16 / 05 / 2024

Edirne Kirişhane arsa fiyatları

Edirne Kirişhane arsa fiyatları

Edirne Belediye Başkanlığı, Kirişhane Mevkii'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Yüzölçümü 6 bin 263 metrekare olan arsanın satış bedeli 3 milyon 450 bin TL olarak belirlendi.

Milli Emlak satış: Edirne ve Bursa'daki 13 adet arsa ve arazi yüzde 20 indirimle satılıyor!

Milli Emlak, Edirne ve Bursa'da yer alan 13 adet gayrimenkulü yüze 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki Edirne ve Bursa'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Belediyeden iki ilde satılık 8 arsa! 75 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Edirne ve Bayburt'ta yer alan 8 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 26 Mart ve 8 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek.

İstanbul ve bir ilde daha 240 bin TL'den başlayan fiyatlarla 9 adet arsa satılıyor!

İstanbul ve Gümüşhane'de yer alan 9 adet arsa 240 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Peki arsaların satış ihaleleri hangi tarihte? İşte ihale ilanları...

Trakya'da arsa ve konutlar çok cazip! İlgi Trakya'ya yöneldi!

Son senelerde yaşanan ekonomik kriz pahalılık ile deprem korkusu İstanbul'dan tersine göçü hızlandırmış oldu. İstanbul'u terk edenlerin yeni adresi ise Tekirdağ, Edirne ve Çanakkale olurken, bu şehirlerdeki arsa fiyatlarını da canlandırdı. Buna göre, Çanakkale'de 10 dönüm araziler bile 20 milyon TL'

İstanbul'dan tersine göç başladı: Tekirdağ, Edirne ve Çanakkale'de arsa fiyatları resmen uçtu!

Megakentteki yüksek konut fiyatları, deprem riski ve hayat pahalılığı tersine göçü hızlandırdı. Megakentten kaçanlar, Tekirdağ, Edirne ve Çanakkale'yi mesken tuttu. Söz konusu illerde arsa fiyatları resmen uçtu. İşte detaylar...

İstanbul ve Edirne'de satılık 2 arsa! 

İstanbul ve Edirne'de yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Merakla beklenen satış ihaleleri 27 Şubat ve 28 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Düzce ve iki ilde 16 adet arsa satılıyor! 370 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Düzce, Gümüşhane ve Ağrı'da yer alan 16 adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? İşte ihaleler ile ilgili detaylar...

Edirne Merkez'de ticaret imarlı 3 arsa satılacak! İhalesi 16 Kasım'da!

Edirne Belediye Başkanlığı, Edirne Merkez'de yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 16 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

O ilde 10 adet arsa ile 2 adet iş yeri satışa çıktı! Bu tarihi kaçırmayın! 

Mülkiyeti Gümüşhane Belediyesine ait olan 10 adet arsa ile 2 adet iş yeri satılıyor. Peki Gümüşhane'de yer alan arsa ve iş yerlerinin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Edirne Belediyesi ticaret imarlı 3 arsa satacak!

Edirne Belediye Başkanlığı, Edirne Merkez'de yer alan ticaret alanı imarlı arsaları satışa çıkardı. Arsaların yüz ölçümleri 615,59 metrekare ile 1.655 metrekare arasında değişiyor.

Edirne Belediyesi üç arsa satacak! Kaçırmayın!

Edirne Belediye Başkanlığı, Edirne Merkez'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 24 Ekim tarihinde yapılacak.

Edirne Belediyesi 300 milyon TL'ye ticaret imarlı arsa satacak!

Edirne Belediye Başkanlığı, Edirne Merkez'de yer alan ticaret alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 300 milyon TL olarak belirlendi.

Edirne Havsa'da ticari imarlı arsa satılacak!

Havsa Belediye Başkanlığı ticari alan imarlı arsa satacak. Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan arsa 13 bin 237 metrekare alana sahip.

Edirne Kirişhane arsa fiyatları Haberi

Edirne Kirişhane arsa fiyatları

Edirne Belediye Başkanlığı, Kirişhane Mevkii'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Yüzölçümü 6 bin 263 metrekare olan arsanın satış bedeli 3 milyon 450 bin TL olarak belirlendi.


TAŞINMAZ SATILACAKTIR


Edirne Belediye Başkanlığından:


Belediyemize ait aşağıda bilgileri yazılan taşınmaz, 2886 sayılı yasanın 35/a maddesine göre Kapalı Teklif (Artırma) Usulü ile satılacaktır.


İLİ:EDİRNE

İLÇESİ:MERKEZ

MAHALLESİ/ MEVKİİ:KİRİŞHANE

KTK. SAYFA NO:6740

PAFTA NO:49 M-I-c

ADA NO:2243

PARSEL NO:2

CİNSİ:ARSA

MİKTARI (metrekare):6.263,33 metrekare

HİSSE MİKTARI:TAM

K.D.V. HARİÇ TAHMİNİ SATIŞ BEDELİ:3.450.000,00 TL

GEÇİCİ TEMİNATI:103.500,00 TL


İhaleye katılacak olanlardan istenecek belgeler;

a) Kişilerden; İkametgâh belgesi, Nüfus cüzdan sureti.

b) Tüzel kişilerden; Ticaret ve Esnaf Odalarından alacakları “Oda Sicil Kayıt Sureti Belgesi” ve imza sirküleri (2016 yılı vizeli)

c) Dernek olması halinde dernek tüzüğünün onaylı fotokopisi, dernek karar defterinin onaylı fotokopisi, faaliyetine devam ettiğine dair belge.

d) İhaleye vekâleten katılmak isteyenlerden 2016 yılında düzenlenmiş vekâletname.

e) İsteklinin ortak girişim olması...