20 / 05 / 2024

Edilcuoghi seramikleri

Edilcuoghi seramikleri

İtalya’nın prestijli seramik markası Edilcuoghi, son çağdaş tasarım eğilimlerinin bir sonucu olan Milano koleksiyonu ile eşsiz banyo atmosferleri yaratıyor...

İnşaat seramikleri, Türkiye İhracat Katkı Endeksi'nde zirvede!

Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) desteği ile ekonomistler tarafından hazırlanan Türkiye İhracat Katkı Endeksi'nin 2020 son çeyrek verilerine göre, inşaat seramikleri, 2020 yılını zirvede tamamladı.

10 yılda 7,32 milyar dolarlık inşaat seramikleri ihracatı yapıldı!

Türkiye Seramik Federasyonu tarafından hazırlana rapora göre, 2009-2018 dönemlerini kapsayan 10 yıllık süre zarfında, 7,32 milyar dolarlık inşaat seramikleri ihracatı yapıldı.

İnşaat seramikleri sektöründen ihracata katkı!

Türkiye İhracat Katkı Endeksi'nin 2018 yılı ikinci çeyrek verileri açıklandı. Sonuçlara göre, inşaat seramikleri 27,88’lik oranla ihracata katkı oranı en yüksek sektör oldu.

Çanakkale Seramik ve Kalebodur, porselen karo seçenekleri ile UNICERA’da!

Kaleseramik, ‘UNICERA İstanbul Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda; Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale Banyo ve İtalyan markaları Edilcuoghi ve Edilgres’in yenilikçi ürünleri ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Edilcuoghi, Palazzi koleksiyonunu hayata geçirdi!

Kale Italia’nın prestijli seramik markası Edilcuoghi, ‘Palazzi’ koleksiyonunu hayata geçirdi. Nostaljik dokunuş ve zarif detaylara sahip koleksiyon ile romantik mekanlar yaratıyor.

Evlerde yeni trend 3 boyutlu seramikler!

Malatya'da Fırat Kalkınma Ajansının desteğiyle dijital seramik baskı makinesi alan işletmeci, bölgede son dönemde kullanımı yaygınlaşan 3 boyutlu seramikleri odalara taşıyor.

Edilcuoghi Superlativa le evinizde doğal bir atmosfer!

İtalya’nın prestijli markası Edilcuoghi, doğal mermerin muhteşemliği ve güzelliğini ortaya çıkaran Superlativa koleksiyonu ile evinizde doğal bir atmosfer yaratıyor.

Edilcuoghi Palazzi ile göz alıcı ve şık mekanlar yaratıyor!

Kale Italia’nın prestijli seramik markası Edilcuoghi, nostaljik dokunuş ve zarif detaylarla hayata geçirdiği ‘Palazzi’ koleksiyonu ile göz alıcı ve şık mekanlar yaratıyor.

Bien'in Sultan Serisi'ne A’Design Award ödülü!

Bien Seramikleri’nin eski bir anlayışı yeniden yorumlayarak 2015 yılında banyo koleksiyonuna eklediği ‘’Sultan’’ serisi “A’Design Award” ödülüne layık görüldü.

Bien Sultan Serisi'ne A’Design Award ödülü!

Bien Seramikleri’nin eski bir anlayışı yeniden yorumlayarak 2015 yılında banyo koleksiyonuna eklediği ''Sultan’’ serisi “A’Design Award” ödülünü aldı.

Yurtbay Seramik Brick Stone yaşam alanlarına derinlik ekliyor!

Desen ve dokularındaki çeşitlilik seramikleri bir sanat eserine dönüştürürken; doğallığı daha fazla yaşam alanlarımızda görmemizi sağlıyor. Brick Stone, uyumlu renkleriyle dikkat çekiyor. Üç boyutlu etkisiyle yaşam alanlarına derinlik ekliyor.

Edilcuoghi, K-Greige serisi ile mekanlarda farkındalık yaratıyor!

Kale Italia’nın prestijli markası Edilcuoghi, mermerin şıklığına vurgu yapan K-Greige serisi ile evinizde eşsiz bir atmosfer yaratıyor. K-Greige, yüzeyine ayırt edici özelliğini kazandıran gri rengi sayesinde mekanlarda farkındalık yaratıyor.

Bien Seramikleri ile banyolarda tarihe dönüş!

Bien Seramikleri eski bir anlayışı yeniden yorumlayarak banyo koleksiyonuna yeni iki seri ekledi. Osmanlı dönemine ait banyo kültürünü kendisine hareket noktası olarak alan Bien, Sultan ve Portoro Serisi adında iki koleksiyon oluşturdu.

Edilcuoghi seramikleri Haberi

Edilcuoghi seramikleri

Tarza bağlı olarak kişiselleştirilebilir, geniş çözümler sunan dekoratif seramikler üreten Edilcuoghi; geliştirilmiş dizaynı, biçimleri ve performansı sayesinde yalnızca ihtiyacı olan kullanıcıya değil, aynı zamanda tasarımcıya da özel ilham veren seramikleriyle tüm dünyada fark yaratıyor. İtalya’nın seramik üssü Sassuolo bölgesinde üretim yapan Edilcuoghi, dünyanın tarihi ve estetik açıdan öne çıkan sayılı kentlerinin belirgin mimari özelliklerini yansıttığı seramik koleksiyonları ile, kullanıcıların kendilerini özel hissetmelerini sağlıyor. 


Milano koleksiyonu İtalyan dokunuşu ile evinize geliyor

Edilcuoghi, tasarımın başkenti Milano’dan esinlenerek, çağdaş tasarım eğilimleriyle yorumladığı Milano koleksiyonu ile, evinizde yeni İtalyan dokunuşunu yansıtıyor. Konut ve mimari uygulamalar için yüksek kaliteli seramikler üreten Edilcuoghi’nin, modern şehirli çizgileriyle göz kamaştıran Milano koleksiyonu, son derece minimal ve kişiye özel bir tarz sunuyor. 


Doğal ve estetik seramiklerle banyoların havası değişiyor

Çağdaş iç mimariye...