25 / 08 / 2024

Edirne Pazaryeri Projesine tepki

Edirne Pazaryeri Projesine tepki

Pazaryeri Projesi’nde dükkanı olan esnaflar adına açıklama yapan Cengiz Sarıçan, yaptığı yazılı açıklamada; belediyenin pazaryeri projesi ve çalışmaları hakkında eleştirilerde bulundu.

TOKİ Edirne projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Edirne 2022 hangi ilçelerde yapılacak? TOKİ Edirne 2022 başvurusu..

TOKİ Edirne sosyal konut projesine dair tüm detaylar açıklandı. Peki 2022 TOKİ Edirne projesi Edirne’nin hangi ilçelerinde inşa edilecek sorularının yanıtlarlarını sizler için derledik… İşte TOKİ Edirne 2022 başvuru şartları…

Avrasya GYO Edirne'deki yeni projesi için yapı ruhsatı aldı!

Avrasya GYO'nun Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş.'ne ait Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mah. Soğukkuyu Mevkii 2261 ada 16 parsel üzerinde yapılacak olan 'Metro Hotel Apartments' projesine ilişkin yapı ruhsatı 31 Aralık 2020 tarihinde alındı.

Avrasya GYO'nun Edirne Metro Hotel Apartments projesine onay verildi!

Avrasya GYO'nun Metro Turizm Otelcilik'e ait Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mahallesi'nde bulunan arsa üzerine yapılacak olan ''Metro Hotel Apartments'' mimari projesine Edirne Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından onay verildi. 

Kanal Edirne'de son 100 metre!

Taşkınlarla yaşamak zorunda kalan Edirne halkının gözü tamamlanmasına 100 metre kalan Kanal Edirne projesine çevrilmiş durumda.

Edirne-Kars Hızlı Tren projesine Çin finansmanı!

Edirne-Kars Hızlı Tren yatırımına ilişkin bir anlaşma gündeme geldi. Çin ile Türkiye arasında büyüklüğü 30 milyar doları bulacak bu projeye yönelik finansman anlaşmasının imzalanacağı belirtildi.

Avrasya GYO'nun Edirne Metro Hotel Apartments projesine onay!

Avrasya GYO Edirne'nin Kirişhane Mahallesi'nde Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler Yatırımlar A.Ş. ile Metro Hotel Apartments projesine başlayacak.

Atina'daki tarihi pazaryeri projesine Yaşar Üniversitesi'nden proje!

Yaşar Üniversitesi İç Mimarlık öğrencileri Yunanistan'daki tarihi pazaryeri Dimotiki Agora Kypseli için proje hazırladı. Hazırlanan proje Atina Belediyesi'ne sunuldu.

Edirne Keşan Pazaryeri Projesi'ne esnaflar tepkili!

Pazaryeri Projesi’nde dükkanı olan esnaflar adına açıklama yapan Cengiz Sarıçan, yaptığı yazılı açıklamada; belediyenin pazaryeri projesi ve çalışmaları hakkında eleştirilerde bulundu.

Edirne-Kırklareli Havaalanı mecliste konu oldu!

Edirne Milletvekili Erdin Bircan, Edirne-Kırklareli Havaalanı Projesine ilişkin soru önergesi hazırladı. Bircan sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a iletti..

Düzce'ye Kapalı pazar alanı yapılacak!

Düzce Belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahallesine yapılacak olan Kapalı Pazar Alanı Yapım İşinin ihalesi tamamlandı. Düzce Belediyesi, yeni kapalı pazaryeri projesine başladı.

Edirne'deki TOKİ konutlarının ruhsatsız olduğu iddia edildi!

Edirne Kent Konseyi Başkanı Yılmaz Eren, Hadımağa Mevkiinde yapımı süren TOKİ konutlarının ruhsatsız olduğunu öne sürerek savcılığa suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi

Edirne'de Türkiye'nin 2. hayvan hastanesi kuruldu!

Türkiyenin 2. Hayvan Hastanesi Edirnede törenle açıldı. Edirne Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği bünyesinde kurulan hayvan hastanesinde aynı anda 10 hayvan tedavi edilebiliyor

Edirne'de 1 milyon 924 bin TL'ye satılık 3 arsa!

Enez Malmüdürlüğü, Edirne İli, Enez İlçesi, Gaziömerbey Mahallesi, Trapez Mevkii, G16D07A2D pafta, 512-523-524 ada, 1 parselde yer alan 3 arsayı satışa sunuyor

Edirne Pazaryeri Projesine tepki Haberi

Edirne Pazaryeri Projesine tepki

Pazaryeri Projesi’nde dükkanı olan esnaflar adına açıklama yapan Cengiz Sarıçan, yaptığı yazılı açıklamada; belediyenin pazaryeri projesi ve çalışmaları hakkında eleştirilerde bulundu.


“Proje, 3.5-4 yıl geçmesine rağmen halen bitirilemedi”


Açıklamasına, “Pazaryeri projesinde tapulu dükkanı olan esnaflar olarak maalesef derdimizi ne Keşan Belediyesi'ne inşaat firmasına ne de resmi kurumlara dinletemedik.” diyerek, başlayan Sarıçan şunları söyledi: “Hiçbirinden bu inşaatın ne zaman bitip dükkanlarımızın ne zaman teslim edileceğiyle ilgili bir açıklama yapılmıyor. Belediye başkanımız ise bu tip inşaatlarda gecikme olması normal diyor. Yapımı 2 yıl olarak planlanan, ihale sözleşmesi 2 yıl olarak imzalanan bir projenin 3.5-4 yıl geçmesine rağmen halen bitirilememesi ne kadar normaldir kendisine soruyorum. Benim gördüğüm kadarıyla bu proje bilinçli olarak geciktiriliyor fakat aklımın almadığı şey bu işin gecikmesinin kime ne faydası var....