01 / 05 / 2024

Efor İnşaat adres

Efor İnşaat adres

Efor İnşaat Dekorasyon Ve Aliminyum Doğrama Ticaret Sanayi Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Efor Proje İhracat Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişhane Şubesi açıldı!

Efor Proje İhracat Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişhane Şubesi bugün Beyoğlu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Zafer Duraker tarafından açıldı.

Efor Smart Glass Teknoloji İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efor Smart Glass Teknoloji İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zülkif Biter  tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Efor Proje İhracat Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Efor Proje İhracat Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Efor İnşaat Dekorasyon Ve Aliminyum Doğrama Ticaret Sanayi Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Efor İnşaat Dekorasyon Ve Aliminyum Doğrama Ticaret Sanayi Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Msn Efor İnşaat Tarım Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

 Msn Efor İnşaat Tarım Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurgül Gürel tarafından kuruldu. 

Efor Zemin Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efor Zemin Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Metin Kurt tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Al Efor Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Efor Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Cebdet Turğur ve Galip Aksoy ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Prestij Efor Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prestij Efor Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tahir Cereyan ve Mesut Cereyan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 30 Mayıs'ta Esenyurt, Yeşilkent Mahallesi'nde kuruldu.

Efor Vidanjör Nakliyat ve İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efor Vidanjör Nakliyat ve İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Erol Dündar ve Sanobar Nazarova ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 27 Nisan'da Tuzla, Postane Mahallesi, Barbaros Hayrettin Caddesi'nde kuruldu.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Efor Proje Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Efor Proje İhracat Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 21 Ocak 2013 tarihinde, 50 bin TL sermaye ile, Aydın Fidan ve Mustafa Zafer Duraker ortaklığıyla kuruldu...

Efor Gayrimenkul İnşaat, Efor AVM'yi Aksaray'da açtı!

Efor Gayrimenkul İnşaat tarafından hayata geçirilen Efor AVM kapılarını açtı.  Efor Gayrimenkul Yatırım A.şž. Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali şžener, Efor Avm'nin yapımına 2009 yılı başında Aksaray Belediyesi'nin katkılarıyla başladıklarını söyledi

Efor İnşaat adres Haberi

Efor İnşaat adres

Efor İnşaat Dekorasyon Ve Aliminyum Doğrama Ticaret Sanayi Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Efor İnşaat Dekorasyon Ve Aliminyum Doğrama Ticaret Sanayi Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi konusu:
Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde vya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak,gayrimenkuller üzerine irtifak,intifa,sükna,kat mülkiyeti,kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek Şirket konusu ile ilgili her türlü gayrimenkul mal iktisap etmek kiralamak kiraya vermek satmak almak sahibi bulunduğu menkul ve gayrimenkuller üzerinde şirket lehine ipotek tesis ve tescil etmek veya bunlar üzerinde her türlü hakları iktisapetmek, şirket sahibi bulunudğu veya diğer kuruluşlara ait menkul ve alacaklarına karşılık menkul ve gayrimenkulleri ipotek...