04 / 05 / 2024

Efe Bezci gayrimenkul sektörü

Efe Bezci gayrimenkul sektörü

Başkent'te yükselen projelerle, metrekare fiyatları artışa geçti. İstanbul'dan sonra Ankara için de 'Taşı, toprağı altın' denilmeye başlandı. Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci 'Ankara'nın da taşı toprağı altın oldu' dedi.

Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bezci: Konut satışları kısmen yavaşlayacak!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 500 baz puan artışı kararından sonra Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci, faizleri değerlendirerek, son faiz artışlarının konut satışlarını kısmet yavaşlatacağını açıkladı.

Elda Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elda Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Efe Can Gündüz tarafından kuruldu.

Efe Yapım Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu! 

Efe Yapım Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Kadir Aceroğlu ve Turgut Akdağ ortaklığında kuruldu.

Ed Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ed Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Efe Emirhan Demir ve Ekrem Duvar ortaklığında kuruldu.

Tahıroğulları Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tahıroğulları Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Efe Can Birinci ve Mert Birinci ortaklığında kuruldu.

Besa Grup yeni projeleri için düğmeye bastı! Konutta ve turizmde çalışmalar hızlandı! 

Besa Grup, 50 yıldır çok sayıda projeye imza attı. Besa Grup yönetim kurulu üyesi Efe Bezci, şirketin yeni yatırımlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Mornvest Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mornvest Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 6 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Efe Can Gül tarafından kuruldu.

Merfe İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Merfe İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Efe Özerçen Mustafa Mert Demir  tarafından kuruldu.

Jade Property Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jade Property Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Efe Can Gül ve Mehmet Faik Göksu ortaklığında kuruldu.

Besa İnşaat proje geliştirmek için Zorlu Center'den ofis tuttu!

Besa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Efe Bezci, İstanbul'un en prestijli projelerinden biri olan Zorlu Center'de büyük bir ofis tuttu. Yakın zamanda işleri İstanbul'daki ofisinden yönetecek.

Ali Efe Bezci, Beşiktaş Fulya Kompleksi ve Fulya AVM sorumlusu oldu!

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Ali Efe Bezci, Beşiktaş Fulya Kompleksi ve Fulya AVM sorumlusu oldu...

Befe Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Befe Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Baran Efe tarafından kuruldu. 

Efe Bezci ile Çağla Baykam evlendi!

İş dünyasının gözde çifti KAM A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Çağla Baykam ve BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, Çırağan Sarayı’nda düzenlenen rüya gibi bir düğün töreni ile evlendiler.

Efe Bezci gayrimenkul sektörü Haberi

Efe Bezci gayrimenkul sektörü

Taşı, toprağı altın tanımı, İstanbul'un yanı sıra Ankara için de kullanılmaya başladı. Ankara'da gelişim için adeta gaza basılırken, kent de aynı oranda büyüyor. Bu gelişime paralel olarak metrekare fiyatlarında da ciddi değişiklikler gözleniyor. Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, sanayi ve ticaretteki performansı ile hızla memur kenti olmaktan çıkan Ankara'da, her geçen ay sayıları artan konut ve plazaların Başkent'in gelişimine büyük katkı sağladığını söyledi. Ankara'da ticaretin gelişimiyle kentin level atladığına dikkati çeken Bezci, şunları kaydetti: "5 milyondan fazla nüfusa sahip Ankara, en fazla göç alan büyükşehirler içinde ilk sıralarda yer alırken, birkaç yıl sonra nüfus daha da artacak. Bu da kentin genişlemesini daha da artıracak." Birkaç yıl öncesine kadar Mamak, Sincan, Etimesgut, Gölbaşı gibi ilçelerin şehir merkezine uzak...