02 / 05 / 2024

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri ortaklık

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri ortaklık

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Eczacıbaşı Yapı Gereçleri ortaklıktan çıkarma tebliğini yayınladı!

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri ortaklıktan çıkarma hakları tebliğini yayınladı!

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Eczacıbaşı Yapı Gereçleri ortaklıktan çıkarma hakları tebliğini yayınladı.

BİM mob temizlik seti 109 TL’ye, banyo seti 199 TL’ye, paslanmaz çelik mutfak gereçleri 49 TL’ye düştü!

BİM’de herkesin çok seveceği indirimler başladı. Bu kapsamda, mob temizlik seti 109 TL’ye, banyo seti 199 TL’ye, paslanmaz çelik mutfak gereçleri 49 TL’ye düşecek. İşte 15 Eylül 2023 BİM fiyat listesi...

Aracıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Güvenlik Gereçleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aracıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Güvenlik Gereçleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Cüneyt Aracı tarafından kuruldu. 

Eczacıbaşı'ndan Cennet Koyu'ndaki binalara ilişkin imar açıklaması!

Eczacıbaşı Grupları'nın Bodrum Cennet Koyu'nda yer alan arazilerinde yer alan yapılar için imar barışına başvuru yaptığı ve barıştan faydalandığı açıklanmıştı. Eczacıbaşı'ndan konuyla ilgili açıklama yapıldı.

Eczacıbaşı Cennet Koyu'ndaki binaları için imar barışından yararlandı!

Eczacıbaşı Grupları'nın Bodrum Cennet Koyu'nda yer alan arazilerinde yer alan yapılar için imar barışına başvurduğu ve imar barışından yararlandığı belirtildi.

Eczacıbaşı Holding'in Kartal arazisiyle ilgili flaş gelişme!

Eczacıbaşı Holding A.Ş.'nin Kartal'da bulunan arsasıyla ilgili Mesa Mesken Sanayii A.Ş., Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş. ve Tahincioğlu Gayrimenkul İnşaat ve Turizm A.Ş. ("MNT") ile yapılan sözleşmenin fesh edildi.

Mhf Eğitim Araç Ve Gereçleri Okul Donatım Limited Şirketi kuruldu!

Mhf Eğitim Araç Ve Gereçleri Okul Donatım Limited Şirketi bugün Bağvılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Özen tarafından kuruldu.

Eczacıbaşı İlaç ve İş Gayrimenkul AVM kiracılarından kira almayacak!

EİS Eczacıbaşı İlaç Sınai ve Finansal Yatırımlar Sanayi ve Ticaret AŞ ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ'den yapılan açıklamada AVM'lerde bulunan kiracılardan mayıs ayına ilişkin kira bedeli alınmayacağını açıkladı.

İntema İnşaat yaygın ve süreklilik arz eden ilişkili taraf işlemi raporu!

İntema İnşaat'ın Eczacıbaşı Yapı Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Vitra Karo Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den yaptığı mal alımlarının 2019 yılı hesap dönemi içerisindeki tutarı yüzde 10'u aştı.

Eczacıbaşı Bozüyük'teki dördüncü tesisini açtı!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu tarafından yaptırılan "seramik sağlık gereçleri dördüncü üretim tesisi" törenle açıldı. 

Kartal Eczacıbaşı Sitesi'nin yıkım töreni 26 Aralık'ta!

Kartal'da “Deprem ve Yerinde Dönüşüm” çalışmaları kapsamında bu kez de Eczacıbaşı Sitesi'nin yıkımı yapılacak.

Terakki Yapı Gereçleri Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Terakki Yapı Gereçleri Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Yıldız tarafından kuruldu. 

Hatçelik Yapı Gereçleri Elektrik Elektronik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hatçelik Yapı Gereçleri Elektrik Elektronik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Çelik tarafından kuruldu. 

EYAP'ın yeni genel müdürü Ferit Erin oldu!

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri'nin (EYAP) yeni genel müdürü, Ferit Erin oldu. Erin, daha önce de aynı şirkette pazarlama direktörü olarak çalışıyordu.

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri ortaklık Haberi

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri ortaklık

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri tarafından yapılan açıklama şöyle;


Merkezi Kayıt Kuruluşu Başkanlığı'na 

İstanbul


Kuruluşumuz, 14 Temmuz 2014 ve 25 Temmuz 2014 tarihli özel durum açıklamaları çerçevesinde, hakim ortaklarımız Eczacıbaşı Holding A.Ş., Eczacıbaşı Yatırım Holding Ortaklığı A.Ş. ve İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama Tic. A.Ş. nin kuruluşumuza başvurarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-27.1 No'lu Ortaklıktan Çıkarma ve Satma Hakları Tebliği'nin ("Tebliğ") ilgili maddeleri hükmünce diğer ortaklarımızın ortaklıktan çıkarma hakkını kullanmak istekleri  ile ilgili olarak,  1 Ağustos 2014 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu'na Tebliğ kapsamında diğer ortakların ortaklıktan çıkartılması ve bu payların bu payların hisseleri oranında hakim ortaklarımıza verilmesi  hususunun onaylanması için başvurmuş ve yine Tebliğ uyarınca 25 Temmuz 2014 tarihinde kuruluşumuz paylarının borsa kotundan çıkartılması için Borsa İstanbul Anonim Şirketi'ne ( BİST) başvuruda...