17 / 05 / 2024

Ed Dekorasyon Çevre Düzenleme İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Ed Dekorasyon Çevre Düzenleme İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Ed Dekorasyon Çevre Düzenleme İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Delikanlı tarafından kuruldu.

Pendik'e 650 konutluk yeni proje geliyor! 1 milyar 157 milyon TL'lik proje için düğmeye basıldı!

Işıklı Mimarlık Dekorasyon İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. İstanbul Pendik’te 650 adet konut ve 15 adet ticari alan inşa edecek. İlgili proje için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapıldı ve ÇED süreci resmen başladı.

TOKİ'den Kanal İstanbul manzaralı 1.751 yeni konut geliyor! Dev projeler için ÇED süreci başladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kanal İstanbul manzaralı 1.751 yeni konut için düğmeye bastı. Toplamda 5 etaplık projenin 4. ve 5. etapları için ÇED süreci başlatıldı. 

Kanal İstanbul'daki adımlar ÇED raporu doğrultusunda atılacak!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul ile ilgili önemli açıklamalar yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kanal İstanbul'daki Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) raporunun, 200 bilim insanının desteğiyle hazırlandığını söyledi.

TOKİ Kayabaşı projesi için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Başakşehir Kayabaşı projesi 250 milyon TL'ye mal olacak. Proje için ÇED süreci başladı.

TOKİ Esenler Atışalanı projesi için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut idaresi Başkanlığı'nın Esenler Atışalanı projesi için ÇED süreci başladı.

Evre Yapı Dekorasyon İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evre Yapı Dekorasyon İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Eksil tarafından kuruldu.

TOKİ Tuzla projesi için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Tuzla'da hayata geçirilecek olan 281 konut ve 28 iş yeri için ÇED süreci başladı.

TOKİ İzmir Selçuk projesi için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Selçuk projesinin 2. ve 3. etabı için ÇED süreci başladı.

TOKİ Ankara Beypazarı projesi için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Beypazarı Ayvaşık projesi için ÇED süreci başladı.

TOKİ İzmir Selçuk projesi için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Selçuk projesi için ÇED süreci başladı.

TOKİ Başakşehir Kayabaşı 100 bin konut projesi için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Başakşehir Kayabaşı Mahallesi 1. Etap ve 2. Etap projeleri için ÇED süreci başladı.

TOKİ İzmir Kemalpaşa 2. ve 3. Etap için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmir Kemalpaşa 2. Etap ve 3. Etap projesi için ÇED süreci başladı.

Kanal İstanbul'un ÇED raporu davasında son durum!

İBB tarafından Kanal İstanbul projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından verilen “ÇED olumlu” kararının iptali istemi ile açılan davada mahkeme, keşif ve bilirkişi incelemesi yapılması kararını aldı...

Ed Dekorasyon Çevre Düzenleme İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Ed Dekorasyon Çevre Düzenleme İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Ed Dekorasyon Çevre Düzenleme İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Delikanlı tarafından kuruldu.

Ed Dekorasyon Çevre Düzenleme İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:

1-Her türlü Dekorasyonişleri yapmak.Her nevi yıkım tadilat onarım restorasyon dekorasyon ısı yalıtımı ve izalasyonu işlerini yapmak, gerçekleştireceği inşaat restorasyon ve dekorasyon işlerinde kullanılacak kum,çakıl,mıcır,çimento demir ve benzeri her türlü ham mamul madde kalıp iskele portati ve şantiye binası imal etmek ve bunları kiralamak,kiraya vermek ve satmak. 2-Her türlü çevre düzenleme işleri yapmak.Konutlar, toplu konutlar siteler ile iş merkezleri, sosyal tesis alanları çevre düzenlemelerini yapmak.Yol,eğitim alanları gibi resmi ve özel kurumlara ait yerlerin cevre düzenlemelerini yapmak,yaşam alanların çevresel ve peyzaj düzenlenmesini yapmak konusu ile ilgili ihalelere girmek.Faaliyetlerini sürdüre bilmek...