05 / 05 / 2024

Eczacıbaşı Gayrimenkul Kartal

Eczacıbaşı Gayrimenkul Kartal

Eczacıbaşı Gayrimenkul'ün Kartal'da yer alan fabrika arazisinde gayrimenkul projesi geliştirilecek. Şirket bu projeyi Tahincioğlu, Mesa, Nurol ile birlikte gerçekleştirecekmiş.

Eczacıbaşı’nın Kartal’daki arazisi 1 milyar dolara Katarlılara mı satılıyor?

Eczacıbaşı Grubu’nun sahibi olduğu Kartal’daki 318 dönümlük arazisi ile ilgili satış haberi emlak sektörüne bomba gibi düştü. İddiaya göre denize sıfır arazi Katarlılara 1 milyar dolara satılıyor.

Eczacıbaşı Holding'in Kartal arazisiyle ilgili flaş gelişme!

Eczacıbaşı Holding A.Ş.'nin Kartal'da bulunan arsasıyla ilgili Mesa Mesken Sanayii A.Ş., Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş. ve Tahincioğlu Gayrimenkul İnşaat ve Turizm A.Ş. ("MNT") ile yapılan sözleşmenin fesh edildi.

Eczacıbaşı İlaç ve İş Gayrimenkul AVM kiracılarından kira almayacak!

EİS Eczacıbaşı İlaç Sınai ve Finansal Yatırımlar Sanayi ve Ticaret AŞ ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ'den yapılan açıklamada AVM'lerde bulunan kiracılardan mayıs ayına ilişkin kira bedeli alınmayacağını açıkladı.

Kartal Eczacıbaşı Sitesi dönüşüyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına devam eden Kartal Belediyesi, “Deprem ve Yerinde Dönüşüm” çalışmaları kapsamında bu kez; 4 bina ve toplam 80 bağımsız bölümden oluşan Eczacıbaşı Sitesi'ni dönüştürüyor.

Kartal Eczacıbaşı Sitesi'nin yıkım töreni 26 Aralık'ta!

Kartal'da “Deprem ve Yerinde Dönüşüm” çalışmaları kapsamında bu kez de Eczacıbaşı Sitesi'nin yıkımı yapılacak.

Kartal Belediyesi'nden Eczacıbaşı arsası açıklaması!

Kartal Belediyesi Eczacıbaşı Holding'in Kartal arsası ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Nurol GYO'dan Kartal projesi açıklaması!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün basında çıkan Eczacıbaşı Holding Kartal projesi hakkında açıklama yaptı...

Eczacıbaşı Gayrimenkul Kartal'da yeni proje yapacak!

Eczacıbaşı Gayrimenkul'ün Kartal'da yer alan fabrika arazisinde gayrimenkul projesi geliştirilecek. Şirket bu projeyi Tahincioğlu, Mesa, Nurol ile birlikte gerçekleştirecekmiş.

AND Gayrimenkul Kartal projesinde ön talep toplanıyor!

AND Gayrimenkul Kartal'da AND Pastel projesine komşu konumda yeni bir projeye başlıyor. Mart-Nisan gibi lansmana çıkacak projede ön talep toplanıyor...

Eczacıbaşı Gayrimenkul'den Kartal ve Ayazağa’ya iki yeni proje!

Dünya Gazetesi Ekonomi yazarı Leyla İLHAN, bugünkü köşesinde Eczacıbaşı Gayrimenkul'un yakın zamanda hayata geçirileceği Kartal ve Ayazağa’daki projelerine değindi. İşte, Leyla İLHAN'ın yazısı..

Orhan Gündüz, Eczacıbaşı Gayrimenkul Genel Müdürü oldu!

Eczacıbaşı Gayrimenkul'ün Genel Müdürü Orhan Gündüz oldu.2013-2014 yılları arasında Bilgili Holding’te CEO olarak görev alan Gündüz, son olarak özelleştirme ihale sürecinde önemli rol oynadı..

Eczacıbaşı Gayrimenkul kentsel dönüşüme odaklandı!

Kaan Karasoy, Kanyon, Ormanada gibi projeleri hayata geçiren Eczacıbaşı Gayrimenkulun Kartal Kentsel Dönüşüm Projesi ve Cendere Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi alanında yer alan gayrimenkulleriyle ilgili çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

Eczacıbaşı'nın Ormanada projesi reklamı sosyal medyanın konusu oldu!

Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım'ın Ormanada projesi için yayınladığı ilan sosyal medyada günün en çok konuşulan olaylarından biri oldu.

Eczacıbaşı Gayrimenkul Kartal Haberi

Eczacıbaşı Gayrimenkul Kartal

Eczacıbaşı Holding'in gayrimenkul sektöründe iki önemli projesi oldu. Eczacıbaşı Gayrimenkul'ün geliştirdiği projelerden biri Kanyon AVM diğeri ise Ormanada. Grubun üçüncü projesi Kartal'da gerçekleştirilecek. Bu konuda Eczacıbaşı Gayrimenkul tarafından açıklamalar yapılmıştı.

Para Dergisi'nde yer alan habere göre, Kartal'da gruba ait fabrika arazileri bulunuyor. 317 dönümlük arazi yüzük taşı kıymetinde bir yer. Arazi aynı zamanda 3 milyon metrekarelik Kartal kentsel dönüşüm alanı içinde. Bu da değerine değer katıyor. Eczacıbaşı'nın bu alanda 700-800 bin metrekare inşaat alanı olacağı tahmin ediliyor. Sektörde bu araziden en az 7 milyar TL'lik hasılat elde edilebileceği konuşuluyor. İşte, bu değerli arazi için uzun zamandır imar çalışmaları yürütülüyordu. Bu arada ilginç bir işbirliği kulağımıza geldi. Bu araziyi Eczacıbaşı Gayrimenkul tek başına yapmayacakmış. Markalı konut firmaları ile işbirliğine gidecekmiş.

Öğrendiğimize göre...