04 / 05 / 2024

Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım

Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım

Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın İstanbul Zekeriyaköy’de geliştirdiği konut projesi Ormanada, Avrupa’nın en önde gelen gayrimenkul projelerinin yarıştığı European Property Awards 2012’den üç ödülle döndü

Akruya Gayrimenkul Geliştirme Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Akruya Gayrimenkul Geliştirme Ve Danışmanlık Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bara Badenjki tarafından kuruldu.

Ziylan Yapı Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirket kuruldu!

Ziylan Yapı Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirket Bağcılar'da 19 milyon 99 bin 958,42 TL sermaye bedeli ile Mehmet Büyükekşi, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Gökhan Utku ve Mehmet Ziylan ortaklığında kuruldu.

Atlaspark Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Atlaspark Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Bağcılar'da 116 milyon 605 bin 350,68 TL sermaye bedeli ile Mehmet Büyükekşi, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Gökhan Utku ve Mehmet Ziylan ortaklığında kuruldu.

Foça Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Foça Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Ertaç, Başak Balaban ve Rana Anıl ortaklığında kuruldu.

Lıfeestate Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lıfeestate Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile S. Salık Khalaf Khalaf tarafından kuruldu.

Başerel İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başerel İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Resul Başer tarafından kuruldu.

Ramazan Gayrimenkul Geliştirme Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ramazan Gayrimenkul Geliştirme Hizmetleri Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Nasurov tarafından kuruldu.

Nuryıldız Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Nuryıldız Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Bağcılar'da Mehmet Nurkan Nalbant, Burak Halil Mirza, Ceyhun Öziş, Ogün Kalaycı ve Nuryıldız Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. ortaklığında kuruldu.

Channel Real Estate Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Channel Real Estate Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Başakşehir'de Cemalettin Demirci tarafından kuruldu.

Hbj Gayrimenkul Geliştirme Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Hbj Gayrimenkul Geliştirme Hizmetleri Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Husaın Jobırov ve Ibrahımjon Jobırov ortaklığında kuruldu.

Nis Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nis Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmecit Karagöz, Mahmoud Sevilam ve Ömer Öztürk ortaklığında kuruldu.

Bunyan Group Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım  Anonim Şirketi kuruldu!

Bunyan Group Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım  Anonim Şirketi Başakşehir’de  100bin TL sermaye bedeli ile Almahmoud Holding Anonim Şirketi  tarafından kuruldu.

Algan Gayrimenkul Geliştirme Yapı Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Algan Gayrimenkul Geliştirme Yapı Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Saip Çolak ve Muhammed Fatih Elbaşı ortaklığında kuruldu.

Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Haberi

Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım

Londra’da düzenlenen ödül töreninde, Ormanada projesini hayata geçiren Eczacıbaşı Gayrimenkul “Gayrimenkul Geliştirme” kategorisinde, projenin mimari çözüm ortakları Torti Gallas&Partners ile Kreatif Mimarlık da “Mimari Tasarım” kategorisinde toplam üç ödül aldılar.


Ormanada Hakkında:


Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım tarafından 220 dönümlük bir yaşam alanı olarak tasarlanan Ormanada, Zekeriyaköy’de dört bir yanı orman ve yeşil alanlarla kaplı, doğanın içinde bir hayat sunuyor. 188 adet beş farklı tip villa ile 85 adet 16 farklı tip sıra ev içeren Ormanada projesinin 25 dönümü yeşil alan olarak tasarlandı.  Şehirde ormanı, ormanda yaşamı bir arada yakalamak isteyenlerin sıcak komşuluk ilişkileri kurabileceği güvenli bir mahalle yaratan Ormanada’da yaşam 6 ay sonra başlıyor.