04 / 05 / 2024

edirne arsa

edirne arsa

Edirne İl Özel İdaresi Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden: Edirne Merkez'de bulunan 4 bin 115 metrekare alana sahip arsa 24 Ocak 2013 tarihinde gerçeklşecek ihalede satışa çıkacak

Milli Emlak satış: Edirne ve Bursa'daki 13 adet arsa ve arazi yüzde 20 indirimle satılıyor!

Milli Emlak, Edirne ve Bursa'da yer alan 13 adet gayrimenkulü yüze 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki Edirne ve Bursa'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Belediyeden iki ilde satılık 8 arsa! 75 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Edirne ve Bayburt'ta yer alan 8 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 26 Mart ve 8 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Trakya'da arsa ve konutlar çok cazip! İlgi Trakya'ya yöneldi!

Son senelerde yaşanan ekonomik kriz pahalılık ile deprem korkusu İstanbul'dan tersine göçü hızlandırmış oldu. İstanbul'u terk edenlerin yeni adresi ise Tekirdağ, Edirne ve Çanakkale olurken, bu şehirlerdeki arsa fiyatlarını da canlandırdı. Buna göre, Çanakkale'de 10 dönüm araziler bile 20 milyon TL'

İstanbul'dan tersine göç başladı: Tekirdağ, Edirne ve Çanakkale'de arsa fiyatları resmen uçtu!

Megakentteki yüksek konut fiyatları, deprem riski ve hayat pahalılığı tersine göçü hızlandırdı. Megakentten kaçanlar, Tekirdağ, Edirne ve Çanakkale'yi mesken tuttu. Söz konusu illerde arsa fiyatları resmen uçtu. İşte detaylar...

İstanbul ve Edirne'de satılık 2 arsa! 

İstanbul ve Edirne'de yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Merakla beklenen satış ihaleleri 27 Şubat ve 28 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Edirne Merkez'de ticaret imarlı 3 arsa satılacak! İhalesi 16 Kasım'da!

Edirne Belediye Başkanlığı, Edirne Merkez'de yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 16 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Edirne Belediyesi ticaret imarlı 3 arsa satacak!

Edirne Belediye Başkanlığı, Edirne Merkez'de yer alan ticaret alanı imarlı arsaları satışa çıkardı. Arsaların yüz ölçümleri 615,59 metrekare ile 1.655 metrekare arasında değişiyor.

Edirne Belediyesi üç arsa satacak! Kaçırmayın!

Edirne Belediye Başkanlığı, Edirne Merkez'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 24 Ekim tarihinde yapılacak.

Edirne Belediyesi 300 milyon TL'ye ticaret imarlı arsa satacak!

Edirne Belediye Başkanlığı, Edirne Merkez'de yer alan ticaret alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 300 milyon TL olarak belirlendi.

Edirne Havsa'da ticari imarlı arsa satılacak!

Havsa Belediye Başkanlığı ticari alan imarlı arsa satacak. Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan arsa 13 bin 237 metrekare alana sahip.

Edirne'de 3 taksitle, KDV'den muaf 3 arsa satışa çıkıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

Edirne Belediye Başkanlığı, Edirne ili, Merkez ilçesi, Dilaverbey Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsayı KDV'den muaf olarak ve 3 taksitle satıyor. Peki Edirne Merkez'deki 3 arsanın fiyatları ne kadar? 

Edirne Belediyesi'nden taksitle KDV'den muaf arsa fırsatı! Arsa almak isteyenler bu tarihi kaçırmayın!

Edirne Belediye Başkanlığı, Edirne Merkez Barutluk'ta yer alan arsayı taksitle satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 12 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

Edirne'de KDV'den muaf, 3 taksitle iki arsa satılıyor! Arsa alacaklar aman bu tarihi kaçırmayın! 

Edirne Belediyesi, Edirne ili, Merkez ilçesi, Dilaverbey ve Şükrüpaşa Mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı 3 taksitle satıyor. İşte ayrıntılar... 

edirne arsa Haberi

edirne arsa

Edirne Merkez, Kavgaz mevkiinde yer alan 4 bin 115 metrekare alana sahip arsa 1 milyon 400 bin lira muhammen bedelle satışa çıkacak. İhale 24 Ocak 2013 tarihinde gerçekleşecek.


İlanı detaylı görüntülemek için