09 / 05 / 2024

Edilgres K-Greige mermer

Edilgres K-Greige mermer

Kale Italia’nın prestijli markası Edilgres, mermerin şıklığına vurgu yapan K-Greige serisini, İtalyan dokunuşu ile evinize getiriyor.

Köksal Granit Mermer Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köksal Granit Mermer Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Ali Köksal ve Ramazan Miraç Köksal ortaklığında kuruldu.

Btm Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Kuruldu!

Btm Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli’de 450 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mahir Mermer, Cem Tayfun Yılmaz ve Batuhan Tarkan ortaklığıyla kuruldu.

Gkn Global İnşaat Peyzaj Madencilik Mermer Toprak Taşımacılık Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Gkn Global İnşaat Peyzaj Madencilik Mermer Toprak Taşımacılık Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İdris Baykara tarafından kuruldu.

Kırk Hafriyat İnşaat Kömür Madencilik Mermer Limited Şirketi kuruldu!

Kırk Hafriyat İnşaat Kömür Madencilik Mermer Limited Şirketi Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Bilbay tarafından kuruldu.

İst34 İnşaat Mermer Metal Madencilik Orman Ürünleri Lojistik Petrol Oto Yed.San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

İst34 İnşaat Mermer Metal Madencilik Orman Ürünleri Lojistik Petrol Oto Yed.San.Tic.Ltd.Şti. bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Tarık Yeşil tarafından kuruldu.

Workin House İnşaat Hafriyat Metal Mermer Oto Yedek Parça Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Workin House İnşaat Hafriyat Metal Mermer Oto Yedek Parça Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Can tarafından kuruldu.

Karakaya Global İnşaat Hırdavat Nakliye Kömür Madencilik Mermer Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karakaya Global İnşaat Hırdavat Nakliye Kömür Madencilik Mermer Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Hüseyin Açıkgöz tarafından kuruldu.

2a1c Emlak Danışmanlık İnşaat Metal Mermer Limited Şirketi kuruldu!

2a1c Emlak Danışmanlık İnşaat Metal Mermer Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Cem Yıldırım tarafından kuruldu.

Dirençler İnşaat Mermer Prodüksiyon Metal Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Dirençler İnşaat Mermer Prodüksiyon Metal Organizasyon Limited Şirketi Pendik'te Yasin Kılıç tarafından kuruldu.

Çiftçiye gübre yerine mermer tozu satan TAHAP Başkanı Mustafa Sarıoğlu'ndan pes dedirten açıklama: Bu da bir gübre

Rize'de çay üreticilerine ucuz gübre diyerek satış yapılacağı duyuruldu. Çiftçiler ucuz gübreden satın alabilmek için kuyruk oldu. Gübrenin mermer tozu olduğu ortaya çıkınca 'kıyamet koptu' Çiftçiye mermer tozu satmaya çalışan Mustafa Sarıoğlu, 'O da bir gübre' diyerek kendini savundu.

Thassos Mermer Granit Yapı Malzemeleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Thassos Mermer Granit Yapı Malzemeleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Soyuer tarafından kuruldu.

Asta İnşaat Metal Makina Mermer Elektrik Otomotiv Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asta İnşaat Metal Makina Mermer Elektrik Otomotiv Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hayri Bozkurt tarafından kuruldu.

Cab İnşaat Metal Elektrik Mermer Plastik Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cab İnşaat Metal Elektrik Mermer Plastik Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alper Alp tarafından kuruldu.

Edilgres K-Greige mermer Haberi

Edilgres K-Greige mermer

Kale Italia’nın prestijli markası Edilgres, mermerin şıklığına vurgu yapan K-Greige serisini, İtalyan dokunuşu ile evinize getiriyor.


Edilgres, geliştirdiği özgün ve yüksek kaliteli seramik serileri ile mimari ve iç tasarımın çağdaş trendlerine açılıyor. Bu yaklaşımla hayata geçirdiği K-Greige serisini de, modernize edilmiş rafine görüntüsüyle stil sahibi mekan yaratmak isteyenlerin beğenisine sunuyor.


Mermerin estetik duruşuyla öne çıkan K-Greige, yüzeyine ayırt edici özelliğini kazandıran gri rengi sayesinde mekanlarda farkındalık yaratıyor. 60×120, 60×60, 30×60 cm boyutlarında üretilen K-Greige, ismini ise Türkiye’nin en önemli arkeolojik merkezlerinden biri olan Kibyra Antik Kenti’nden alıyor.


Edilgres, sunduğu yenilikçi ürünlerle yalnızca ihtiyacı olan kullanıcıya değil, aynı zamanda mimarlara da özel ilham veren seramikleriyle fark yaratıyor. Konutlara ve işyerlerine özel seramikler sunan Edilgres’in tüm koleksiyonları, Kale’nin dünyanın seçkin şehirlerinde bulunan mağazaları ve...