20 / 05 / 2024

edirne hastane

edirne hastane

Edirne İl Sağlık Müdürü Dr. A. Muhsin Kişioğlu, son 10 yılı kapsayan dönemde Edirne'ye toplamda 200 milyon TL'nin üzerinde yatırım yapıldığını söyledi.

Edirne'ye hastane yolu yapımı askıya alındı!

Edirne Belediyesi'nin, Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi ile Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi arasında yapmayı planladığı 1,5 kilometrelik yol, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Trakya Tarımsal Araştırma Enstitüsü'nün açtığı dava nedeniyle askıya alındı.

TOKİ, Çorlu'daki Askeri Hastane arazisini mi istiyor?

Tekirdağ’ın Çorlu'daki Askeri Hastane, geçtiğimiz 13 Nisan’da Edirne Koruma Kurulu tarafından 1. Derece tarihi eser olarak tescil edildi. Ancak Milli Savunma Bakanlığı şimdi Edirne Koruma Kurulu’ndan tescilin kaldırılmasını istiyor.

Edirne'de akıllı hastane 29 Ekim'de açılacak!

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, yeni yapılan Edirne Devlet Hastanesi'nin akıllı hastane olacağını belirterek, "Özellikle elektriğini kendi üretmesi çok güzel bir olay" dedi. İşte ayrıntılar...

Edirne Devlet Hastanesi 29 Ekim'de hizmete girecek!

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, yeni yapılan Edirne Devlet Hastanesi’nin akıllı hastane olacağını belirterek, "Özellikle elektriğini kendi üretmesi çok güzel bir olay" dedi.

Edirne Devlet Hastanesi 29 Ekim'de açılacak!

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, yeni yapılan Edirne Devlet Hastanesi'nin akıllı hastane olacağını belirterek, "Özellikle elektriğini kendi üretmesi çok güzel bir olay" dedi.

Edirne'deki 4 yatırım 29 Ekim'de hizmete girecek!

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, yeni yapılan Edirne Devlet Hastanesi" nin akıllı hastane olacağını belirterek, "Özellikle elektriğini kendi üretmesi çok güzel bir olay" dedi.

Edirne akıllı hastane için gün sayıyor!

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin yeni yapılan Edirne Devlet Hastanesi'nin akıllı hastane olacağını ifade ederek, "Özellikle elektriğini kendi üretmesi çok güzel bir olay" olarak nitelendirdi.

Sultan 2. Bayezid Edirne Darüşşifası restore edildi!

Osmanlı döneminde hastane olarak insanlara şifa dağıtan Sultan 2. Bayezid Edirne Darüşşifası, ilaç firması Abdi İbrahim tarafından restore edildi.

TOKİ İstanbul, Çanakkale, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ konut yapım işi!

İstanbul, Çanakkale, Edirne, Kırklareli, Tekirdag İllerindeki 2568 Adet Konut, Hastane, Atölye, Cami, Ticaret Merkezi, Pansiyon, Yurt, Ilkögretim Okulu, Imamhatip lisesi, Kiz Meslek Lisesi, Endüstri Meslek Lisesi, Anaokulu, Spor Salonu ve Hizmet Binalari

TOKİ İstanbul, Çanakkale, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ konut yapım işi!

İstanbul, Çanakkale, Edirne, Kırklareli, Tekirdag İllerindeki 2568 Adet Konut, Hastane, Atölye, Cami, Ticaret Merkezi, Pansiyon, Yurt, Ilkögretim Okulu, Imamhatip lisesi, Kiz Meslek Lisesi, Endüstri Meslek Lisesi, Anaokulu, Spor Salonu ve Hizmet Binalari

Milli Emlak 'tan Eskişehir 'de kiralık hastane kantini!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Eskişehir Tepebaşı Eskibağlar Mahallesi 'ndeki tamamı Hazine hisseli 104 bin 243 metrekare yüzölçümündeki hastane arazisinde yer alan kantini kiralamak üzere ihale düzenledi

TİKA, Pakistan'da 60 yataklı hastane yapacak!

Türk İşbirliği ve Kalkınma İdaresi Başkanlığı (TİKA), Pakistanda 60 yataklı bir hastane yaptıracak. Mutabakat zaptı, TİKA Pakistan Program Koordinatörü Celallettin Güngenci ile Pencap Eyaleti Acil Yardımlar Genel Müdürü Halid Serdil arasında imzalandı    

Edirne Belediyesi'nden otobüs terminalinde kiralık 16 ofis!

Edirne Belediyesi, Demirkapı mevkiinde yer alan şehirlerarası otobüs terminalindeki 16 bilet satış yazıhanesinin her birini ayrı ayrı, açık teklif usulüyle taşımacı ve acentelere kiraya vermek üzere ihaleye gideceğini açıkladı

edirne hastane Haberi

edirne hastane

400 yataklı devlet hastanesinin açılmasıyla birlikte Balkanlar'ın sağlık başkenti olarak hizmet etmek istediklerini anlatan Kişioğlu, geçen yıl Edirne Devlet Hastanesi'ne soydaş 150 hastanın geldiğini bildirdi. 


Marmara Gazeteciler Federasyonu Başkanvekili, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Edirne Gazeteciler Derneği (EGD) Yönetim Kurulu Başkanı Derya Sarılarlı ile yönetim kurulu üyeleri Edirne II Sağlık Müdürü Dr. A. Muhsin Kişioğlu'nu makamında ziyaret etti. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette konuşan İl Müdürü Kişioğlu, Edirne genelinde sağlık alanında yapılan yatırımları değerlendirdi.

Edirne'de en son 1964'te sağlık ile ilgili yatırımlarda bir dönem yaşandığını ifade eden Kişioğlu, bir de 1985 ve 1990 yıllarında yatırımlar alındığını belirtti. 


Daha sonrasında her hangi bir sağlık yatırımı yapılmadığını kaydeden Kişioğlu, "Şu an Sağlık Bakanımız atandıktan sonra 400 yataklı bir hastane yapılıyor. Ve bitmek...