04 / 05 / 2024

Eczacıbaşı yatırımları

Eczacıbaşı yatırımları

Rusya’yı stratejik bölge olarak belirleyen Eczacıbaşı Grubu, ülkedeki yeni yatırımını seramik sağlık gereçleri alanında yaptı. Grup, 60 milyon euroluk yeni yatırımıyla pazardan yüzde 10 pay hedefliyor.

İngiltere'de Türkler 300 bin sterlinden başlayan yatırımlar yapıyor! Hangi Türk yatırımcılar İngiltere'den konut alıyor?

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul yatırım ve yönetim danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türk yatırımcının başta Londra olacak şekilde 300 bin sterlinden başlayıp 5 milyon sterlinin üzerinde yatırımlar gerçekleştirdiğini belirtti. 

Metrokent Bağcılar Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Metrokent Bağcılar Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de 70 milyon 964 bin 255 TL sermaye bedeli ile Ali Ağaoğlu tarafından kuruldu.

Bolvadin'de yeni yatırımların inşaatına başlandı!

AK Parti Bolvadin İlçe Başkanı Av.Ömer Dayı Bolvadin’de inşaatına devam edilen yatırımlar ile ilgili kamuoyuna açıklamalarda bulundu.

Türklerin Küba'daki inşaat yatırımları artıyor!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yaptığı açıklamada "Küba'daki Türk yatırımları artıyor. İlişkilerimizi tarım, inşaat, altyapı, enerji, sağlık ve turizm sektörlerinde geliştireceğiz." dedi.

Kamu arazilerinin turizm yatırımlarına tahsisi için başvurular bugün son!

Kamu taşınmazlarındaki turizm yatırımlarının tahsis ve irtifak hakkı süreleri ile kira sözleşmelerinin uzatılması ve bu taşınmazların satışına ilişkin başvurular için bugün son gün. 

Turizm yatırımlarının satışı ve kiralanması için başvurular 5 Aralık'ta bitiyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kamu taşınmazlarındaki turizm yatırımlarının tahsis ve irtifak hakkı süreleri ile kira sözleşmelerinin uzatılması ve bu taşınmazların satışına ilişkin başvuruların 5 Aralık'ta sona erdiğini açıkladı.

Başbakan Yıldırım, İzmir'e yeni yatırımların müjdesini verdi!

Başbakan Binali Yıldırım, KOSBİ Aktüel’e verdiği röportajda 520 sanayi kuruluşunun faaliyet gösterdiği kentin ekonomisini güçlendirecek yatırımların devam edeceğini müjdeledi. Yıldırım “İzmir’in ve İzmirlilerin gönlümde çok ayrı bir yeri var” dedi

Trabzon Köprübaşı yatırımları masaya yatırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğl Köprübaşı yatırımlarını masaya yatırdı. Gümrükçüoğlu yaptığı açıklamada Trabzon’un büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla ilçelere önemli hizmetler götürdüklerini kaydetti.

Hüseyin Güney: Alanya’da büyük yatırımlar başlayacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “Turizm sezonunun ardından Alanya’da büyük yatırımlar başlayacak" dedi.

Araplar Türkiye'de turizm yatırımlarına başladı!

Arap Turizm Örgütü Başkanı Dr. Bandar Fahad al Fehaid, Arap ülkelerinin Türkiye'deki turizm yatırımlarının başladığını belirterek, "Biz de Arap Turizm Örgütü olarak bu yatırımları elimizden geldiği kadar desteklemeye çalışıyoruz." dedi.

Bursa Belediye Başkanları Gemlik'te yatırımları değerlendirdi!

Bursa Belediye Başkanları Koordinasyon Toplantısı'na Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ev sahipliği yaptı. Bursa Büyükşehir Belediyesi Atatepe Sosyal Tesislerinde organize edilen yemekli toplantıda Bursa'daki yatırımlar konuşuldu.

İzmir'deki turizm yatırımlarının ön çalışmaları başlayacak!

Karşıyaka'nın turizm potansiyeli ve yeni turistik noktaları belirlenecek, gerekli fiziki yatırımlar için ön çalışmalar başlatılacak.

Eczacıbaşı karo ürünlerinde yatırımlarına hız verdi!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu, karo ürünlerinde yurtdışı yatırımlarına hız verdi. Yeni hat sonu rektifikasyon ve dijital baskı makineleri için 10 milyon Avro yatırım yaptı.

Eczacıbaşı yatırımları Haberi

Eczacıbaşı yatırımları

Rusya'yı stratejik pazar olarak seçen Eczacıbaşı Grubu, ülkenin başkenti Moskova’ya 100 kilometrelik mesafede bulunan Serpukhov’a 60 milyon euroluk fabrika yatırımı yaptı. Fabrika açılışına Eczacıbaşı Holding’in Başkan Yardımcısı Faruk Eczacıbaşı, CEO’su Erdal Karamercan ve Bülent Eczacıbaşı’nın yanısıra, kızı Esra Eczacıbaşı, oğlu Emre Eczacıbaşı da katıldı. Törende ayrıca Moskova Bölgesi Yatırım ve İnovasyon Bakanı Denis Petrovich Butsaev, Serpukhov Valisi Alexandr Vyacheslavovich Shestun ve Türkiye’nin Moskova Büyükelçisi Aydın Adnan Sezgin de hazır bulundu.  

  

YURTDIŞINDA 10 ÜRETİM TESİSİ 


Açılış için gittiğimiz fabrikada kürsüye çıkan Bülent Eczacıbaşı, Rusya’daki ikinci fabrikayı açtıklarına vurgu yaptı ve “Hedefimiz Rus pazarından yüzde 10 pay alarak sektörün en büyük ilk iki şirketinden biri olmak” dedi. Eczacıbaşı, bugün başta Türkiye olmak üzere, Almanya ve Fransa’yı üretim merkezi olarak yönetiyor. Bu listeye...