27 / 04 / 2024

Aydın Efeler'de sağlıklı kentleşme için imzalar atıldı!

Aydın Efeler'de sağlıklı kentleşme için imzalar atıldı!

Efeler Belediyesi ile Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne (TMMOB) bağlı İnşaat Mühendisleri Odası Aydın Şubesi sağlıklı kentleşme için protokol imzaladı.



Efeler Belediyesi ile Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne (TMMOB) bağlı İnşaat Mühendisleri Odası Aydın Şubesi arasında sağlıklı kentleşme için imzalar atıldı.

Efeler Belediyesi'nde yer alan habere göre, Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay ile İnşaat Mühendisleri Odası Aydın Şubesi Başkanı Özlenen Alcı’nın imzaları ile yürürlüğe konan bilimsel teknik iş birliği anlaşması ile Belediye ve Oda arasında dayanışma yaparak Efeler ilçe sınırları içinde sağlıklı kentleşme ve nitelikli yapılaşmanın sağlanması planlanıyor.

Halk sağlığı, tarih, kültür, doğa, çevre ve ekolojik değerlerin korunması amacıyla gerekli olan mühendislik hizmetlerinin bilimsel teknik iş birliğini yapacak, üretilen hizmetlerin daha verimli ve hızlı kılınmasını sağlayacak olan anlaşma ile Efeler halkına sunulacak olan hizmetlerin sağlam temeller üzerine kurulması sağlandı.


Geri Dön