19 / 07 / 2024

Edirne altyapı referandumu

Edirne altyapı referandumu

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Belediyesi Meclis toplantısında, gelecek yıl başlanacak altyapı çalışmalarıyla kentin şantiyeye döneceğini anlattı.

TOKİ Edirne Lalapaşa 90 konut ihalesi yarın!

Edirne İli Lalapaşa İlçesi Merkez Mah. 90 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Edirne Lalapaşa 90 konut ihalesi 7 Ağustos'ta!

Edirne İli Lalapaşa İlçesi Merkez Mah. 90 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi 7 Ağustos 2020 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ Edirne 98 konut ihalesi yarın!

Edirne İli Uzunköprü İlçesi Mescit Mahallesi 98 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Edirne 137 konut ihalesi yarın!

Edirne İli, Merkez İlçesi, Fırınlarsırtı Arnavutköy Mahalleleri 137 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Edirne İpsala'da asfalt çalışmaları başladı!

Edirne'nin İpsala ilçesinde belediye tarafından yapılan altyapı çalışmalarının ardından bozulan yollar, Karayolları Bölge Şefliği tarafından asfaltlanmaya başladı.

Edirne'de altyapı çalışmaları için referandum yapıldı!

Edirne Belediyesi, gelecek yıl başlatılması planlanan ve zaman zaman yaşamı olumsuz etkilemesi beklenen altyapı çalışmaları için referandum yaptı.

Edirne'de altyapı için referanduma gidilecek!

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Belediyesi Meclis toplantısında, gelecek yıl başlanacak altyapı çalışmalarıyla kentin şantiyeye döneceğini anlattı.

Edirne Sulama projesi inşaatı sürüyor!

Trakya Kalkınma Ajansı Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı kapsamında Edirne İl Özel İdaresinin katkılarıyla yapılan ’Etkin Sulama Verimli Üretim’ projesi tanıtım programı gerçekleştirildi. ,

TOKİ Edirne İpsala 2. Etap 171 konut ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ Edirne ili İpsala ilçesi 2. Etap'ta 171 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 14.30'da gerçekleşecek.

TOKİ Edirne İpsala 2. Etap'ta 171 adet konut yaptıracak!

TOKİ Edirne ili İpsala ilçesi 2. Etap'ta 171 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 10 Kasım 2015 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ'nin Edirne Turizm Lisesi ve öğrenci pansiyonları ihalesi 14 Temmuz'da!

TOKİ Edirne Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi, 180 Öğrencilik Pansiyon İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi ihalesini 14 Temmuz'da yapacak.

Edirne'de altyapı malzemeleri yenileniyor!

Edirne Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, Edirne Halkı'nın su kesintilerinden dolayı mağduriyetlerinin en aza indirmek için, birçok önemli noktadaki vana ve boruları, son sistem malzemelerle yeniliyor.

Edirne'ye havalimanı inşa edilecek!

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin’i makamında ziyaret eden Ulaştırma Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Fatih Turan, bölgede yapılması planlanan havalimanı ile ilgili müjde verdi...

Edirne altyapı referandumu Haberi

Edirne altyapı referandumu

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, gelecek yıl başlanacak altyapı çalışmaları için halk oylaması yapılacağını belirtti.


Altyapı çalışmalarının boyutuna halkın karar vereceğini ifade eden Gürkan, "Çalışmalara başlamadan muhtarlıklarımıza referandum sandığı koyacağız. Halka soracağız. İçme suyu için zaten bütün sokakları kazacağız, dolayısıyla kazmışken daha derin kazıp, daha uzun süreli kazıp, kanalizasyonu, yağmur suyunu, atık su arıtmayı birden bitirip bir daha 50 yıl sıkıntı yaşamayalım mı ya da şimdi sadece içme suyunu yapalım ya da o bittikten sonra diğerlerini teker teker mi yapalım? Bunu soracağız" diye konuştu.


Altyapı çalışmalarının meşakkatli işler olduğunun altını çizen Gürkan, "Ya 2, 3 yıl hep beraber bu sıkıntıyı çekeceğiz ya da etap etap gideceğiz. Edirneliler ne karar verirse, ben belediye başkanı olarak o kararı vereceğim ve uygulamaya başlayacağım" dedi.


Atık...