12 / 05 / 2024

edirne otel ihalesi

edirne otel ihalesi

Edirne İli İpsala Belediye Başkanlığı, kat karşılığı belediye hizmet binası, AVM, düğün salonu, iş merkezi ve otel yaptıracak. Söz konusu inşaatların toplam bedeli 17 milyon 635 bin 180 TL olarak belirlendi.

Vakıflar'dan İstanbul Ataşehir'de 739 milyon TL'lik otel yapım ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2. Genel Müdürlüğü, Ataşehir Yenisahra'daki 6 bin 793 metrekarelik arsaya yapım ve onarım karşılığı 5 yıldızlı otel yapımı için 27 yıllığına kiralama ihalesine çıkıyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

İstanbul ve Edirne'de satılık 2 arsa! 

İstanbul ve Edirne'de yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Merakla beklenen satış ihaleleri 27 Şubat ve 28 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek.

ACR Otelcilik'ten Edirne'ye 224 milyonluk yatırım! Acar Novus otel için düğmeye bastı!

ACR Otelcilik Turizm İnş. Taah. Tic. Ltd. Şti, "Acar Novus" otel projesi için harekete geçti. Şirket, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapıldı ve bu doğrultuda, ÇED süreci resmen başladı.

TOKİ Edirne Keşan projesiyle 156 yeni konut geliyor! İhalesi 28 Aralık'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Edirne projesinin ihalesi 28 Aralık'ta gerçekleştirilecek. Keşan'da yükselecek olan TOKİ Edirne projesinde 156 adet konut yer alacak.

Edirne Merkez'de ticaret imarlı 3 arsa satılacak! İhalesi 16 Kasım'da!

Edirne Belediye Başkanlığı, Edirne Merkez'de yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 16 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bu ildeki müze otel kiraya verilecek! İhalesi 1 Kasım'da!

Karatay Belediye Başkanlığı, Karatay'daki müze oteli kiraya verecek. Kiralama ihalesi 1 Kasım tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Edirne'ye 449 konutluk iki yeni proje geliyor! İhalesi bugün!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Edirne'de iki yeni proje inşa edilecek. Merakla beklenen projelerin ihalesi bugün yapılacak. 

Edirne Belediyesi üç arsa satacak! Kaçırmayın!

Edirne Belediye Başkanlığı, Edirne Merkez'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 24 Ekim tarihinde yapılacak.

Gelibolu Belediyesi otel imarlı arsa satacak!

Gelibolu Belediyesi, Hoca Hamza Mahallesi'nde yer alan otel alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. 2 kat otel imarlı arsanın satış ihalesi 16 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Belediye otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı beş arsa satacak!

Samsun İli Bafra Belediye Başkanlığı, Samsun Bafra'da yer alan otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı arsalar için satış ihalesi düzenliyor. 

O ilde otel ve turistik tesis alanı imarlı arsa satılacak!

Samsun İli Tekkeköy Belediye Başkanlığı, Samsun Tekkeköy'de yer alan otel ve turistik tesis alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa 6 bin 26 metrekare olarak belirtildi.

Belediye 5 arsa satacak! Otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı arsaları kaçırmayın! 

Bafra Belediye Başkanlığı, Bafra Aktekke'de yer alan beş adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı.

Edirne Belediyesi'nden taksitle KDV'den muaf arsa fırsatı! Arsa almak isteyenler bu tarihi kaçırmayın!

Edirne Belediye Başkanlığı, Edirne Merkez Barutluk'ta yer alan arsayı taksitle satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 12 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

edirne otel ihalesi Haberi

edirne otel ihalesi

KAT KARŞILIĞI BELEDİYE HİZMET BİNASI, AVM, DÜĞÜN SALONU, İŞ MERKEZİ VE OTEL YAPIM İŞİ İHALE EDİLECEKTİR


Edirne İli İpsala Belediye Başkanlığından:


1 - İhale konusu olan işin niteliği, yeri ve miktarı:


İpsala Belediyesi mülkiyetinde bulunan 146 Ada 95 Parsel arsa üzerine avan projesine göre, Kat Karşılığı Belediye Hizmet Binası, AVM, Düğün Salonu, İş Merkezi ve Otel Yapım İşi Yapılması; 05.05.2015 tarih ve 23 sayılı İpsala Belediye Meclisi kararına istinaden Başkanlık Makamının 11.05.2015 tarih ve 140 sayılı Olurları ile kabul edilmiştir. Anılan Meclis kararı ve mevcut 1/1000 ölçekli imar planına göre, belirtilen parsel üzerine, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 36/a maddesine göre kapalı zarf usulü kat karşılığı inşaat ve arsa payı devri esasına göre ve bu şartnamenin ilgili maddelerinde istenildiği şekli ile ihale...