06 / 05 / 2024

EDMS Küresel Doküman Yönetim Sistemi nedir

EDMS Küresel Doküman Yönetim Sistemi nedir

İletişim, iş birliği ve dosya takibi için ortak çalışma platformu EDMS Küresel Doküman Yönetim Sistemi, metro projelerinde veri paylaşımı yaparak projelerde büyük kolaylık sağlıyor. 

Hastane saldırısı sonrası küresel piyasalar karıştı!

Küresel piyasalarda, dün gece Gazze'deki el-Ehli Baptist Hastanesine düzenlenen saldırının ardından risk algısı yeniden güçlenirken, çatışmanın daha geniş alanlara yayılabileceği ve petrol arzını etkileyebileceği ihtimali varlık fiyatları üzerinde etkili oluyor.

IMF'den küresel kripto para düzenlemesiyle ilgili uyarı!

Uluslararası Para Fonu (IMF), küresel kripto para düzenlemesinin kapsamlı ve koordineli olması gerektiğine, koordineli olmayan düzenleyici tedbirlerin istikrarı bozucu sermaye akışlarını kolaylaştırabileceğine dikkat çekti.

Küresel Bina İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küresel Bina İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Fatih’te 100  bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hannarici tarafından kuruldu.

Türkiye İMSAD 45. Gündem Buluşmaları'nda küresel tedarik krizi masaya yatırıldı!

Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları’nın 45’incisinde küresel tedarik krizi masaya yatırıldı...

İstanbul Finans Merkezi, İstanbul'u küresel merkez haline getirebilir!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, İstanbul Finans Merkezi Projesi’nin İstanbul’un bölgesel ve küresel bir merkez olmasında bir fırsat olduğuna dikkat çekti.

Tosyalı Holding, küresel büyümesinde hız kesmiyor!

Tosyalı Holding, Türkiye’nin global çelik üreticisi olarak 3 kıtada sayıları 30’u bulan tesis ve yaklaşık 15 bin çalışanıyla küresel büyümesine devam ediyor.

Mega inşaat projelerinde veri paylaşımı dönemi başlıyor!

İletişim, iş birliği ve dosya takibi için ortak çalışma platformu EDMS Küresel Doküman Yönetim Sistemi, metro projelerinde veri paylaşımı yaparak projelerde büyük kolaylık sağlıyor. 

Yapı Kredi Koray GYO bilgilendirme dokümanını yayınladı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda olağanüstü genel kurul daveti ve bilgilendirme dokümanını yayınladı. 

Küresel kurumlar vergisi sistemi mi geliyor?

OECD’nin ortaya attığı Küresel Vergi Sistemi fikri yakın zamanda hayata geçecek gibi görünüyor. OECD’nin teklifi iki ana esas üzerinde kurulu. İşte küresel kurumlar vergisi sistemi detayları...

 Küresel petrol talebi günlük 6 milyon varil artacak!

Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC), küresel petrol talebinin bu yıl, geçen yıla göre günlük bazda yaklaşık 6 milyon varil artışla 96 milyon 500 bin varil olacağını açıkladı.

IMF 2021 küresel ekonomik büyüme tahminini yüzde 6'ya yükseltti!

Uluslararası Para Fonu (IMF), 2021 yılına ilişkin küresel büyüme tahminini yüzde 5,5'ten yüzde 6'ya çıkardı.

Küresel tedarik zincirinde yaşanan sorunlar inşaat malzemeleri sanayisini nasıl etkiledi?

Pandemi sebebiyle küresel tedarik zincirinde yaşanan sorunların inşaat malzemeleri sanayisini nasıl etkiledi?

Akmerkez GYO bilgilendirme dokümanını güncelledi!

Akmerkez GYO, sehven kalan "gündemde esas sözleşme tadiline ilişkin madde yer almamaktadır" ifadesi silinerek bilgilendirme dokümanını güncelledi. 

EDMS Küresel Doküman Yönetim Sistemi nedir Haberi

EDMS Küresel Doküman Yönetim Sistemi nedir

Gelişen Teknolojileri ile BIM’in (Yapı Bilgi Modellemesi) yaygınlaşmasıyla inşaat yönetim yazılımları giderek daha çok önem kazanmaya ve yaygınlaşmaya başladı. Fortune'de yer alan habere göre; bu durum kendini Türkiye'de sektörün mega projeleri arasında bulunan metro inşaatlarında da öne çıkartıyor. BIM'i merkezine alan inşaat yönetim yazılımlarının öncelikle bu tür dev projelerde yaygınlaşmaya başlamasının temel sebebi, proje boyutuyla olası hataların maliyetlerinin doğru orantılı olmasından kaynaklanıyor. Endüstri 4.0 ile birlikte 2 boyuttan 3 boyuta geçen tasarım ve imalat süreçleri bu tür dev projelerin hatasız ve zamanında yürütülmesini sağlıyor.

Metro projeleri, diğer inşaat projeleri gibi çok sayıda paydaşın birlikte çalıştığı bir yapı. İdare, müşavir, tasarımcı firmalar ve yüklenicilerin aynı dosyalar üzerinde ortak çalışması gereken durumlar çok olağanlık tasarım aşamasından yapım safhasına, sonrasında yapının işletme...