30 / 04 / 2024

Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi nerede

Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi nerede

İleri teknoloji ürünü cihazlarla donatılan, modern mimarisiyle hastalara 5 yıldızlı otel konforunda hizmet veren Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi, sağlık turizmi hareketinde Türkiye'nin Balkanlar'daki öncüsü olmayı hedefliyor.

Edirne Devlet Hastanesi 28 Eylül'de açılacak!

Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi, 28 Eylül Pazartesi günü itibariyle ileri teknolojinin kullanıldığı yeni binasında hizmete başlıyor. İnşaatı tamamlanan hastanenin 400 yataklı olduğu belirtildi.

Edirne'ye Fatih Sultan Mehmet Müzesi yapılacak!

Edirne'de adına inşa edilecek müzede Fatih Sultan Mehmet, Kur'an'ın tefsirine dayalı "Huzur-ı Hümayun dersi" verirken canlandırılacak.

Tokat'taki tarihi Paşa Han 6.5 milyon TL'ye satılıyor!

Tokat'ta, Sultan 1'inci Mahmut döneminde 1752'de inşa ettirlen Paşa Han, sahibi Hamdullah Suphi Efeli (40) tarafından internetten 6,5 milyon liraya satılığa çıkarıldı.

İstanbul-Edirne arası 1 saat 20 dakikaya düşecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Projesi'ni ise Kırkareli'nin İpekyolu güzergahının önemli merkezlerinden biri haline getiriyoruz. Bu proje kapsamında Kırklareli'de Babaeski, Lüleburgaz, Büyükkarıştıran istasyonlarımızı kuracağı<" dedi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne 1,5 milyar TL, karayollarına 7 milyar TL ödeme!

Karayolları, 2019'un ikinci yarısında Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu’ndan öngörülen sayıda araç geçmediği için işletmeci IC İçtaş İnşaat–Astaldi konsorsiyumu ICA’ya, garanti kapsamında 1.6 milyar lirayı aşkın ödeme yaptı...

Yavuz Sultan Selim Köprüsü için yaklaşık 1.5 milyar lira ödeme!

Yavuz Sultan Selim ve Kuzey Çevre Otoyolu’na, yılın ilk yarısı için araç geçiş garantisi kapsamında devletin yapacağı ödeme tutarı büyük ölçüde belli oldu. Temmuz ayının son haftasında işletmeci şirkete, 1 ile 1.5 milyar TL arasında bir ödeme söz konusu.

Edirne'de 1 milyon dönüm arazi toplulaştırılacak!

Edirne İl Genel Meclisi Plan Bütçe Komisyonu Üyesi olan Akbulut, kentte arazi toplulaştırma çalışmasının 2023 yılına kadar tamamlanacağını açıkladı.

Kayseri Keykubadiye Sarayı'nın mimarisi ortaya çıkarılıyor!

Anadolu Selçuklu Sultanı 1. Alaaddin Keykubad tarafından Kayseri'de inşa ettirilen Keykubadiye Sarayı'nın mimari yapısı gün yüzüne çıkarılacak. Çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Peker GYO Sultan Makamı Sitesi'ndeki paylarını 1 milyona sattı!

Peker GYO Sultan Makamı Sitesi'nde yer alan A20 Blok 1 ve 2 no'lu bağımsız bölümlerindeki paylarını KDV hariç 1 milyon 63 bin 774,59 TL'ye sattı.

Edirne'de 1. Murat Mahallesi'ndeki kaçak yapılar yıkıldı!

Edirne 1. Murat Mahallesi'ndeki çay bahçesine gelen Edirne Belediyesi ekipleri, kaçak yapının çevresine güvenlik şeridi çektikten sonra yıkımı gerçekleştirdi.

TMMOB'dan Edirne'nin imar planına itiraz!

TMMOB Edirne Şubesi Edirne İl Koordinasyon Kurulu tarafından ‘Edirne İli 1/25.000 Ölçekli Çevre Düzeni Plan Değişikliğini’ ne itiraz edildi. Dilekçede projenin kamu yararı olmadığı açıklandı.

Edirne'de kent çalışmaları sürüyor!

Edirne Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi yolunda çevre düzenlemesi ve yol çalışmalarına başladı.

Edirne-İstanbul arası hızlı trenle 1 saatten az olacak!

Edirne Valisi Günay Özdemir, Edirne-İstanbul arası yolculukların 1 saatten az bir süreye ineceğini belirtti. Projenin 3 yıl sonra hizmete başlayacağını söyleyen Özdemir, hızlı tren ihalesinin bu sene içerisinde yapılacağını söyledi.

Edirne’ye 1.5 milyon TL'ye kuş oteli inşa edildi!

Edirne’de Türkiye’de, kapasite olarak en fazla kuş adetine sahip olan kolombodrum tesisi yapıldı. Tesisin inşaatı 1.5 milyon TL'ye mal oldu.

Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi nerede Haberi

Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi nerede


Türkiye'deki sağlık turizmi hareketinde Edirne'nin Balkanlar'daki payını artırmak için projeler yürüten Edirne Kamu Hastaneler Birliği, ileri teknolojiyle donatılan Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesini halkın hizmetine sundu.


Edirne'de, 63 bin metrekarelik alan içinde inşa edilen 400 yatak kapasiteli Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi, özel hastanelerle yarışır nitelikteki ileri teknoloji altyapısıyla öne çıkıyor.


Hastane, hem özel hem de devlet hastaneleri için örnek teşkil edecek 2 bin 700 metrekarelik alana sahip acil ünitesindeki 19 erişkin, 4 çocuk, 1 izole müşahede yatağı, ileri düzey monitörlerle izleme yapılmaya uygun son teknolojiye sahip geniş gözlem odaları ve hızlı çekim yapmayı sağlayan röntgen cihazlarıyla bölgeye ve Balkan ülkelerine 24 saat kesintisiz hizmet veriyor.


Bölgeden randevusuz gelen ayaktan kemoterapi hastalarına, çalışan ve hasta güvenliği standartlarını en üst seviyede karşılayan...