19 / 05 / 2024

EcoSmart

EcoSmart

KÖY, sürdürülebilirlik, çevre ve iklim koruma konularında en gelişmiş teknolojileri kullanarak, 4 kişilik bir ailenin yıllık 219.000 litre su tasarrufu yapmasını sağlayacak.

Ecosmart Grup Mühendislik Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ecosmart Grup Mühendislik Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Gür, Semra Gür, Mustafa Akkemik ve Bekir Gür ortaklığında kuruldu.

EcoSmart Haberi

EcoSmart

Köy Projesi, artan nüfus ile birlikte gelen çevre ve iklim sorunlarına karşı, gerçekleştirdiği konutlarda enerji ve su tasarrufu sağlayan teknolojiler kullanıyor.


İklim değişikliklerinin ve her geçen gün büyüyen nüfusun etkisiyle su kaynaklarının giderek azaldığını belirten Siyahkalem CEO’su İbrahim Kahraman, bu durumun gayrimenkul sektörüne ciddi bir sorumluluk yüklediğini söyleyerek “Su tasarrufu ile su kaynaklarının daha uzun süre dayanmasını sağlayabiliriz. Bu nedenle biz çok ciddi ve uzun süren bir araştırma yaparak, konutlarımızda, dünyada bu konuda en gelişmiş teknolojiye sahip olan banyo endüstrisine yön veren tasarım liderlerinden Alman Hansgrohe’nin ürünlerini kullanma kararını aldık” dedi.


EcoSmart Özelliğiyle, dakikada 5 litre tasarruf.

KÖY projesinde kullanılan ürünlerde uygulanan EcoSmart özelliğiyle günlük duş su talebinin % 60’lara varan oranlarda azaltılmaktadır. Üründe kullanılan gelişmiş akış sınırlayıcı teknolojisiyle, suyun hacminde hiçbir...