24 / 05 / 2024

Edremit plajlarında mavi bayrak sayısı

Edremit plajlarında mavi bayrak sayısı

Balıkesir'in Edremit Belediyesi tarafından ilçede geçen yıl 5 noktaya verilen Mavi Bayrakları çoğaltmak için çalışmalara başlandı. TÜRÇEV yetkilileri tarafından Mavi Bayrağa aday noktalarda incelemelerde bulunuldu.

Acele edin, sonra pişman olmayın! iPhone 13 Pro A101’de, 25 Ağustos 2022 tarihli fiyat listesi!

Herkesin merak ettiği yen çıkan iPhone 13 Pro, 25 Ağustos 2022 indirimli fiyatıyla A101 online mağazalarında. Mavi, gümüş, yeşil, gri ve gold renk seçenekleri ile satışa çıkan iPhone 13 Pro, indirimli fiyatıyla sizleri bekliyor. İşte detaylar..

Edremit Kültür Merkezi inşaatında inceleme!

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı ile birlikte Balıkesir’in Edremit ilçesinde hayata geçirilen "Edremit Kültür Merkezi" inşaatında incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. 

Folkart Vega'da 48 ay vade ve yüzde 20 peşin indirimi!

Adını bir takım yıldızında, mavi ışık saçan en parlak yıldızdan alan Folkart Vega'da 48 ay vade ve yüzde 20 peşin indirimi fırsatı sunuluyor...

Kuşadası İmbat Otel satıldı!

Kuşadası’nın dünyaca ünlü Kadınlar Denizi plajlarında denize sıfır konumda yer alan İmbat Otel satıldı.

Suudi Prens Cennet Koyu’na talip oldu!

Birçok ülkede yatırımı olan Prens Abdülaziz el Suud, Bodrum’a hayran kaldı. 1 hafta ilçenin koylarında mavi tura çıkacak olan Prens, Göltürkbükü Cennet Koyu’ndaki 15 milyon euro’luk arsaya da talip.

Omet Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Omet Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Metin Edremit ve Burak Osman Edremit ortaklığında kuruldu.

Ege Park Mavişehir yılbaşında açık mı?

Ege Park Mavişehir, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Ege Park Mavişehir yılbaşında açık mı? Ege Park Mavişehir yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Ege Park Mavişehir 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Edremit Belediye Meclisi Ekim toplantısında imar görüşüldü!

Edremit Belediye Meclisi'nin Ekim avı olağan toplantısı Belediye Başkanı Kamil Saka, başkanlığında yapıldı. Toplantıda görüşülerek karara bağlanan 35 gündem maddesi ov birliği ile kabul edildi.

İzmir tramvay projesi bisiklet yolu nedeniyle kesintiye uğradı!

Tramvay projesi inşaatı kapsamında Mavişehir’in Karşıyaka-Çiğli sınırı yakınlardaki OSB kavşağındaki bisiklet yolu inşaat nedeniyle kesintiye uğradı, daha öncede okaliptus ağaçlarının kesilmesi, çevre sakinleri tarafından tepkilere yol açmıştı.

Ege Park Mavişehir AVM bayramda açık mı?

Ege Park Mavişehir AVM, hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Ege Park Mavişehir AVM bayramda açık mı? Ege Park Mavişehir AVM bayramda kaça kadar açık? İşte Ege Park Mavişehir AVM bayram mesaisi...

Yedi Mavi Zeytinburnu iletişim bilgileri!

Ön talep toplamaya devam eden proje toplam 650 adet daireden meydana geliyor. Yedi Mavi Zeytinburnu iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 7 034 olarak belirlendi.

Zeytinburnu Yedi Mavi iletişim!

Ön talep toplamaya devam eden projede toplam 650 adet daire yer alıyor. Zeytinburnu Yedi Mavi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 7 034 olarak belirlendi.

2001 yılında Haliç, 'mavi bayrak' alma statüsü kazanmış!

Dalan'ın belediye başkanlığı döneminde başlatılan Haliç'i temizleme çabaları 2001 yılında sonuç vermeye başlamış. Üç belediye başkanı eskiten Haliç, 500 milyon dolar harcamayla 'mavi bayrak' alma statüsü kazanmış.

Edremit plajlarında mavi bayrak sayısı Haberi

Edremit plajlarında mavi bayrak sayısı

Temiz denizin sembolü olarak Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) tarafından verilen Mavi Bayrak sayılarının arttırılması için Edremit Belediyesi tarafından gerekli çalışmalara başlandı. 



Geçtiğimiz yıl Edremit sahillerinde Heramis plajı, Özdemir Kent Sitesi önü plajı, Antandros plajı, Altıner Otel plajı ve Kervansaray Otel plajı olmak üzere 5 ayrı noktaya verilen Mavi Bayrakların bu yıl çoğaltılması hedefleniyor. Bu hedef doğrultusunda TÜRÇEV Ege İlleri Mavi Bayrak Koordinatörlüğü tarafından Mavi Bayrağa aday olan yerlerde gerekli incelemeler yapıldı. Edremit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü yetkililerinin ev sahipliğinde TÜRÇEV Ege İlleri Mavi Bayrak Koordinatörü Doğan Karataş öncülüğünde ki ekip plajları dolaşarak Mavi Bayrak kriterleri ile ilgili inceleme ve denetimde bulundular. TÜRÇEV Ege İlleri Mavi Bayrak Koordinatörü Doğan Karataş, deniz suyu değerlerinden, cankurtaran hizmetleri, plaj, duş, tuvaletler...