03 / 05 / 2024

TOKİ Kayabaşı projesi için ÇED süreci başladı!

TOKİ Kayabaşı projesi için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Başakşehir Kayabaşı projesi 250 milyon TL'ye mal olacak. Proje için ÇED süreci başladı.



Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Başakşehir Kayabaşı projesi için ÇED süreci başladı. Proje 250 milyon TL'ye mal olacak.

TOKİ Başakşehir Kayabaşı projesi 100 bin konut projesi kapsamında inşa edilecek.  Proje Kayabaşı Mahallesinde, “Batı bölgesi 1. Kısım 736 Adet Konut ve 25 Adet Dükkan, 2. Kısım 733 Adet Konut Projesi” olarak hayata geçecek.

Arsa alanı 168 bin 129 metrekare olarak belirlenen  TOKİ  Kayabaşı 100 bin konut projesi yatay mimari anlayışıyla inşa edilecek. Projede 1469 adet konut ve 25 adet dükkan yer alacak.

TOKİ Kayabaşı projesi için ÇED süreci başladı!

2 oda 1 salon ve 3 oda1 salon daire tiplerinin yer aldığı TOKİ Kayabaşı 100 bin konut projesinin inşaat aşamasında ortalama 80 kişi çalıştırılacak.

Kayabaşı TOKİ 100 bin konut projesi inşaat ruhsatlarının alındığı tarihten başlamak üzere en geç 14 ay içinde tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilecek.

TOKİ Kayabaşı projesinde yer alan 2 oda 1 salonlar brüt 86 metrekare, 3 oda 1 salonlar ise brüt 105 metrekare olarak tasarlandı. 

TOKİ Kayabaşı projesi için ÇED süreci başladı!

KayabaşI TOKİ projesi 76 blok şeklinde hayata geçirilecek. Projede toplam 76 blok yer alacak. Projeye en yakın kullanım alanı mesken olup 50 metre uzaklıkta bulunuyor.

Proje kapsamındaki tüm yapılar (konut yapıları, kapalı otopark, depo, makine daireleri, trafo yapıları, site giriş yapıları, kapıcı daireleri, sosyal donatı yapıları) konut yapılarında tünel kalıp ve diğer yapılarda karkas yapım sistemlerine uygun olarak inşa edilecek.

 

TOKİ'den 310 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı! 

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


Geri Dön