04 / 05 / 2024

ECE Kiremit tasarım ödülü aldı

ECE Kiremit tasarım ödülü aldı

ECE Kiremit, tasarımı İtalya’da yapılan Venedik tipi kiremit ile sektörde bir ilki daha gerçekleştirerek, dünyanın en prestijli tasarım yarışmalarından A’Design Award’da ödüle layık görüldü.

Mona Tasarım Mimarlık Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mona Tasarım Mimarlık Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ece Koçarslan ve Saliha Turgut ortaklığında kuruldu.

Alz Tasarım Dekorasyon Ürünleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alz Tasarım Dekorasyon Ürünleri Ve Ticaret Limited Sancaktepe’de  30 bin sermaye bedeli Ece    Alaz Tekiner, Emre    Alaz, H.Yıldırım Tekiner tarafından kuruldu.

Frank Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Frank Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi bugün Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ece Şeref tarafından kuruldu.

Siena Kiremit'e İtalya'dan tasarım ödülü!

ECE Holding’in kiremit sektöründe faaliyet gösteren firması ECE Kiremit tarafından üretilen ve tasarımı İtalya’da yapılan Siena; dünyanın en prestijli tasarım yarışmalarından A’Design Award’da ödüle layık görüldü.

Lacivert Mühendislik Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lacivert Mühendislik Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ece Özkurterler tarafından 10 bin TL sermaye ile 30 Haziran 2015 tarihinde Kağıthane'de kuruldu.

ECE Kiremit, A’Design Award’dan tasarım ödülü aldı!

ECE Kiremit, tasarımı İtalya’da yapılan Venedik tipi kiremit ile sektörde bir ilki daha gerçekleştirerek, dünyanın en prestijli tasarım yarışmalarından A’Design Award’da ödüle layık görüldü.

Sur Çelik Kapı yeni tasarımı Anjelin'i sundu!

Tasarımlarıyla sektöründe her zaman fark yaratan Sur Çelik Kapı, uluslararası tasarımcı Ece Deniz Toros'un imzasını taşıyan yeni modeli Anjelin ile güvenliği tasarımın estetiğiyle buluştururak sunuyor.

Milano Tasarım Haftası'nda Anadolu mermeri dünyaya tanıtılacak!

Türk doğal taş sanayiinin vizyonunu, çağdaş tasarımı kullanma yetkinliğini ve Türk mermerlerinin güzelliğini dünyaya tanıtmayı hedefleyen İstanbul ve Ege Maden İhracatçıları Birlikleri, dünyanın en prestijli tasarım etkinliği olan Milano Tasarım Haftası'n

İstanbul Tasarım Bienali'den KENTLEŞMİŞ filmi galası!

İstanbul Tasarım Bienali, ilk gösterimi 31. İstanbul Film Festivali kapsamında KENTLEŞMİŞ filminin galası yapılacak

Erdem Mimarlar, Vancouver kentsel tasarım yarışmasında büyük ödül aldı!

Vancouver için düzenlenen kentsel tasarım yarışmasında büyük ödüllerden birisini Türk Mimarlar'ın oldu. Türkiye'den katılan Erdem Mimarlar, yarışmanın üç kategorisinden biri olan “Doğu Çekirdeğini Yeniden Kente Bağlanması” bölümü ödülünü kazandı

İMMİB Endüstriyel Tasarım Yarışması'na 452 başvuru geldi!

Bu yıl yedincisi düzenlenen İMMİB Endüstriyel Tasarım Yarışmaları'nda sona yaklaşıldı. Dört farklı kategoride toplam 452 başvurunun yapıldığı yarışmada kazanan projeler ödüllendirilecek

Cankurtaran Zührevi Hastalıklar Hastanesi, Moda Tasarım Eğitim Merkezi ve müze olacak!

Hayat kadınlarının tedavi edildiği "Cancan" olarak bilinen Cankurtaran Zührevi Hastalıklar Hastanesi'nin Moda Tasarım Eğitim Merkezi ve müze olması için ilk ihale 4 Nisan'da yapılacak

Vestel, IKSV'nin İstanbul Tasarım Bienali'nde üniversitelilerle 17 şehre özel buzdolabı tasarladı!

İstanbul Tasarım Bienali'nin eş sponsorlarından Vestel'in bienal kapsamındaki ilk etkinliği 22 – 27 Mart tarihlerindeki “tasarımda özelleştirme” (customization) temalı atölye oldu

ECE Kiremit tasarım ödülü aldı Haberi

ECE Kiremit tasarım ödülü aldı

ECE Holding’in kiremit sektöründe faaliyet gösteren firması ECE Kiremit, tasarımı İtalya’da yapılan Venedik tipi kiremit ile sektörde bir ilki daha gerçekleştirerek, dünyanın en prestijli tasarım yarışmalarından A’Design Award’da ödüle layık görüldü.


Ünlü İtalyan tasarımcı Ettore Giordano tarafından ECE için tasarlanan Venedik tipi kiremit, Türkiye’den uluslararası tasarım ödülü alan ilk kiremit oldu. İtalya'nın Como şehrinde düzenlenen ödül töreninde ECE Kiremit adına ödülü, tasarımcısı Ettore Giordano aldı.


Bir İtalyan Tasarımcı Tarafından Tasarlanan İlk Türk Kiremiti


Venedik kiremit modelinde yalınlık ön planda. Ana görevi suyu kanalize etmek olan bu eşsiz ürün, bir İtalyan tasarımcı tarafından tasarlanan ilk Türk kiremidi olma özelliği taşıyor. Su aktarma kanallarındaki yalın çizgiler sayesinde yoğun yağışlarda bile su taşırma problemi yaşamayan Venedik, pürüzsüz tasarımı sayesinde çatıda kar yükünün uzun süre durmasına...