02 / 05 / 2024

Edibe Sözen maltepe projesi

Edibe Sözen maltepe projesi

Ak Parti Maltepe adayı Edibe Sözen: “Çalışmalarımızın ana konseptini ‘Yeşil Maltepe’ oluşturuyor. Meydanlarda ücretsiz internetin kullanıldığı, trafiği yer altına alınmış, tapusuz evin kalmadığı bir Maltepe inşa edeceğiz...”

Süleyman Sözen kimdir? Hazine Müsteşarlığı’nda ne iş yaptı? Garanti BBWA’da hangi alanda çalışıyor?

Süleyman Sözen hangi alanlarda çalıştı? Doğuş Grubu’nda ne iş yaptı? Şu an hangi alanda çalışıyor? İşte Süleyman Sözen ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Macro Elektromekanik Mühendislik Proje Dış Ticaret Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Macro Elektromekanik Mühendislik Proje Dış Ticaret Taahhüt Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Kangüleç, Ceyhun Aracı, Mehmet Murat Sarısözen ve Serdar Taştan ortaklığında kuruldu.

AFAD İstanbul depreminde yüksek riskli ilçeleri mahalle mahalle sıraladı! Maltepe, Tuzla, Bağcılar, Bayrampaşa...

İstanbul'da yaşanabilecek olası büyük deprem öncesinde en riskli mahalleler ve ilçeler peş peşe belli oldu. AFAD İstanbul depreminde yüksek riskli ilçeleri mahalle mahalle sıraladı! Maltepe, Tuzla, Bağcılar, Bayrampaşa...

Metzen Hırdavat Metal İnşaat Lojistik Elektrik Elektronik Temizlik Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Metzen Hırdavat Metal İnşaat Lojistik Elektrik Elektronik Temizlik Ürünleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmet Sözen tarafından kuruldu.

Simart Sağlık Yatırımları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simart Sağlık Yatırımları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de   500 bin TL sermaye bedeli  ile Atilla Kangüleç, Ayhan Çevik, Ceyhun    Aracı, Mehmet Murat Sarısözen tarafından  kuruldu.

Pultaş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pultaş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Beytullah Enes Ekinci, Gürsel Demir ve Mustafa Sözen ortaklığında kuruldu.

Side’de 50 yıllık kaçak yapılara savaş açıldı! 60 tarihi konak yapıldı!

Manavgat Belediye Başkanı CHP’li Şükrü Sözen 2017'de alınan kararla 50 yıllık kaçak yapılaşmaya karşı savaş açtı. Bugün de yıkımı süren kaçak yapıların yerine 60’ı aşkın tarihi konak kazandırıldı.

İBB'den her yönüyle Kanal İstanbul kitabı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Kültür A.Ş. tarafından çıkarılan Kanal İstanbul kitabı için 17 farklı disiplinden 29 bilim insanı çalışma yürüttü. Kitabın editörlüğünü Prof. Dr. Derin Orhon, Prof. Dr. Seval Sözen ve Prof. Dr. Naci Görür üstlendi. 

Yüksek Mimar Mehmet Orkun Sözen vefat etti!

Yüksek Mimar Mehmet Orkun Sözen vefat etti. Sözen'in ailesi ve sevenleri taziye ilanı yayınladı.

İstanbul’da bir milyon metrekarelik arazinin imar planı iptal edildi!

Marmara Üniversitesi’ne tahsis edilen fakat daha sonra merkez kampüsün Maltepe’de yapılmasına karar verilince AVM, rezidans ve otel imarına açılan Küçükçekmece’deki yaklaşık 1 milyon metrekarelik arazinin nazım ve uygulama imar planları, hukuka aykırı bulunarak iptal edildi...

Berika İnşaat Malzemeleri Ve Metal Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berika İnşaat Malzemeleri Ve Metal Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Süzen tarafından kuruldu.

Çukurova Balkon'dan 5 ve 6 Mayıs'ta özel indirim!

5 ve 6 Mayıs tarihlerinde Maltepe Park AVM’deki Çukurova Balkon standını ziyaret edenlere özel fırsatlar sunulacak...

Gümist Grup İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümist Grup İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Sözen tarafından kuruldu. 

Edibe Sözen maltepe projesi Haberi

Edibe Sözen maltepe projesi

İstanbul Maltepe’de yerel seçim kampanyaları tüm hızla devam ediyor. Şu anda CHP’nin yönetimde olduğu 470 bin nüfuslu ilçenin Belediye Başkanlığı’na talip isimlerden biri de AK Parti Eski Genel Başkan Yardımcısı ve eski İstanbul milletvekili Edibe Sözen. Anketlerde CHP’li rakibi Ali Kılıç ile başa baş yarıştıklarını belirten Sözen, 7 yıldır yaşadığı ilçesinin en büyük sorununun trafik ve ulaşım olduğunu belirtiyor. Ekim ayından bu yana 88 ayrı projenin üzerinde çalıştıklarını söyleyen Sözen seçimi kazanırsa Maltepe’nin önce insan sonra hizmet odaklı bir anlayışlı yönetileceğini belirtiyor.


Akademisyen kimliği de olan Edibe Sözen, Maltepeli seçmenlerin kadın adaya mesafeli bakmasına rağmen vatandaşlardan olumlu tepkiler aldığını ifade ediyor: “Anketlerde vatandaşlara “kadın aday ister misiniz?” diye sorduğumuzda yüzde 30’u kadın adaydan yana olduğunu söylüyor. Buna rağmen “Edibe Sözen’in...