18 / 05 / 2024

Efitaş İnşaat

Efitaş İnşaat

Efitaş İnşaat, kapsamlı bir araştırma süreci sonucunda, Uyumsoft webERP’de karar kıldı.

Esenler Dört Yaka’da son 9 daire satışta!

Efitaş İnşaat ve Bordo İnşaat ortaklığı ile Esenler'de hayata geçirilen Dört Yaka, 95 konut, 45 ticari ünite ve 250 araçlı otoparkı ile Esenler'de çıtayı yükseltecek. Proje dahilinde son 9 daire satışa sunuluyor.

Dört Yaka projesinde ön talep toplanıyor! Yeni proje!

Esenler'de Efitaş İnşaat ile Bordo Yapı tarafından hayata geçirilen Dört Yaka projesinde ön talep toplanıyor. Projede 95 daire ve 45 ticari ünite yer alıyor...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Ömür İstanbul görücüye çıktı! 312 bin TL'ye!

Efitaş İnşaat, Esenler Belediyesi ve Eskon İnşaat ortaklığının hayata geçireceği Ömür İstanbul görücüye çıktı. 278 adet konutun yer aldığı projede fiyatlar 312 bin TL'den başlıyor.

Ömür İstanbul lansmanı 22 Eylül'de!

Efitaş İnşaat, Eskon A.Ş ve Esenler Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ömür İstanbul projesi 22 Eylül’de Esenler Belediye Başkanı Sn. M.Tevfik Göksu beyefendinin katılımıyla basına tanıtılıyor.

Ömür İstanbul Esenler daire fiyatları!

Ömür İstanbul Esenler projesinde fiyatlar 300 bin TL'den başlıyor. Proje Efitaş İnşaat, Esenler Belediyesi ve Eskon İnşaat ortaklığı ile yükseliyor...

Ömür İstanbul projesinin lansmanı ertelendi!

Efitaş İnşaat - Esenler Belediyesi tarafından hayata geçecek Ömür İstanbul projesinin yarın gerçekleşecek lansmanı ertelendi.

Ömür İstanbul fiyat listesi!

Ömür İstanbul fiyat listesi 300 bin TL'den başlıyor. Ömür İstanbul projesi Efitaş İnşaat, Esenler Belediyesi ve Eskon İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Esenler Ömür İstanbul Konutları iletişim!

Ömür İstanbul Evleri 4 blok olarak İstanbul Esenler'de Efitaş İnşaat, Esenler Belediyesi ve Eskon İnşaat tarafından inşa ediliyor. Projenin lansmanı 13 Mayıs'ta yapılacak...

Esenler Ömür İstanbul Konutları nerede?

Ömür İstanbul Konutları İstanbul Esenler'de hayata geçirildi. Esenler Belediyesi, Eskon İnşaat ve Efitaş İnşaat imzası taşıyan projede 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri bulunuyor...

Ömür İstanbul Konutları Esenler iletişim!

Ömür İstanbul Evleri, İstanbul Esenler'de hayata geçirildi. 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri bulunan projede Efitaş İnşaat,Esenler Belediyesi ve Eskon İnşaat imzası bulunuyor...

Ömür İstanbul Evleri adres bilgisi!

Toplam 218 konuta yer verilen Ömür İstanbul projesi, İstanbul Esenler'de Efitaş İnşaat, Esenler Belediyesi ve Eskon İnşaat ortaklığı tarafından hayata geçirildi. Projede konutların yanı sıra 3 adet dükkan da bulunuyor...

Esenler Ömür İstanbul nerede?

Efitaş İnşaat,Esenler Belediyesi ve Eskon İnşaat ortaklığı ile inşa edilen Ömür İstanbul projesi 218 konut ve 3 dükkandan meydana geliyor. Peki Esenler Ömür İstanbul nerede?

Efitaş İnşaat Haberi

Efitaş İnşaat

Efitaş İnşaat'ın tercihi,


Uyumsoft webERP oldu




30 yılı aşkın süredir, anahtar teslimi sanayi inşaatı yapımı, konut inşaatı yapımı, villa inşaatı yapımı, çelik konstrüksiyon inşaatı yapımı, mevcut yapıların güçlendirilmesi, çevre düzenleme ve peyzaj tasarımları konularında faaliyet gösteren Efitaş İnşaat, kapsamlı bir araştırma süreci sonucunda, Uyumsoft webERP’de karar kıldı.


Esnek Yapı – Güncel Teknoloji

Efitaş İnşaat Genel Koordinatörü Cebrail Bulut, seçim süreciyle ilgili olarak şunları söyledi:  “İncelediğimiz pek çok ERP sistemi, genelde eski, uyarlaması – güncellemesi ve erişimi zor teknolojik altyapıları kullanıyorlardı. Uyumsoft webERP’nin, web tabanlı yapısı ile sisteme şantiyelerimizden kolayca erişilebilme imkanı ve gerektiğinde Efitaş İnşaat’a özel geliştirmelerin kolayca yapılabileceği bir altyapı sunması, tercihimizi etkileyen temel faktörler oldu” diye konuştu.


Uyumsoft, yazılım, danışmanlık, i-Dönüşüm ve e-Devlet projelerinin lider firmasıdır

Yazılım, danışmanlık, i-Dönüşüm ve e-Devlet projelerinin lider...