18 / 05 / 2024

edirne toki 80 adet konut yapım ihalesi

edirne toki 80 adet konut yapım ihalesi

Edirne Merkez Fırınlarsırtı 80 Adet Konut ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

Edirne TOKİ projesiyle bu ilçeye tam 131 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Edirne projesinin ihalesi yarın yapılacak. İşte TOKİ Edirne projesi ile ilgili detaylar...

Edirne TOKİ 2023 projeleri yarın ihaleye çıkıyor! Tek bir ilçeye tam 449 konutluk iki yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Edirne projeleri için yarın ihaleye çıkıyor. Projelerde toplam 449 konut yer alacak.

Edirne TOKİ son başvuru tarihi!

Edirne TOKİ son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar için başvuru heyecanı başladı.

Edirne TOKİ'de 137 konutun kurası çekildi!

TOKİ tarafından Edirne'de inşa edilen 137 konutun kurası çekildi. Ev alma hakkını kazanan 62 yaşındaki Sabriye Yılmaz, mutlu haberi kızına göz yaşları içinde verdi.

Rahmetli babası sayesinde Edirne TOKİ'den ev sahibi oldular!

İstanbul'da yaşayan Nurgül ve Önder Arda çifti için 6 ay önce vefat eden babası Edirne'nin Uzunköprü ilçesindeki TOKİ konutlarının kurasına başvuru yaptı. Çift, başvuru sonucunda ev sahibi oldu.

Edirne TOKİ kura çekilişi 18 Şubat'ta!

Edirne TOKİ kura çekilişi 18 Şubat'ta gerçekleştirilecek. Projedeki konutlar için son başvuru tarihi 31 Ocak 2019 olarak belirlendi.

Edirne TOKİ başvuruları 21 Ocak'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Edirne projesi için başvurular 21 Ocak 2019 tarihi itibariyle kabul edilecek.

Edirne TOKİ Konutları'nın ihalesi yapıldı!

TOKİ'nin Edirne'de hayata geçireceği 137 konutun ihalesi yapıldı. Projedeki konutların 97’si 2+1 ve 40’ı ise 3+1 planında hayata geçirilecek.

Edirne Süloğlu Toki son başvuru günü!

Edirne Süloğlu Belediyesi Toplu Konut Uygulaması kapsamında TOKİ stoklarında yer alan 2 adet konut açık satışa sunuluyor. İşte, Edirne Süloğlu Toki son başvuru günü.

TOKİ Edirne Süloğlu başvuru işlemleri!

Daire fiyatlarının 80 bin 793 TL'den başladığı projede ödemelere göre 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor. TOKİ Edirne Süloğlu başvuru işlemleri 6 Haziran 2016 tarihinde yapılacak.

Edirne Süloğlu TOKİ Evleri başvuru!

Edirne Süloğlu TOKİ Evleri başvuru işlemleri 6 Haziran 2016 tarihinde başlayacak. Toplamda 21 adet dairenin satışa çıkarıldığı proje 80 bin 793 liradan başlıyor.

TOKİ Emekli Edirne Süloğlu kura çekilişi bugün!

Daire fiyatlarının 80 bin 793 TL'den başladığı TOKİ Edirne Süloğlu projesinde daire tipleri 2+1 şeklinde dizayn edildi. TOKİ Emekli Edirne Süloğlu kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ Edirne Süloğlu kura sonuç listesi!

TOKİ Edirne Süloğlu kura sonuç listesi henüz açıklanmadı. 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 80 bin 624 TL'den başlıyor.

edirne toki 80 adet konut yapım ihalesi Haberi

edirne toki 80 adet konut yapım ihalesi

Edirne Merkez Fırınlarsırtı 80 Adet Konut ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.


İhalenin yapılacağı yer T.C.Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent 06800 ÇANKAYA/ ANKARA


İlanın detayı için