01 / 07 / 2024

efsane indirimler ceza

efsane indirimler ceza

Süper indirim günlerinde bazı firmaların yaptığı ‘sahte indirim’ oyununu vatandaşların şikâyetleri bozdu. Gelen çok sayıda şikâyetin ardından Ticaret Bakanlığı harekete geçti.

BİM’de bayrama özel efsane indirimler! Siyah çay 69,50 TL, siyah zeytin 52,50 TL, tost peyniri 119 TL...

BİM’in 25 Nisan 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi müşterilerin beğenisine sunulurken; siyah çay 69,50 TL’ye, siyah zeytin 52,50 TL’ye, tost peyniri 119 TL’ye düştü. İşte BİM 25 Nisan 2023 fiyat listesi...

Efsane indirimler Ticaret Bakanlığını harekete geçirdi! Çılgın indirim rüzgarının yönü değişecek mi? İşte detaylar!

Şahane kasım ya da şahane Cuma gibi isimlerle anılan bu alışveriş kampanyalarını, Ticaret Bakanlığı, tarafından incelemeye alındı. İşte detaylar!

Beko’da efsane Cuma kampanyası! 30 Kasım’da bitiyor! İşte 27 Kasım 2022 fiyat listesi…

Beko’da 30 Kasım’a kadar devam edecek olan efsane Cuma kampanyası kapsamında beyaz eşya fiyatlarında muhteşem indirimler var. Beko’da indirimlere ek olarak kasada 1000 lira indirim uygulanıyor. İşte Beko 27 Kasım 2022 fiyat listesi…

Hepsi Burada efsane kasım indirimleri herkesi coşturdu! İşte 4 Kasım 2022 fiyat listesi…

Hepsi Burada Efsane Kasım efsane marka günlerinde çılgın indirimler devam ediyor. Sevilen markaları daha uygun fiyatlara almak isteyenler adeta stokları eritmeye başladı. Peki efsane marka günlerinde hangi ürünler indirime girdi? İşte 4 Kasım 2022 fiyat listesi…

Carrefoursa efsane fırsatlar başladı! Kişisel bakım ürünleri yüzde 45'e varan indirimler! 2 Kasım 2022 fiyat listesi

Carrefoursa Market efsane fırsatlar indirimini açıkladı. Carrefoursa'da kişisel bakım ürünleri yüzde 45'e varan indirimlerle satışa çıkarıldı. Peki Carrefoursa'da hangi ürünler ne kadar indirime girdi? 2 Kasım 2022 fiyat listesi...

Online alışveriş yapanlar dikkat! Bakanlıktan 'efsane cuma' uyarısı!

Ticaret Bakanlığı, e-ticaret sektöründe çok sayıda tüketici mağduriyetinin yaşanabildiği ‘efsane cuma indirimleri’ gibi özel adlarla yapılan indirimler için gereken idari yaptırımların uygulanacağını açıkladı.

Nef'te Efsane Cuma’ya özel avantajlar!

Nef, üç farklı projede Efsane Cuma’ya özel 300 bin TL’ye varan indirimler sunuyor. Firma geçtiğimiz sene Hepsiburada ile hayata geçirdiği iş birliği kapsamında internet üzerinden konut satarak bir ilke imza atmıştı.

Nef, Efsane Cuma’ya özel avantajlarla Hepsiburada’da!

Geçtiğimiz sene Türkiye’nin lider e-ticaret platformu Hepsiburada ile hayata geçirdiği iş birliği kapsamında internet üzerinden konut satarak bir ilke imza atan Nef, bu yıl da üç farklı projede Efsane Cuma’ya özel 300 bin TL’ye varan indirimler sunuyor.

Deluxia Park Residence'da efsane kampanya 2018!

Teknik Yapı imzası ile yükselen Deluxia Park Residence'da efsane kampanya başladı. Projede 66 aya kadar vade farksız taksit imkanı sunuluyor. 

Günübirlik kiralanan evlere 2.1 milyon TL ceza!

Türkiye genelinde günübirlik kiralanan evlere yönelik denetlemelerde 81 ev kapatıldı. Denetlemelerde 547 ev sahibine 2 milyon 183 bin 618 lira ceza kesildi.

Marmaris'te günlük kiralık evlere 11 bin 885 TL ceza!

Günlük kiralık evlere yönelik denetimlerin yapıldığı Muğla Marmaris'te  bildirimde bulunmadığı gerekçesiyle bir kişiye 11 bin 885 lira ceza uygulandı.

Efsane Ağaoğlu Turizm İnşaat Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Efsane Ağaoğlu Turizm İnşaat Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Ağaoğlu tarafından bugün Fatih’te kuruldu.

Ruhsatsız satış yapana 138 bin lira ceza kesilecek!

Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun’un “ceza hükümleri” başlıklı 77. maddesinde düzenlenen idâri para ceza miktarları yılbaşı itibarıyla değiştirildi.

efsane indirimler ceza Haberi

efsane indirimler ceza

Süper indirim günlerinde bazı firmaların yaptığı ‘sahte indirim’ oyununu vatandaşların şikâyetleri bozdu. Gelen çok sayıda şikâyetin ardından harekete geçen Ticaret Bakanlığı Reklam Kurulu, e-ticaret devlerinden savunmalarını istedi. Kurulun, şikâyet dosyalarını salı günü görüşerek bu platformlara yüklü miktarda ‘efsane indirim’ cezası kesmesi bekleniyor.

Hürriyet Gazete'sinde yer alan habere göre; kasım ayı hem tüm dünyada hem de Türkiye’de büyük bir alışveriş çılgınlığı ile geçti. Markalar geçtiğimiz yıllardan farklı olarak süper indirimlerini sadece kasım ayının son haftasında değil tüm ay boyunca uyguladı. Özellikle indirimlerin ve kampanyaların zirve yaptığı son haftada alışveriş rekorları kırıldı. Ancak burada yaşanan alışveriş yoğunluğu tüketicilerin şikayetlerine de yansıdı. Özellikle ‘Black Friday’ haftasında markaların duyurduğu yüzde 60, 70 hatta yüzde 80’lere varan indirim kampanyaları Ticaret Bakanlığı’nı harekete geçirdi.

ÇOK SAYIDA ŞİKÂYET

Tüketicilerden...