliği ile her banyoya uyum sağlayacak olan TRIO banyo dolabı serisi kalite ve sadeliğin şıklığını bir arada sunuyor.


Temizlik ve hijyen duygusunu hisettiren beyaz ve banyolara sıcak bir hava katan İtalyan ceviz renk alternatiflerinin yer aldığı TRIO banyo dolabı, tasarımındaki sadelik ve ince detaylarla dikkat çekiyor. Kullanım kolaylığını ön planda tutanlar için özel olarak tasarlanan TRIO serisi, 100 cm., 80 cm. ve 60 cm. olmak üzere 3 farklı ebat seçeneği ile sunuluyor. Özel raf tasarımlı aynalı dolap ve Sekura lavabolar ile kombinlenen TRIO banyo dolabı serisinin,  yavaş kapanan kapak özelliği de bulunuyor. Etajerli ayna alternatifinin de yer aldığı seride, kapak tasarımları kendinden kulplu olarak göze...