27 / 04 / 2024

Köy Zekeriyaköy projesi için ÇED süreci başladı!

Köy Zekeriyaköy projesi için ÇED süreci başladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Zekeriyaköy'deki KÖY projesi için ÇED süreci başladı.



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilecek olan KÖY projesi için ÇED süreci başladı. Proje İstanbul ili, Sarıyer İlçesi, Zekeriyaköy Mahallesi, 1790 Ada, 4 Parsel üzerinde yükselecek.

Proje bedeli 78 milyon 830 bin 569 TL bedel olarak belirlenen KÖY projesi kapsamında 161 adet konut ve 87 adet villa inşa edilecek.

Arsa alanının 79 bin 215 metrekare olarak belirlendiği projede topam 110 adet blok yer alacak. Projede her bağımsız birim için 1 adet otopark inşa edilecek. Blokların toplam oturum alanı 14 bin 906 metrekare olarak belirlendi.

54 bin 365 metrekare kapalı inşaat alanına sahip projenin kaba ve ince inşaat süresinin 24 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Köy Zekeriyaköy projesi için ÇED süreci başladı!

Sahanın sınır çevresi orman, yol ve konut alanı. Sahanın yakın çevresi yeni konut yerleşim alanları ve şantiye alanı. En yakın yerleşim yeri, 100 metre mesafede bulunuyor. 

248 araçlık otoparkın yer alacağı Köy projesinde 2 bin 572 ağaç dikilecek, çalı ve sarmaşık bitkileri ile peyzaj düzenlemesi yapılacak.

Proje kapsamında inşa edilecek olan bloklar, A, B, C, D blok tipleri Zemin kat ve 1.Kattan, E Blok tipleri 2 Bodrum kat, Zemin Kat, 1.Kat ve çatı katından oluşuyor. 

Web: http://www.koy.com.tr/landing_page

Köy Zekeriyaköy ödeme planı!


Geri Dön