02 / 05 / 2024

efeler belediyesi otogar alanı

efeler belediyesi otogar alanı

Aydınlı eski Bakan Nahit Menteşe, mülkiyeti kendilerine ait olan ve belediye hizmet binası yapmak üzere Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan'ın istediği eski otogar alanını Efeler Belediyesi’ne devrettiklerini açıkladı.

KPSS 60 puanla memur alımı yapılacak! O belediye memur olmak isteyenlere müjdeyi verdi! Hemen başvurun!

Memur alımı ilanları yayımlanmaya devam ediyor. Son dakika gelen ilana göre Aydın Efeler Belediyesi KPSS 60 puanla memur alımı yapacağını açıkladı. Peki başvuru şartları neler, kimler başvuru yapabilir?

Alibeyköy Cep Otogarı'ndaki 20 yazıhane ve ticari alan kiraya verilecek! Sakın kaçırmayın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Otopark İşletmeleri Tic. A.Ş. Alibeyköy Cep Otogarı'ndaki 20 yazıhane ve ticari alanı kiraya verecek.

Aydın Efeler Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

İzmir Efeler Belediyesi, ilçedeki taşınmaz sahiplerini emlak vergisi ödemeleri konusunda hatırlatmada bulundu.

Aydın Efeler'de tapu işlemleri hızlanacak! 

Efeler Belediyesi ile Efeler İlçe Tapu Müdürlüğü arasında; bina, arsa ve arazi rayiç değerler verilerinin ‘yönetim bilgi sitemi’ üzerinden paylaşılmasına yönelik imzalar atıldı. 

Aydın Efeler'de bir metruk bina yıkıldı! 

Aydın Efeler Belediyesi, Mesudiye Mahallesi’nde bulunan 3. Derece Arkeolojik Sit Alanı içindeki metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Konya Akşehir Otogarı için geri sayım başladı!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Akşehir ilçesinde inşa edilen yeni otogarda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yeni otogarın kısa süre içerisinde ilçe ve Konya halkının hizmetine sunulması bekleniyor. 

Antalya otogar esnafından kira indirimi talebi!

Antalya Otogarı’nda faaliyet gösteren faaliyet Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden yüzde 50 oranında kira indirimi yapılması yönünde talepte bulundu.

Siirt'te ilçe otogarı inşaatı başladı!

Siirt Belediyesi, 6 ilçe ve 5 beldeye hizmet verecek ilçe otogarında inşaat çalışmaları için düğmeye bastı.

İstanbul Otogarı'nda kiralama dönemi başladı! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Esenler'de bulunan İstanbul Otogarı'nda yeni kiralama döneminin başladığını duyurdu. 

Antalya Elmalı Otogarı için geri sayım başladı! 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Arslan, Elmalı Otogarı açılışı öncesi çalışmaları denetledi. 

Antalya Elmalı Otogarı açılış için hazır!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Elmalı Otogarı, açılış için sayıyor. Modern ve kullanışlı bir yapı olarak hizmete açılacak terminal 10 bin metrekarelik alana inşa edildi. 

Aydın Efeler'de binaların 4’te 3’ü dayanıksız!

Aydın'da Efeler Belediyesi, olası bir deprem için çalışmalara başladı. Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, "Efeler ilçesindeki binaların 4’te 3’ü deprem yönetmeliğinden önce yapılmış binalar. Bu binaların dayanıklılığıyla ilgili sorunlarımız var" dedi.

Van, ilçe otogarı için gün sayıyor!

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından bir süre önce yapımına başlanan ilçe otogarında sona gelindi.

efeler belediyesi otogar alanı Haberi

efeler belediyesi otogar alanı

Aydınlı eski Bakan Nahit Menteşe, mülkiyeti kendilerine ait olan ve belediye hizmet binası yapmak üzere Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan'ın istediği eski otogar alanını Efeler Belediyesi’ne devrettiklerini açıkladı.



Efeler'deki eski otogar alanını, 1973 yılında otogar olarak kullanılması şartıyla Aydın Belediyesi'ne devreden Musluca ve Menteşe aileleri, otogarın yeni alana taşınmasının ardından istimlak gayesi ortadan kalktığı için eski alanın kendilerine iade edilmesini istemişti. Yaklaşık 2 yıldır boş ve atıl vaziyette duran eski otogar alanını Efeler Belediyesi'ne hizmet binası yapmak istediklerini iletmek üzere Nahit Menteşe’yi ziyaret eden Başkan Özakcan, bu isteklerini Menteşe’nin olumlu karşıladığını ifade etti.



“BAĞIŞTAN GERİ DÖNÜŞ GİBİ BİR DÜŞÜNCESİ YOK”

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun girişimleriyle, Aydın Muğla karayolu üzerine yapılan Aydın Şehirler Arası Otobüs Terminali, 2014 Şubat’ta hizmete başladı. Eski...