28 / 04 / 2024

Efe Mira Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Osmaniye

Efe Mira Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Osmaniye

Efe Mira Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi 14 Ağustos 2014 tarihinde İrem Topçu tarafından 50 bin TL sermaye ile kuruldu. Şirketin adresi; Osmaniye Mah. İsmail Erez Bulvarı Özdemir İşhanı No:7/B Bakırköy - İstanbul...

Elda Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elda Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Efe Can Gündüz tarafından kuruldu.

Efe Yapım Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu! 

Efe Yapım Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Kadir Aceroğlu ve Turgut Akdağ ortaklığında kuruldu.

Ed Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ed Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Efe Emirhan Demir ve Ekrem Duvar ortaklığında kuruldu.

Tahıroğulları Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tahıroğulları Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Efe Can Birinci ve Mert Birinci ortaklığında kuruldu.

Mornvest Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mornvest Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 6 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Efe Can Gül tarafından kuruldu.

Merfe İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Merfe İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Efe Özerçen Mustafa Mert Demir  tarafından kuruldu.

Ascension Yapı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ascension Yapı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Miraç Pehlivan tarafından kuruldu.

Jade Property Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jade Property Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Efe Can Gül ve Mehmet Faik Göksu ortaklığında kuruldu.

Befe Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Befe Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Baran Efe tarafından kuruldu. 

Mira Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mira Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye ile kuruldu.

Mira Group İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mira Group İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ljına Tarabıchı tarafından kuruldu. 

2018 yılı yabancıya gayrimenkul satışında da rekor yılı olmalı!

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, bu yılın yabancıya gayrimenkul satışında da rekor yılı olması gerektiğini kaydetti. 

Gayrimenkul, en istikrarlı yatırım aracı!

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, gayrimenkulün en istikrarlı yatırım aracı olduğunu, diğer yatırım araçlarındaki gibi sık sık artışlar, azalışlar yaşanmadığını söyledi..

Efe Mira Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Osmaniye Haberi

Efe Mira Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Osmaniye


Efe Mira Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi 14 Ağustos 2014 tarihinde İrem Topçu tarafından 50 bin TL sermaye ile kuruldu.


Efe Mira Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;

1- Her türlü emlak, gayrimenkul ve özellikle konut, siteler, plazalar, ticari ve sınai marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa, tatil köyleri, devre mülk, apart otel, otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, iş yeri, arsa, arazi ve her türlü taşınmaz alımı, satımı, devri, kiralanması, kiraya verilmesi, pazarlaması, danışmanlığı ve komisyonculuğu yapmak.  2- Bahçe tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mülkiyeti tesis etmek. 3-...