30 / 04 / 2024

Edirne Sultan Murat Devlet Hastanesi açıldı mı

Edirne Sultan Murat Devlet Hastanesi açıldı mı

İleri teknoloji ürünü cihazlarla donatılan, modern mimarisiyle hastalara 5 yıldızlı otel konforunda hizmet veren Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi, sağlık turizmi hareketinde Türkiye'nin Balkanlar'daki öncüsü olmayı hedefliyor.

Üsküdar Sultan Murat Mahallesi'nin sakinlerinden tapu tepkisi!

Üsküdar Bahçelievler Sultan Murat’ta orman vasfı iptal edilen 1038 ada 102 parselde tapu almak içih hak kazanan 750 hak sahibi bulunuyor. Ancak, Hazine tarafından, harcını yatıran, bütün belgelerini temin eden bu hak sahiplerine tapularının verilmediği ileri sürüldü. 

Yıl İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Sultan Mehmet Şubesi açıldı!

Yıl İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Sultan Mehmet Şubesi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Yılmaz ve Alime Yılmaz ortaklığında açıldı.

Üsküdar Bahçelievler Mahallesi'ndeki tapu sorunu TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Av. Mahmut Tanal, Üsküdar'da Bahçelievler Mahallesi Sultan Murat Caddesi üzerinde ikamet eden vatandaşların tapu sorununa ilişkin soru önergesi verdi. 

Murat Kurum'dan bisiklet yolu açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya Olimpik Veledrom tesisinin temel atma töreninde yaptığı açıklamada, Projelerimiz tamamlandığında Edirne'den bisikletine binen vatandaşımız Hakkari'ye, Sinop'tan binen vatandaşımız Hatay'a kadar kesintisiz olarak yollardan gidebilecekler" dedi.

Edirne'de 5 bin 806 yeni konut inşa edildi!

Çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Edirne'ye gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Edirne'mizde bugüne kadar toplam yatırım bedeli yaklaşık 1,1 milyar lira olan 5 bin 806 konutu sosyal donatılarıyla birlikte tamamladık" dedi.

Maskur İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maskur İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sultan Murat Kurman tarafından kuruldu.

Denizli'deki 591 yıllık Sultan 2. Murat Camisi restore ediliyor!

Denizli'de yer alan Sultan 2. Murat Camisi'nin restorasyon çalışmalarının 2021 yılı sonunda tamamlanması planlanıyor.

Edirne'ye Fatih Sultan Mehmet Müzesi yapılacak!

Edirne'de adına inşa edilecek müzede Fatih Sultan Mehmet, Kur'an'ın tefsirine dayalı "Huzur-ı Hümayun dersi" verirken canlandırılacak.

Edirne'de Mimar Sinan müzesi kurulacak!

Fatih Sultan Mehmet tarafından Edirne'de inşa edilen Peykler Medresesi'nde, tadilat çalışmalarının ardından "Mimar Sinan ve Eserleri Müzesi" kurulacak.

Fatih Sultan Mehmet'in eğitim aldığı Saatli Medrese müze olacak!

Fatih Sultan Mehmet'in eğitim aldığı medrese olarak bilinen Edirne'deki Saatli Medrese, 'Fatih Sultan Mehmet Müzesi' oluyor.

Edirne Ayasofya Camii’nde restorasyon tamamlandı!

Edirne'nin Enez ilçesinde, Fatih Sultan Mehmet tarafından camiye çevrilen, 1965’te yaşanan depremden sonra hasar alıp kullanıma kapanan Ayasofya Camii, 55 sene sonra tekrar açılacak. Camii, müze olarak da gezilebilecek…

Edirne'den Artvin'e bisiklet yolu geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada hayata geçirecekleri bisiklet yolunun Edirne’den Gürcistan sınırına kadar gideceğini, tüm kıyıları dolaşacağını belirtti.

Bina ve Site Yönetimi Destek Hizmet Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bina ve Site Yönetimi Destek Hizmet Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Turan ve Sultan Murat Eyüboğlu ortaklığıyla kuruldu.

Edirne Sultan Murat Devlet Hastanesi açıldı mı Haberi

Edirne Sultan Murat Devlet Hastanesi açıldı mı


Türkiye'deki sağlık turizmi hareketinde Edirne'nin Balkanlar'daki payını artırmak için projeler yürüten Edirne Kamu Hastaneler Birliği, ileri teknolojiyle donatılan Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesini halkın hizmetine sundu.


Edirne'de, 63 bin metrekarelik alan içinde inşa edilen 400 yatak kapasiteli Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi, özel hastanelerle yarışır nitelikteki ileri teknoloji altyapısıyla öne çıkıyor.


Hastane, hem özel hem de devlet hastaneleri için örnek teşkil edecek 2 bin 700 metrekarelik alana sahip acil ünitesindeki 19 erişkin, 4 çocuk, 1 izole müşahede yatağı, ileri düzey monitörlerle izleme yapılmaya uygun son teknolojiye sahip geniş gözlem odaları ve hızlı çekim yapmayı sağlayan röntgen cihazlarıyla bölgeye ve Balkan ülkelerine 24 saat kesintisiz hizmet veriyor.


Bölgeden randevusuz gelen ayaktan kemoterapi hastalarına, çalışan ve hasta güvenliği standartlarını en üst seviyede karşılayan...