30 / 04 / 2024

ED Architecture İç Mimarlık Ofisi

ED Architecture İç Mimarlık Ofisi

ED Architecture İç Mimarlık Ofisi Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Didem Yaşkut tarafından kuruldu.

ED Architecture İç Mimarlık Ofisi Limited Şirketi kuruldu!

ED Architecture İç Mimarlık Ofisi Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Didem Yaşkut tarafından kuruldu.

Siirt Park Elektrik projesine ÇED onay verdi!

Park Elektrik'in Siirt'teki projesi ile ilgili 'ÇED Değerlendirmesi Olumlu' raporu verildi. Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğünün internet sitesinde konu ile ilgili açıklama yaptı.

Ed Emir Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ed Emir Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tülay Dinç tarafından 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 31 Mart'ta Kartal'da kuruldu.

Kumluca'daki termal otel projesine ÇED gerekli değildir kararı verildi!

Antalya’nın Kumluca ilçesindeki termal otel projesine ilişkin bakanlığın ’Deniz kaplumbağaları yuvalama alanları etki alanı’ içinde kaldığı uyarısına rağmen Valilik, ’Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) gerekli değildir’ kararı aldı.

Bostancı-Dudullu Metro Hattı'nın ÇED süreci başladı!

Anadolu Yakası'nın en yoğun bölgelerinden geçen metro hatlarını birbirine entegre etme süreci hızlandırıldı. Bu kapsamda Dudullu-Kayışdağı-İçerenköy- Bostancı metro hattının ÇED süreci başlatıldı..

Bakanlık 47 bin 314 projeye ÇED gerekli değildir raporu verdi!

Enerji, madencilik, ulaştırma gibi büyük projelerde, çevresel açıdan kritik önem taşıyan ÇED rakamları çevrecilerin isyanını haklı çıkardı.

Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nın ÇED raporu hazırlanıyor!

Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nın ÇED raporu hazırlanıyor. Büyükşehir’in proje raporuna göre yeni metro hattı 850 milyon liraya mal olacak.

Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nın ÇED süreci başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, Ataköy ile İkitelli Organize Sanayi Sitesi arasında yapmayı planladığı yeni metro hattı projesinde Çevre Etki Değerlendirmesi (ÇED) aşamasına geldi.

Akdeniz Gölü Sulak Alanı'nda kaynak araması için gerekli ÇED'e tepki geldi!

Muğla’nın Bodrum İlçesi Göltürkbükü Mahallesi’ndeki birinci derece doğal SİT alanı ve koruma altında olan Akdeniz Gölü Sulak Alanı’nda bir jeotermal şirketi tarafından kaynak aranması için ÇED Raporu istenmesi tepkilere neden oldu..

Kdm balık yetiştiriciliği tesisi ÇED Toplantısı 19 Mart'ta!

İzmir ili Çeşme ilçesindeki Kdm Tarım ve Hayvansal Ürünler San. ve Tic. A.Ş. tarafından yapılacak Çipura, Levrek, Sarıağız (Granyöz) ve Sinağrit Yetiştiriciliği Tesisi projesi ÇED toplantısı 19 mart 2015'te yapılacak.

Akbaş krom madeni ocağı ÇED toplantısı 12 Mart'ta!

Erzincan ilinin Ilıç ilçesinde bulunan Akbaş Madencilik ve Mermer Mermer Nakliye san. Tic. Ltd. Şti. tarafından yapılması planlanan Krom Madeni Ocağı (kapasite artışı) Çed toplantısı 12 Mart 2015 tarihinde düzenlenecek.

ÇED'de stratejik hamle!

SÇD ile çevresel değerlendirme en başta yapılacağı için ÇED uygulamalarının da rahatlayacağını ifade eden Bakan Güllüce; “nerelere yatırım yapılacağı çok önceden belli olacak, yatırımcı da tedbirini önceden alarak ÇED sürecine girecek” dedi.

Çandır Köyü ÇED raporu iptal edildi!

Milli Emlak'ın 'ağaçlandırma' şartıyla devrettiği tepe 27 yıl sonra maden sahasına döndü. Bölgenin yeşil kalmasını isteyen köy halkı maden için verilen ÇED olumlu raporunu mahkemeye taşıdı ve iptal ettirdi.

ED Architecture İç Mimarlık Ofisi Haberi

ED Architecture İç Mimarlık Ofisi

ED Architecture İç Mimarlık Ofisi Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Didem Yaşkut tarafından kuruldu.

ED Architecture İç Mimarlık Ofisi Limited Şirketi konusu:
MİMARLIK-MÜHENDİSLİK -Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek. Her türlü jeodezi ve fotogrametri mühendisliğinin yapılabileceği...