07 / 05 / 2024

edip iplik turizm sektörüne mi giriyor

edip iplik turizm sektörüne mi giriyor

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun, 212 AVM yatırımcısı Edip İplik'e ait olan arsa üzerine inşa ettiği bu oteli satılığa çıkardığı bilgisine ulaştık. Ağaoğlu ve Edip iplik'in ortak mülkü olan otel, 138 odalı ve tamamlanmamış olarak satışa çıkarıldı.

Lüks Birbey Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Lüks Birbey Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa’da 250 bin TL sermaye bedeli ile Edip Arslan Şahin ve Serdar Serbay Şahin ortaklığında kuruldu!

Çiftçiler Konaklama Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiftçiler Konaklama Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Edip Çiftçi, Mehmet Çiftçi, Mesut Çiftçi ve Selçuk Çiftçi ortaklığında kuruldu. 

Geçimli Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Geçimli Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Edip Solmaz tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Victory İnşaat Turizm Taşımacılık Gıda İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Victory İnşaat Turizm Taşımacılık Gıda İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi, Samya M.AlSayed Albat tarafından 400 bin TL sermaye ile 21 Nisan'da Şişli, Halide Edip Adıvar Mahallesi, Sultan Sokak'ta kuruldu.

Ağaoğlu ve Edip İplik'ten Basın Ekspress Yolu'nda satılık otel!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun, 212 AVM yatırımcısı Edip İplik'e ait olan arsa üzerine inşa ettiği bu oteli satılığa çıkardığı bilgisine ulaştık. Ağaoğlu ve Edip iplik'in ortak mülkü olan otel, 138 odalı ve tamamlanmamış olarak satışa çıkarıldı.

Vesselam Group Turizm Taşımacılık Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vesselam Group Turizm Taşımacılık Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Karakeser tarafından 120 bin TL sermaye ile 8 Aralık'ta Şişli, Halide Edip Adıvar Mahallesi'nde kuruldu.

Akinal İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akinal İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Temür ve Burak Bulgur ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 4 Aralık'ta Bahçelievler, Soğanlı Mahallesi, Halide Edip Adıvar Caddesi'nde kuruldu.

Bergüzar Korel turizm işine giriyor!

Bergüzar Korel, eski binaları restore edip, kısa süreli ev kiralamak için doğmuş bir seyahat programlama sitesi olan 'Airbnb' ile ev ve oda kiralayarak turizm işine girecek.

Momentogrup Tekstil Turizm İşletmeleri Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Momentogrup Tekstil Turizm İşletmeleri Limited Şirketi Şişli Şubesi, Ercan Çelik Şube Müdürlüğü'nde 600 bin TL'lik sermaye ile 31 Aralık'ta Şişli, Halide Edip Adıvar Mahallesi'nde kuruldu.

Dabakoğulları Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dabakoğulları Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Edip Dabakoğlu, Yusuf Dabakoğlu, Serdal Dabakoğlu tarafından 2 milyon TL'lik sermaye ile 11 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

ÖİB Çengelköy ihalesini Sirkeci İplik Tekstil Turizm İnşaat kazandı!

İstanbul ve Muğla'da bulunan iki taşınmazın özelleştirme ihalesinde, toplam 4 milyon 115 bin liralık teklif sunuldu. İstanbul Çengelköy'deki arsayı Sirkeci İplik Tekstil Petrol Ürünleri Transmarin Turizm İnşaat 2 milyon 165 bin lira kazandı...

Edip Gayrimenkul, Edip Uluslararası Gayrimenkul'ün sermaye artırımına iştirak edecek!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş., bağlı ortaklığı Edip Uluslararası Gayrimenkul ve Turizm A.Ş.'nin sermaye artırımına iştirak edilmesine karar verdiğini açıkladı...

Alhabab Gayrimenkul ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alhabab Gayrimenkul ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Abduljalil A. Alhabab tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 11 Mart'ta Şişli, Halide Edip Adıvar Mahallesi'nde kuruldu.

edip iplik turizm sektörüne mi giriyor Haberi

edip iplik turizm sektörüne mi giriyor

Ağaoğlu Şirketler Grubu, konut ve ofis projelerine yenilerini ekliyor. Grup, geçtiğimiz günlerde, daha önce 'Bakırköy 46' adıyla satışa çıkardığı ve inşaatı mahkeme kararıyla durdurulan projesini, değişiklikler yaparak 'Central Park İstanbul' ismiyle yeniden satışa sundu. Grubun yeni başlayacak projelerin yanı sıra tamamlanan pek çok projesi de var. Basın Ekspress Yolu üzerinde, 212 İstanbul AVM'nin yanında yükselen MyOffice212 de bunlardan biri. 80 metrekare ile 800 metrekare arasında değişen ofis seçenekleri sunan MyOffice212'nin yanında bir otel yatırımı da var. Ağaoğlu'nun, 212 AVM yatırımcısı Edip İplik'e ait olan arsa üzerine inşa ettiği bu oteli satılığa çıkardığı bilgisine ulaştık. Ağaoğlu ve Edip iplik'in ortak mülkü olan otel, 138 odalı ve tamamlanmamış olarak satışa çıkarıldı. 22 milyon dolar + KDV satış fiyatıyla alıcı bekleyen otelin...