30 / 04 / 2024

Efekta Mimarlık fikirtepe projeleri

Efekta Mimarlık fikirtepe projeleri

Kuruluşundan bu güne yaptığı kentsel dönüşüm projeleri ile dikkat çeken Efekta Mimarlık dönüşümün sembol lokasyonu Fikirtepe’ye damgasını vurdu.

Efekta Mimarlık kentsel dönüşüm projelerine odaklandı!

Efekta Mimarlık yurtdışı projelerinin yanı sıra Türkiye'de hastane, müze ve kentsel dönüşüm çalışmalarıyla tanınıyor. Firma bu aralar kentsel dönüşüm projelerine odaklandı.

Efekta Mimarlık kentsel dönüşüm projeleriyle MIPIM’de!

Efekta Mimarlık kentsel dönüşüm projelerini MIPIM’de görücüye çıkardı. Projelerdeki başarısı yabancı yatırımcıların dikkatini çekiyor.

Efekta Mimarlık kentsel dönüşüm projeleriyle MIPIM’de!

Efekta Mimarlık, Türkiye’ye kazandırdığı kentsel dönüşüm projeleriyle dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM’e damga vuruyor.

Efekta Mimarlık, Fikirtepe’de 6 proje birden yapıyor!

Kuruluşundan bu güne yaptığı kentsel dönüşüm projeleri ile dikkat çeken Efekta Mimarlık dönüşümün sembol lokasyonu Fikirtepe’ye damgasını vurdu.

5. Uluslararası İç Mimarlık Sempozyumu 3-6 Mayıs'ta!

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü, Türkiye’nin ilk büyük ve planlı kentsel dönüşüm projesi için bölgede çalışmalarını sürdüren Fikirtepe Platformu’nun elmas sponsorluğu ile 5. Uluslararası İç Mimarlık Sempozyumu’nu düzenliyor.

Efekta Mimarlık, Cityscape Turkey'de yerini aldı!

Aralık 2002'de Kayhan Çakanel'in kurduğu Efekta Mimarlık, Cityscape Turkey 2016 Fuarı'nda katılımcı olarak yerini aldı. Kayhan Çakanel ile Efekta Mimarlık projelerini ve kentsel dönüşümü konuştuk.

HCK Grup Mimarlık Medya Reklam İnşaat Makine Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

HCK Grup Mimarlık Medya Reklam İnşaat Makine Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Şükran Yılmaz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Hasanpaşa, Fikirtepe Mahallesi'nde kuruldu.

Tabanlıoğlu Mimarlık Çukurambar projesi!

Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından hayata geçirilen Fikirtepe’deki Yenitepe Istanbul projesinin 2’nci adasında yıkım çalışmaları başladı. Proje 21 katlı 4 blokta konut, ofis ve ticari alanlar olacak.

Türkiye Hazır Beton Birliği'nden mimarlık yarışması!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi'nin desteğiyle üçüncü mimarlık yarışmasını düzenliyor

Bina Mimarlık Mühendislik şirketi kuruldu!

Bina Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kurdu

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği işbirliğiyle VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi başlıyor!

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği'nin işbirliğiyle gerçekleştirilen “VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi”nin ilk sergisi Mutluluk Fabrikaları, Mimar Saitali Köknar'ın küratörlüğü ve Pelin Derviş'in koordinatörlüğüyle, 7 Şubat'ta Galeri Işık Teşvikiye'de açı

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'yı Ömerler Mimarlık tasarladı!

Ömerler Mimarlık'ın İstanbul Ataşehir'de projesini tamamladığı “Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena”, NBA kalitesini Türkiye'ye taşıdı.

Selçuklu Kongre Merkezi, Tabanoğlu Mimarlık tarafından tasarlanıyor!

Konya Selçuklu Belediyesi, 50 milyon liraya mal olacak bir kongre merkezi yaptırıyor. Selçuklu Kongre Merkezi'ni dünyadaki 100 büyük mimarlık ofisi içinde yer alan Türk şirketi Tabanlıoğlu Mimarlık Ofisi tasarladı

Efekta Mimarlık fikirtepe projeleri Haberi

Efekta Mimarlık fikirtepe projeleri

Efekta Mimarlık, Fikirtepe’de inşaat yapan firmalar ile anlaşarak 6 ayrı projenin mimarlığını üstlendi. Toplam 850 bin m2 büyüklüğe karşılık gelen projenin bir kısmının temelleri atıldı ve inşaatlar hızla yükseliyor. Diğer bir kısmının da ruhsat işlemleri devam etmek de. Toplam 37 projenin yapılacağı Fikirtepe’de 2002 den beri kentsel dönüşüm projesi ve mimari projeler yapan Efekta Mimarlık, geçmişten gelen tecrübeleri ile Fikirtepe’de çevreye duyarlı geniş yeşil alanları olan projeler üretmeyi hedefledi.


Efekta Mimarlık Kurucusu Yüksek Mimar Kayhan Çakanel, kentsel dönüşüm projelerinde müteahhitlerle yeşil alan konusunda mücadeleler vererek en iyisini yapmaya çalıştıklarını, işin sonunda ortaya çıkan projeleri müteahhitlerin de beğendiğini söyledi. Çakanel ‘’Mimarlık ofisi olarak ürettiğimiz projeler ile herkesin kazanmasını hedefliyoruz. Hem mütahit hem de alıcı yaptığı yatırımdan memnun oluyor. Çevreci rahat yaşam...