02 / 05 / 2024

Eczacıbaşı Yatırım iletişim

Eczacıbaşı Yatırım iletişim

Eczacıbaşı Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Eczacıbaşı Yatırım Eczacıbaşı İlaç'taki paylarını yükseltti. EİS Eczacıbaşı İlaç'taki payları yüzde 24,43 sınırına ulaştı...

Eczacıbaşı Yatırım İntema İnşaat'tan hisse aldı!

Eczacıbaşı Yatırım Holding tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Eczacıbaşı Yatırım İntema İnşaat'tan hisse aldı. İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş. sermayesindeki payı %45,11 sınırına ulaştı...

Eczacıbaşı Yatırım İntema İnşaat'tan hisse alımı gerçekleştirdi!

Eczacıbaşı Yatırım Holding, İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama'dan hisse alımı gerçekleştirdi. Eczacıbaşı'nın İntema İnşaat sermayesindeki paylarımız 02.09.2013 tarihi itibariyle %45,00 sınırına ulaştı...

Torsevon Gayrimenkul Yatırım Bilişim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu! 

Torsevon Gayrimenkul Yatırım Bilişim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Ufuk Şevki tarafından kuruldu.

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Ezza Gayrimenkul Yatırım Bilişim Sağlık Turizm Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ezza Gayrimenkul Yatırım Bilişim Sağlık Turizm Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Merter Cansın Mert ve Volkan Selçuk ortaklığında kuruldu. 

Bülent Eczacıbaşı: Kültür turizmine yatırım şart!

Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, Kültürel etkinliklere ve altyapılarına yatırım yapan kentlerin, kültür turizminde öne çıktığını belirtti.

Dünya Melek Yatırım Forumu başladı!

Anadolu Ajansı'nın (AA) global iletişim ortağı olduğu Dünya Melek Yatırım Forumu'nun (WBAF) dünya kongresi kapsamında yaklaşık 75 ülkeden yüzlerce melek yatırımcı, İstanbul'da buluştu. 

Ulaşıma 10 yılda 100 milyar dolarlık yatırım yapılacak!

Başbakan Binali Yıldırım, sağlık teknolojileri, ulaştırma altyapısı ile teknoloji, iletişim ve sanal gerçeklik alanlarında 10 yılda 300 milyar dolarlık yatırım yapılacağını ifade etti.

Bahçekent Emlak İletişim Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Bahçekent Emlak İletişim Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Sanayi Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Erkan Yavuz imzasıyla kuruldu.

Mehmet Şimşek: Yatırım yapılabilir notumuza geri döneceğiz!

Türkiye'de sisteme ilişkin taşların yerine oturması ve reform seferberliğiyle kredi notunun yükseleceğini belirten Başbakan Yardımcısı Şimşek, "Biz iddialıyız... Yatırım yapılabilir kategorideki notumuza geri döneceğiz" dedi.

Orta ve Batı Afrika ülkelerine yatırım çağrısı!

Kanada, Kamerun ve Batı Afrika Ticaret Odası Başkanı Yasin Erdem, Batı Afrika'da müteahhitlik, enerji, iletişim, sağlık ve eğitim gibi çok sayıda sektörde yatırım imkanı bulunduğunu ifade ederek, "İş adamlarımızı Batı Afrika'ya yatırıma davet ediyorum. dedi.

Trabzon'da 'Yatırım Adası' kurulacak!

Trabzon'da önümüzdeki iki yıl içerisinde büyük yatırım projelerinin hayata geçirilmesi planlanıyor. TTSO Başkam Suat Hacısalihoğlu: 'Yatırım Adası' projemiz var. Bu endüstri bölgesine bilişim ağırlıklı uluslararası şirketleri çekmeyi hedefliyoruz" diyor.

Başbakan Yıldırım: Yatırım yapana yabancı demeyiz!

Başbakan Yıldırım, yabancı yatırımcılara ‘Türkiye’den zerre şüpheniz olmasın’ mesajı vererek, Türkiye’de yatırım yapan hiç kimseye yabancı gözüyle bakmayız, bunu bilin. Siz yatırım yapıp istihdam sağlayın biz ihtiyacınız olan destekleri vereceğiz” dedi.

GYF’nin liderlerinden 'Türkiye'de yatırım için doğru zaman' mesajı!

Avrupa gayrimenkul ve yatırım sektörünün en büyük iletişim ağı olan Expo Real 2016’da Türk gayrimenkul yatırım fonlarının yatırımcılara sunduğu avantajlar ortaya konuldu.

Fuzul Yapı'dan Başakşehir ve Gaziosmanpaşa'ya 2 milyar TL'lik yatırım!

Fuzul Yapı, İstanbul’un mega projelerle gelişen Başakşehir ve Gaziosmanpaşa Bölgelerine 2017 yılında 2 milyar TL’lik yeni yatırım gerçekleştirecek. Kentsel dönüşüme de adım atan grup, 2017 yılında 2 bin yeni konut inşasına başlayacak.

Eczacıbaşı Yatırım iletişim Haberi

Eczacıbaşı Yatırım iletişim

Eczacıbaşı Yatırım tarafından yapılan açıklama şöyle;


17.12.2013 tarihinde EİS Eczacıbaşı İlaç Sınai ve Finansal Yatırımlar A.Ş. payları ile ilgili olarak 2,24 - 2,25 TL fiyat aralığından 1.050.000 adet alış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte EİS Eczacıbaşı İlaç Sınai ve Finansal Yatırımlar A.Ş. sermayesindeki paylarımız 17.12.2013 tarihi itibariyle %24,43 sınırına...