06 / 05 / 2024

edirne havalimanı nerede

edirne havalimanı nerede

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin’i makamında ziyaret eden Ulaştırma Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Fatih Turan, bölgede yapılması planlanan havalimanı ile ilgili müjde verdi...

Edirne'ye havalimanı geliyor!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Uzunköprü'de yaptığı konuşmada Çorlu Havaalanı' nın hizmete devam ettiğini hatırlatarak, eğitim hizmetleri verecek ve küçük uçakların inebileceği bir havaalanını da Edirne’ye kazandıracaklarını bildirdi....

İstanbul yeni havaalanı nerede? İstanbul Havalimanı ulaşım 2019!

İstanbul Havaalanı faaliyete geçti. Vatandaşlar da İstanbul yeni havaalanı nerede? İstanbul Havalimanı ulaşım 2019 gibi soruları araştırmaya başladı. İşte İstanbul Havalimanı ulaşım bilgileri...

İstanbul Havalimanı nerede, nasıl gidilir?

İstanbul Yeni Havalimanı, Tayakadın ve Akpınar köyleri arasındaki 76,5 milyon metrekare alan üzerine inşa edildi. Çatalca, Göktürk Arnavutköy kavşağında ve Terkos Gölü'ne yakın bir yerde konumlanıyor. Peki İstanbul Havalimanı'na nerededir, nasıl gidilir?

İstanbul Yeni Havalimanı nerede? Ulaşım nasıl sağlanır?

Türkiye’nin ve dünyanın en büyük havalimanı İstanbul Yeni Havalimanı 29 Ekim 2018 tarihi itibariyle açıldı. Havalimanın açılışı ile birlikte en çok merak edilen şey ulaşımı oldu. Peki İstanbul Yeni Havalimanı nerede? Ulaşım nasıl sağlanır?

Ahmet Hakan: Yeni Havalimanı eyleminde Çalışma Bakanı nerede?

Köşe yazarı Ahmet Hakan, İstanbul Yeni Havalimanı eylemleri için "Çalışma Bakanı nerededir? AK Parti milletvekilleri neden gidip iddiaları incelememektedir? Neden müfettişler olaya el atmamaktadır? "diyor...

Paşaköy Sancaktepe Sinpaş nerede?  

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), yeni projesi için hazırlıklara başladı. Peki Sabiha Gökçen Havaliman'na 19 kilometre uzaklıkta olacak Paşaköy Sancaktepe Sinpaş nerede inşa ediliyor?

TOKİ Edirne Lalapaşa kurası nerede çekilecek?

Dairelerin 78 bin 145 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu TOKİ Edirne Lalapaşa'da 382,04 TL'lik aylık taksitlerle ödeme yapılabiliyor. Peki TOKİ Edirne Lalapaşa kurası nerede çekilecek?

TOKİ Edirne Lalapaşa kura çekimi nerede?

TOKİ Edirne Lalapaşa'da konut fiyatları 78 bin 145 TL'den başlıyor. Kura yöntemiyle satışa sunulan proje 2+1 dairelerden meydana geliyor. Peki TOKİ Edirne Lalapaşa kura çekimi nerede?

Feridun Bilgin: En fazla 100 kilometrede bir havalimanı yapılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, Niğde-Aksaray, Rize-Artvin, Karaman, Yozgat, Edirne ve Antalya`nın batısına havalimanı yapılacağını belirtti ve en fazla 100 kilometrede bir havalimanı inşa edileceğini dile getirdi.

Feridun Bilgin: 6 yeni havalimanı geliyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Bilgin, Niğde-Aksaray, Rize-Artvin, Karaman, Yozgat, Edirne ve Antalya'nın batısına havalimanı yapılacağını belirtti.

100 kilometrede bir havalimanı olacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, Niğde-Aksaray, Rize-Artvin, Karaman, Yozgat, Edirne ve Antalya'nın batısına havalimanı planladıklarını belirterek, "En fazla 100 kilometrede bir havalimanı yapılacak'' dedi.

Edirne'ye havalimanı geliyor!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Serdar Hüseyin Yıldırım, Rize-Artvin ile Karaman, Yozgat, Edirne ve Antalya’nın batısına da havalimanı yapılmasının planlandığını söyledi.

5 yeni havalimanı inşa edilecek!

Serdar Hüseyin Yıldırım "Rize-Artvin ile Karaman, Yozgat, Edirne ve Antalya'nın batısına da havalimanı yapılması düşünülüyor. Bunların da hizmete girmesiyle 'her 100 kilometrede bir havalimanı' hedefine ulaşılacak" dedi.

5 yeni havalimanı nereye inşa edilecek?

DHMİ Genel Müdürü Serdar Hüseyin Yıldırım "Rize-Artvin ile Karaman, Yozgat, Edirne ve Antalya'nın batısına da havalimanı yapılması düşünülüyor." dedi..

edirne havalimanı nerede Haberi

edirne havalimanı nerede

Turan, Edirne, Kırklareli ve Lüleburgaz'a hizmet verecek bir havalimanı kurulması konusundaki proje ile ilgili çalışmaların başlatıldığını söyledi. Edirne Valisi Dursun Ali Şahin de konu ile ilgili olarak, "Edirne, Kırklareli ve Lüleburgaz'a hitap edecek olan havaalanı kurulması konusunda durumu değerlendirmek üzere gelen genel müdürümüz bizi ziyaret etmiştir. Akabinde teknik elemanlar gelip yer tespitinde bulunacaklar, sonra da bu konuyu Bakanlığa ibraz edeceklerdir. Bu konunun çözümlenecek olmasından son derece mutluyum. Turizm yönünden Edirne'ye büyük ivme kazandıracak bu proje, hızlı tren ile birlikte perçinlenerek, ilimizi daha iyi ve yaşanabilir koşullara ulaştıracaktır. Buradan konu ile ilgili olarak Sayın Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan ve Sayın Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu'na çaba ve gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerini...