04 / 05 / 2024

efekta

efekta

Çengelköy Park Evleri için ön talep toplanıyor, metrekare birim fiyatının 3 bin dolardan başladığı projenin Mart ortasında ön satışa çıkması planlanıyor

Efekta Mimarlık kentsel dönüşüm projelerine odaklandı!

Efekta Mimarlık yurtdışı projelerinin yanı sıra Türkiye'de hastane, müze ve kentsel dönüşüm çalışmalarıyla tanınıyor. Firma bu aralar kentsel dönüşüm projelerine odaklandı.

Efekta Mimarlık kentsel dönüşüm projeleriyle MIPIM’de!

Efekta Mimarlık kentsel dönüşüm projelerini MIPIM’de görücüye çıkardı. Projelerdeki başarısı yabancı yatırımcıların dikkatini çekiyor.

Efekta Mimarlık kentsel dönüşüm projeleriyle MIPIM’de!

Efekta Mimarlık, Türkiye’ye kazandırdığı kentsel dönüşüm projeleriyle dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM’e damga vuruyor.

Efekta Mimarlık, Fikirtepe’de 6 proje birden yapıyor!

Kuruluşundan bu güne yaptığı kentsel dönüşüm projeleri ile dikkat çeken Efekta Mimarlık dönüşümün sembol lokasyonu Fikirtepe’ye damgasını vurdu.

Efekta Mimarlık, Cityscape Turkey'de yerini aldı!

Aralık 2002'de Kayhan Çakanel'in kurduğu Efekta Mimarlık, Cityscape Turkey 2016 Fuarı'nda katılımcı olarak yerini aldı. Kayhan Çakanel ile Efekta Mimarlık projelerini ve kentsel dönüşümü konuştuk.

Kayhan Çakanel kimdir?

Kayhan Çakanel, Çengelköy Park Evleri’nin mimarı ve Efekta Mimarlık'ın kurucusudur. İstanbul'da TrioFloria Konutları, Fikirtepe Kentsel Dönüşüm kapsamında Güzelfikir ticari ve konut projelerini tasarlamıştır. Peki Kayhan Çakanel kimdir? İşte biyografisi..

efekta Haberi

efekta

İnşaat sektöründe 52 yıllık birikimi ve deneyimi ile  onlarca başarılı projeye imza atmış, binlerce insanı ev sahibi yapmış, çalışmalarını gene başarılı bir şekilde İstanbul Anadolu Yakasında ağırlıkla Kadıköy-Suadiye- Göztepe-Ataşehir-Çamlıca  gibi bölgelerde yürüten Sektörün içinde farklı işlerde faaliyetini yürüten Selimoğlu Group ile, 

Takı ve  aksesuar   sektörünün önde gelen şirketlerinden Demir Şirketler Grubu , ulusal ve uluslararası alanda sürdürdüğü ticari faaliyetlerini  Selimoğlu Grup ile birlikte  farklı projelerle  inşaat sektörüne  taşıyor. 


Çengelköy Park Evleri                                   

İnşaat sektöründe 52 yıllık tecrübeye sahip Selimoğlu Grup’ tan Selimoğlu Yapı İnşaat San. Tic. A.Ş.  Demir Şirketler Grubundan Demirland İnşaat San. Tic. Lt. Şt. proje ortaklıklarını, Selimoğlu Demirland İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş....