27 / 09 / 2024

Edirne Kırkkavak-Çöpköy yol çalışmaları

Edirne Kırkkavak-Çöpköy yol çalışmaları

İl Genel Meclisi Üyesi Nedret Akbulut, Kırkkavak - Çöpköy yol ayrımı stabilize yol yapım çalışmasının başladığını bildirdi. Akbulut, Çöpköy Mahallesi ve Kırkkavak köyünde yapılan çalışmaları inceledi.

Edirne-Kırklareli Havaalanı mecliste konu oldu!

Edirne Milletvekili Erdin Bircan, Edirne-Kırklareli Havaalanı Projesine ilişkin soru önergesi hazırladı. Bircan sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a iletti..

Edirne Kırkkavak-Çöpköy yol ayrımı stabilize yol çalışması başladı!

İl Genel Meclisi Üyesi Nedret Akbulut, Kırkkavak - Çöpköy yol ayrımı stabilize yol yapım çalışmasının başladığını bildirdi. Akbulut, Çöpköy Mahallesi ve Kırkkavak köyünde yapılan çalışmaları inceledi.

TOKİ Kütahya İnköy emekli kura çekimi nerede?

TOKİ Kütahya İnköy'de 240 aya kadar vade fırsatı sağlanıyor. Projede toplamda 300 daire kura yöntemiyle satılıyor. Peki TOKİ Kütahya İnköy emekli kura çekimi nerede?

Emekli TOKİ Kütahya İnköy Evleri kura!

Emekli TOKİ Kütahya İnköy Evleri kura satışları 300 adet konut için gerçekleşecek. Dairelerin 2+1 olarak dizayn edildiği projede yüzde 12 peşinatla ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Kütahya İnköy emekli kura satışları ne zaman?

TOKİ Kütahya İnköy Konutları fiyatları 80 bin 900 TL'den başlıyor. Projede 270 TL'lik taksitlerle ödeme yapılabiliyor. Peki TOKİ Kütahya İnköy emekli kura satışları ne zaman?

2016 TOKİ Kütahya İnköy kura çekimi emekli!

2016 TOKİ Kütahya İnköy kura çekimi emekli vatandaşlar için yapılacak. Toplamda 300 tane dairenin satışa çıkarılacağı projede fiyatlar 80 bin 900 TL'den başlıyor.

Kütahya İnköy Emekli TOKİ Konutları kura çekimi!

Kütahya İnköy Emekli TOKİ Konutları kura çekimi için başvurular sona erdi. Daire fiyatlarının 80 bin 900 TL'den başladığı projede 270 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Kütahya İnköy emekli kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ Kütahya İnköy Projesi'nde daireler 2+1 olarak tasarlandı. Projede toplam 300 adet konut satışa sunuluyor. Peki TOKİ Kütahya İnköy emekli kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ Kütahya İnköy emekli kura çekimi ne zaman?

TOKİ Kütahya İnköy'de 75 metrekarelik 2+1 konutlar satışa çıkıyor. Projede taksitler 270 TL'den başlıyor. Peki TOKİ Kütahya İnköy emekli kura çekimi ne zaman?

2016 TOKİ Kütahya İnköy Emekli Evleri kura çekimi!

2016 TOKİ Kütahya İnköy Emekli Evleri kura çekimi kapsamında 2+1 daireler satışa çıkarılıyor. Projede yüzde 12 peşinatta kalan tutar için 180 ay vade uygulanıyor.

TOKİ Kütahya İnköy emekli kura çekilişleri ne zaman?

Emekliye özel olarak satışa çıkarılan TOKİ Kütahya İnköy'de 9 bin 208 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Peki TOKİ Kütahya İnköy emekli kura çekilişleri ne zaman?

Kütahya İnköy TOKİ kura çekiliş listesi!

TOKİ Kütahya İnköy'de aylık taksitler 270 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 2+1 olarak tasarlanan konutlar satışa çıkarılıyor. İşte Kütahya İnköy TOKİ kura çekiliş listesi...

TOKİ Kütahya İnköy kura çekimi ne zaman 2016?

TOKİ Kütahya İnköy Konutları başvuruları sona erdi. Projede daireler 80 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor. Peki TOKİ Kütahya İnköy kura çekimi ne zaman 2016?

Edirne Kırkkavak-Çöpköy yol çalışmaları Haberi

Edirne Kırkkavak-Çöpköy yol çalışmaları

 İl Genel Meclisi Üyesi Nedret Akbulut, Çöpköy Mahallesi ve Kırkkavak köyünde yapılan çalışmaları inceledi.


İncelemesi sonrası AA muhabirine konuşan Akbulut, hem talep ve hem de takibe devam ettiklerini vurguladı.


İlçede pek çok yatırımın devam ettiğini ifade eden Akbulut, "Kırkkavak-Çöpköy yol ayrımı arası 4 kilometrelik yolun stabilize yapım çalışmasına bu gün itibariyle başlandı. Bunun yanında hayvan sulama göletlerinin de tamiratları, patlayan kısımları tamir ediliyor. Hem asfaltlama ve hem de stabilize malzemeli yol bakım ve yapım çalışmaları önümüzdeki günlerde daha da hızlanacak. Bu arada Kırkkavak deresi ıslah çalışması devam ediyor. Yaklaşık 18 kilometre dere temizlenerek ve genişletilerek taşkınların önüne geçilmiş olacak. Talep ve takibe devam. Yollar yapmakla biter mi? Bilmem ama biz çalışmaya devam ediyoruz” diye...