04 / 05 / 2024

Ece Uslu nerede yaşıyor

Ece Uslu nerede yaşıyor

İstanbul'u terk eden ünlüler kervanına ünlü oyuncu Ece Uslu da katıldı. Uzun zamandır bir projede yer almayan Uslu, Urla'ya yerleşti.

Mustafa Tansu Uslu kimdir? Alarko Şirketler Topluluğu’na ne zaman katıldı?

Mustafa Tansu Uslu kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversitede eğitim aldı? İş hayatına ne zaman başladı? Alarko Şirketler Topluluğu’na ne zaman katıldı? İşte Mustafa Tansu Uslu ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Fakir Türk Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 04 Şubat 2023 fiyat listesi

Fakir Türk Kahve Makinesi keyifle kahve içeceğiniz kahveleri en iyi kıvamda yapar. Kahve makine almak isteyenler bu haberimize mutlaka baksın.  Peki Fakir Türk Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Ece Uslu Urla'ya yerleşti!

İstanbul'u terk eden ünlüler kervanına ünlü oyuncu Ece Uslu da katıldı. Uzun zamandır bir projede yer almayan Uslu, Urla'ya yerleşti.

Nidapark Bomonti nerede? İşte açık adresi!

36 ay sonra teslimlerin gerçekleşeceği Nidapark Bomonti projesinde 536 konut, 102 ofis ve 12 mağaza yer alıyor. Peki Nidapark Bomonti nerede? İşte açık adresi!

Liva Home Uzundere nerede?

Temmuz 2018 tarihinde teslimlerin gerçekleşeceği Liva Home Uzundere projesi İzmir Uzundere Karabağlar'da Folkart Yapı tarafından inşa ediliyor. Peki Liva Home Uzundere nerede?

Esenyurt Fly Salmiya Residence nerede? İşte lokasyonu!

Bu yıl sonunda teslimlerin gerçekleşeceği Fly Salmiya Residence projesi Uçarlar Yapı ve Beşikyapı tarafından inşa ediliyor. Peki Esenyurt Fly Salmiya Residence nerede? İşte lokasyonu!

Daire Kartal Evleri nerede?

Bu yıl Ekim ayında konut teslimlerin gerçekleşeceği Daire Kartal Evleri 25 katlı tek blokta 174 daireden meydana geliyor. Peki Daire Kartal Evleri nerede?

Zermeram nerede?

Zermeram Konutları 2+1'den 6,5+1'e kadar farklı tipte tasarlandı. Teslimlerin 36 ay sonra gerçekleşeceği projede firma bünyesinde 48 ay vade farksız taksit yapılıyor. Peki Zermeram nerede?

Hill Kartal Residence nerede?

Teslimlerin 30 ay içerisinde gerçekleşeceği Hil Kartal'da 193 adet konut bulunuyor. Proje 32 bin 400 metrekarelik inşaat alanından oluşuyor. Peki Hill Kartal Residence nerede?

Vadişehir Başakşehir nerede harita!

Vadişehir Başakşehir nerede harita bilgileri kapsamında proje, İstanbul Başakşehir 1. kısım'da yer alıyor. Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği projede 48 ay vade farksız taksit yapılabiliyor.

İlimtepe Konutları nerede?

İlimtepe Konutları 3 etap halinde inşa ediliyor. Teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşeceği projede 120 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Peki İlimtepe Konutları nerede?

DKY On Kağıthane nerede?

DKY On Evleri 200 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. Teslimlerin 2018 yılı Mart ayı içerisinde gerçekleşeceği projede kişiye özel ödeme planı uygulanıyor. Peki DKY On Kağıthane nerede?

Avcılar Ispartakule Evleri kura çekilişi nerede?

Kura çekilişinin yarın gerçeklşeceği proje İstanbul İl'i Avrupa Yakası Avcılar ilçesinde inşa edilecek. Projede 152 adet daire satışa çıkarıldı. Peki Avcılar Ispartakule Evleri kura çekilişi nerede?

Ece Uslu nerede yaşıyor Haberi

Ece Uslu nerede yaşıyor

İstanbul’dan taşınan ünlüler kervanına ünlü oyuncu Ece Uslu da katıldı. Akşam'da yer alan habere göre; uzun zamandır bir projede yer almayan ünlü oyuncu, huzur ve sakinlik arayışıyla İzmir’in Urla ilçesine yerleşti. Uslu, şimdilerde doğayla iç içe olmanın keyfini sunuyor.

"YILLARDIR BİR AYAĞIM BURADA"

Çok önemli bir proje olursa İstanbul'a döneceğinden bahseden güzel oyuncu, "Zaten yıllar boyunca bir ayağım buradaydı" diye...