12 / 05 / 2024

Efe bezci haberleri

Efe bezci haberleri

BesaGrup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, Ankara'nın merkezi denilince akıllara önceleri Çankaya ve civarı gelirken, şimdilerde Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü bölgesinin yeni merkezler olarak öne çıktığını söyledi.

Efe Bezci: Besa İnşaat yoluna Besa Grup olarak devam edecek!

Bundan böyle yoluna "Besa Grup" olarak devam edeceklerini bildiren Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, kaliteden ödün vermeden yeni projeler hayata geçirmeye devam edeceklerini bildirdi.

Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bezci: Konut satışları kısmen yavaşlayacak!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 500 baz puan artışı kararından sonra Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci, faizleri değerlendirerek, son faiz artışlarının konut satışlarını kısmet yavaşlatacağını açıkladı.

Besa Grup yeni projeleri için düğmeye bastı! Konutta ve turizmde çalışmalar hızlandı! 

Besa Grup, 50 yıldır çok sayıda projeye imza attı. Besa Grup yönetim kurulu üyesi Efe Bezci, şirketin yeni yatırımlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

İnşaat sektörü indirim haberleri ile çalkalanıyor! İnşaat demir fiyatları dibe vurdu! Demir fiyatları ne kadar?

İnşaat demir fiyatları son zamanlarda üst üste gelen indirim haberleri çalkalanıyor. Bugün demir fiyatlarına yine 100 lira indirim geldi. 1 ton demir 15 bin 650 lira oldu. Peki demir fiyatları bugün ne kadar? İnce ve kalın inşaat demir fiyatları ne kadar? İşte 29 Nisan 2022 inşaat demir fiyatları

Efe Birlik İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Efe Birlik İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Efe Birlik İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Esenyurt’ta yapıldı.

Efe İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Efe İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi Küçükçekmece’de 10  bin TL sermaye bedeli  ile Fatma Ertemel tarafından kuruldu.

Efe Auto İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efe Auto İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Efe tarafından kuruldu.

TÜMAŞ'ın Proje Müdürü Erol Efe vefat etti!

Tümaş Türk Mühendislik, Müşavirlik ve Müteahhitlik A.Ş.'nin (TÜMAŞ) Proje Müdürü Erol Efe vefat etti. 

Besa İnşaat proje geliştirmek için Zorlu Center'den ofis tuttu!

Besa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Efe Bezci, İstanbul'un en prestijli projelerinden biri olan Zorlu Center'de büyük bir ofis tuttu. Yakın zamanda işleri İstanbul'daki ofisinden yönetecek.

Efe Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Efe Yapı Denetim Limited Şirketi Başakşehir’de 30 bin TL sermaye bedeli ile Şelçuk Şahin kuruldu.

Hasan Efe Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasan Efe Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Efe tarafından kuruldu.

Ünlü isimler mimar Efe Kesgün'ün doğum gününe katıldı!

Mimar Efe Kesgün, doğum gününü arkadaşı Oğulcan Engin’in mekanı Emily’s Garden’da verdiği parti ile kutladı. Doğum günü partisine birçok ünlü isim katıldı...

BESA'nın acı günü! Salih Bezci'nin babası Durali Bezci vefat etti!

BESA Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci’nin babası Durali Bezci bugün vefat etti. Merhum Durali Bezci’nin cenazesi 17 Aralık Salı günü öğle namazına müteakip Ahmet Hamdi Akseki Camii’den kaldırılarak Ankara Karşıyaka Mezarlığına defnedilecek...

The Bo Viera projesinin patronu Salih Bezci'den şok açıklama!

Bodrum Gündoğan’daki projesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından önce mühürlenen sonra da kaçak bölümleri yıkılan Salih Bezci, "Binalar arasında 6 metrelik alanlar vardı. ‘Oraları da oda yapalım geçer gider’ diye düşündüm. Basiretim bağlandı. Hata benim" diye açıklamalar yaptı...

Efe bezci haberleri Haberi

Efe bezci haberleri

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, Ankara'nın merkezi denilince akıllara önceleri Çankaya ve civarı gelirken, şimdilerde Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü bölgesinin yeni merkezler olarak öne çıktığını söyledi. 


Bezci, 'altın üçgen' tabiri kullanılan bölgedeki yeni yapılaşma ve hareketliliğin Ankara merkezinin eksenini kaydırdığını belirtti. Altın üçgende hayata geçil dikleri Besa Kule İş Merkezi Efe Bezci projesinin, iş dünyasına farklı bir soluk getirmesinin yanında, lokasyonu  itibarıyla da iş yaşamım kolaylaştıracağını kaydeden Bezci, şöyle konuştu: l "Çukurambar'da konumlanan projemiz, 7 bin 590 metrekare arsada, yatay ve dikey konumlu 2 bloktan oluşuyor. Projede, 104 ofis ve 25 mağaza yer alıyor. Her katta bulunan terasları ve B bloktaki iç bahçesiyle keyifli mola imkanları da sunan projemiz, açılmayan pencere devrine de son...