30 / 04 / 2024

efeler belediyesi tepecik parkı

efeler belediyesi tepecik parkı

Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, parkta acil olarak çalışma yapılmasının talimatını verdi.Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan’ın talimatı üzerine Tepecik Mahallesi’ndeki park yeniden düzenlendi.

KPSS 60 puanla memur alımı yapılacak! O belediye memur olmak isteyenlere müjdeyi verdi! Hemen başvurun!

Memur alımı ilanları yayımlanmaya devam ediyor. Son dakika gelen ilana göre Aydın Efeler Belediyesi KPSS 60 puanla memur alımı yapacağını açıkladı. Peki başvuru şartları neler, kimler başvuru yapabilir?

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı'nı kiraya verecek!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı Spor Tesisleri ve Saydağ Parkı içerisinde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Aydın Efeler Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

İzmir Efeler Belediyesi, ilçedeki taşınmaz sahiplerini emlak vergisi ödemeleri konusunda hatırlatmada bulundu.

Aydın Efeler'de tapu işlemleri hızlanacak! 

Efeler Belediyesi ile Efeler İlçe Tapu Müdürlüğü arasında; bina, arsa ve arazi rayiç değerler verilerinin ‘yönetim bilgi sitemi’ üzerinden paylaşılmasına yönelik imzalar atıldı. 

Aydın Efeler'de bir metruk bina yıkıldı! 

Aydın Efeler Belediyesi, Mesudiye Mahallesi’nde bulunan 3. Derece Arkeolojik Sit Alanı içindeki metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Aydın Efeler'de binaların 4’te 3’ü dayanıksız!

Aydın'da Efeler Belediyesi, olası bir deprem için çalışmalara başladı. Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, "Efeler ilçesindeki binaların 4’te 3’ü deprem yönetmeliğinden önce yapılmış binalar. Bu binaların dayanıklılığıyla ilgili sorunlarımız var" dedi.

Aydın Efeler'de yapı güvenliğine uygun kentleşme çalışmaları yapılacak! 

Efeler Belediyesi ile Jeoloji Mühendisleri Odası Aydın İl Temsilciliği arasında yapı güvenliğine uygun kentleşme çalışmalarının yapılması amacıyla protokol imzalandı...

Aydın Efeler'de sağlıklı kentleşme için imzalar atıldı!

Efeler Belediyesi ile Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne (TMMOB) bağlı İnşaat Mühendisleri Odası Aydın Şubesi sağlıklı kentleşme için protokol imzaladı.

Bursa Mustafakemalpaşa'da 3.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Mustafakemalpaşa Belediyesi, Tepecik Mahallesi'ndeki arsa ihale ile satışa sunuluyor. İhale 15 Ocak 2019 tarihinde yapılacak...

Efeler Belediyesi Kültür Merkezi açıldı!

Efeler Belediyesi Kültür Merkezi ve Nikah Salonu ile ünlü yazar Muzaffer İzgü'nün isminin verildiği tiyatro ve konferans salonu düzenlenen tören ile hizmete açıldı...

Tarihi Tepecik Camii yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başiskele’deki Tarihi Tepecik Camii restorasyon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Aydın'da boş parsel yok!

Aydın Efeler Belediyesi tarafından “Deprem, Zemin Problemleri, Zemin İyileştirme Yöntemleri” konulu panel gerçekleşti. Toplamda deprem gerçekleri ve Aydın'ın yapı sorunu konuşuldu.

Aydın Çeştepe Stadı yenilenmeyi bekliyor!

Aydın'da Çeştepe Stadyumu 14 yıldır atıl durumda. Spora yeniden kazandırılmayan statta Efeler Belediyesi, parke taşları stoklamak için kullanıyor.

efeler belediyesi tepecik parkı Haberi

efeler belediyesi tepecik parkı

Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan’ın talimatı üzerine Tepecik Mahallesi’ndeki park yeniden düzenlendi. Tepecik Mahallesi ziyaret sırasında Tepecik Özel eğitim Merkezi ile Tepecik İlk ve Ortaokulu’nun kenarında bulunan Tepecik Parkı içerisindeki boş süs havuzunun öğrenciler için tehlike arz edebileceğini fark eden Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, parkta acil olarak çalışma yapılmasının talimatını verdi. Tepecik Parkı’nı yeniden düzenleyen ve çocukların Oyun oynayabilmesi için elverişli hale getiren Efeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yağmurlu günlerde su birikince tekliye oluşturan havuzu toprakla doldurarak çiçek dikimi gerçekleştirildi. Parkta yapılan çalışma nedeniyle Efeler Belediyesi’ne teşekkür eden Tepecik Mahalle Muhtarı Mevlüt Başak, “Vatandaşlarımız park ile ilgili sıkıntılarını bana iletince hemen Efeler Belediyesini telefonla aradım. Sağ olsunlar Belediyemiz daha o gün kepçe ve toprak göndererek havuzu doldurdu....