08 / 07 / 2024

Edirne altyapı sorunu

Edirne altyapı sorunu

Edirne’de yaşanan sel baskınları ile ilgili konuşan uzmanlar, “ Alt yapının yenilenmesi de sorunu çözmeyecektir. Çünkü tüm dere yatakları kapatıldı ve üzerlerine ev yapıldı ” dediler.

TOKİ Edirne Lalapaşa 90 konut ihalesi yarın!

Edirne İli Lalapaşa İlçesi Merkez Mah. 90 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Edirne Lalapaşa 90 konut ihalesi 7 Ağustos'ta!

Edirne İli Lalapaşa İlçesi Merkez Mah. 90 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi 7 Ağustos 2020 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

Altyapı sorunu çözülmemiş tek bir şehrimiz kalmayacak!

Çevre Bakanı Kurum, "Altyapı sorunu çözülmemiş tek bir şehrimiz, beldemiz, köyümüz ve mahallemiz kalmayacak. Şehirlerimizin tamamında tarihimizi ve kültürümüzü yaşatacağız. Çevremizi sonuna kadar koruyacağız. 2023'ün marka şehirlerini hep birlikte inşa edeceğiz" dedi...

TOKİ Edirne 98 konut ihalesi yarın!

Edirne İli Uzunköprü İlçesi Mescit Mahallesi 98 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Edirne 137 konut ihalesi yarın!

Edirne İli, Merkez İlçesi, Fırınlarsırtı Arnavutköy Mahalleleri 137 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

İstanbul’un en önemli sorunu makro imar planı, altyapı ve ulaşım!

Marka Şehirler Zirvesi 2017'de konuşan Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan: "Marka Şehir İstanbul’un en önemli sorunu makro imar planı, altyapı ve ulaşım” dedi.

Bilecik'in altyapı sorunu çözülüyor!

Şanlıurfa merkez ve ilçelerde vatandaşların alt yapı sorununu çözmek adına çalışmalar başladı. Bilecik'in altyapı sorunu çözülüyor.

Denizli Karahayıt'taki altyapı sorunu meclis gündeminde!

Denizli Karahayıt'taki turizm işletmelerinden sıcak su kullanımı için istenen bedeller ve altyapı yatırımı yapılmaması sorunu TBMM gündemine taşındı..

Ordu Reşadiye'de altyapı sorunu çözüldü!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Daire Başkanlığı, Reşadiye Caddesi’nde eskiyen alt yapı içme suyu ve asbest borularını yeniledi.

Manisa Sancaklıbozköy Mahallesi’nin altyapı sorunu çözülüyor!

Manisa Şehzadeler Sancaklıbozköy Mahallesi’deki altyapı sorunları çözüme kavuşuyor. MASKİ mahallede bin 600 metrelik kanalizasyon hattı inşa ederek, imara yeni açılan bölgede ikamet eden vatandaşların sorununu ortadan kaldırıyor.

Adıyaman'ın altyapı sorunu çözüldü!

Adıyaman Belediyesi şehrin göbeğindeki üç mahallenin kesiştiği alanda bulunan İlyas Deresi’ndeki ıslah çalışmalarını tamamladı.

İzmir'de altyapı sorunu büyüyor!

AK Partili Doğan, İzmir’de 3 gün süren yağışların ardından Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na ve İZSU’ya tepki gösterdi.

Adıyaman'ın altyapı sorunu çözülüyor!

Adıyaman Belediyesinin şehrin altyapı sorununu ortadan kaldırmak için başlattığı çalışmalardan bir tanesi olan Atatürk Bulvarı kuzey servis yolundaki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Edirne altyapı sorunu Haberi

Edirne altyapı sorunu


İklimlerin değişmesi ve doğanın intikam almaya başlaması ile birlikte Edirne hiç yaşamadığı sel baskınlarını yaşıyor. Önceki gün ani bastıran sağanak yağıştan sonra cadde ve sokakları göle dönen, yeni yerleşim bölgesine bir çok evin su altında kalması ile sonuçlanan olayları yorumlaya uzmanlar, Edirne’nin coğrafi yapısı düşünülmeden bir çok alanın imara açıldığını ve yaşananların  gelecekte yalanacak felaketlerin sadece ucu olduğunu söylediler.


“DERE YATAKLARI KAPATILDI”


Kıyık üstü, TOKİ konutları bölgesi ve otoban boyunca bir çok dere yatağının kapatıldığını belirten uzmanlar, “Bu bölgelerde küçük dere yatakları vardı ve şu anda bu yatakların üzerinde evler var. Bir çok alan dolduruldu ve suyun gidişi durduruldu. Edirne’nin coğrafi yapısına ve eski  şehirleşmeye baktığınızda, yüksek tepelerden gelen suyun Tunca ve Meriç nehrine ulaşması için yollar bırakıldığını göreceksiniz. Ne yazık...