07 / 05 / 2024

EDS Solar Kiremit

EDS Solar Kiremit

İsviçre markası EDS Solar Kiremit ile Gül Çatı İnşaat'ın işbirliği Sait Halim Paşa Yalısı’nda gerçekleşen toplantıyla anlatıldı. 

Duman Solar Enerji Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Duman Solar Enerji Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Burak Duman tarafından kuruldu.

Solar Shield Window Cam Film İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Solar Shield Window Cam Film İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ömer Akdeniz tarafından kuruldu.

Günhan Solar Enerji Ve Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Günhan Solar Enerji Ve Lojistik Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Peıpeı Zhang tarafından kuruldu.

Eds Han İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eds Han İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdoğan Han tarafından kuruldu.

Çimento, beton ve kiremit fiyatlarına zam geldi mi? Güncel çimento, beton ve kiremit 14 Kasım 2022 fiyat listesi 

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemeleri arasında yer alan çimento, beton ve kiremit fiyatları merak ediliyor. İnşaat birim maliyetlerinin yükselmesi ile gözler inşaat malzemelerine çevrildi. Peki çimento, beton ve kiremit fiyatları ne kadar? 14 Kasım 2022 çimento, demir ve beton fiyat listesi...

Arge Solar Enerji İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arge Solar Enerji İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Emre Çalık, Emre Sakaoğlu ve Mehmet Ali Tur tarafından kuruldu.

Stl Solar Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Stl Solar Enerji Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de Musab Erkuş tarafından kuruldu.

Terfa Solar Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Terfa Solar Enerji Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Emir Vekil ve Fuad Bezmen ortaklığında kuruldu.

Nlb Solar Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Nlb Solar Enerji Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile A. Mehmet Nalbantoğlu ve Hüseyin Nalbantoğlu ortaklığında kuruldu.

Mlt Solar Yapı Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mlt Solar Yapı Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Özdemir tarafından kuruldu.

Reysaş GYO depolarını 'solar depolara' çevirecek!

Reysaş GYO portföyünde yer alan depolarını Yeşil Lojistik kapsamında karbon salınımını azaltan "Solar Depolara" çevirecek ve yeni depolarını da "Solar Depo" olarak inşa edece.

Ml Solar Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ml Solar Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Lımın Yu ve Mubeen Bın Saddıq ortaklığında kuruldu.

Bhc Solar Enerji Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bhc Solar Enerji Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Burak Haydaroğlu tarafından kuruldu.

EDS Solar Kiremit Haberi

EDS Solar Kiremit

Toplantıya, Gül Çatı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve EDS Solar Kiremit Distribütörü Süleyman Temiz, EDS Solar Kiremit Distribütör ortağı Yegane Guliyeva, EDS Kurucusu Christian Bauer, Avusturya-Türkiye Ticaret Odası Başkanı Yavuz Kuşçu ve Günder Genel Sekreteri Faruk Telemcioğlu ve basın mensupları katılım gösterdiler. 

"KİREMİT OLAN HER YERDE ELEKTRİK ÜRETELİM"

Süleyman Temiz,38 yıldır çatı kapladıklarını dile getirdi. Süleyman Temiz, ürünün basit bir şekilde çatılarda uygulanacağını dile getirerek, "Ülkemiz güneş ışınlarından çok fazla faydalanan bir ülke. Ürünle birlikte aynı zamanda ülke ekonomisine de katkıda bulunacağız. Kiremit olan her yerde elektrik üretelim niyetiyle yola çıktık. Diğer panellerden farkı yüzde 25 daha fazla elektrik üretiyor. Verimlilik oranı yüzde 80. Güneşin olduğu bütün saatlerde elektrik üreteceğiz. Panel, havada bulut, kar ve yağmurda olsa aynı şekilde elektrik üretiyor"...