02 / 05 / 2024

ege 2014 projeleri

ege 2014 projeleri

Egeliler tarafından yoğun ilgi gören Ege Suits örnek dairelerinin tanıtımı, Kavuklar Gayrimenkul Grup Başkanı Metehan KAVUK ve projenin iç mimari Avusturyalı ünlü yüksek mimar Brigitte Weber'in katılımıyla gerçekleşti.

Ege Yapı'dan 7 milyar değerinde 7 proje!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı'nın katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda 2023 yılı hedefleri, yeni projeleri ve yatırımları aktarıldı. İnanç Kabadayı, iki yıl içinde yedi yeni projeyi hayata geçireceğini ve 7 milyar TL yatırıma başlayacağını söyledi.

Ege Yapı İzmir Bademli projesi ön talep topluyor! Yeni Proje!

Konut projeleri için yatırımlarını hızlandıran Ege Yapı İzmir'de hayata geçireceği Bademli İzmir Projesi için ön talep toplamaya başladı.

İş GYO 2020'de 178,4 milyon TL'lik 231 konut sattı!

İş GYO'nun portföyünde bulunan Manzara Adalar, Topkapı İnistanbul ve Ege Perla projeleri kapsamında, 2020 yılı içerisinde toplam satış değeri KDV hariç 178,4 milyon TL olan 231 adet konut satıldı. 

TOKİ Marmara ve Ege Bölgesindeki projeler için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Marmara Bölgesi ve Ege Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 1. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

İzmir'e yönelik yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Bakanlığın ve Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların 2014-2018 yılları arasında İzmir'e yönelik yatırım projeleri ve 2019 yılı kesinleşmiş yatırımları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Ege Yapı'dan 2.5 milyar TL'lik 8 yeni proje!

Batışehir projesini hayata geçiren Ege Yapı, bugüne kadar 1 milyon metrekare inşaat yaptı. Gelecek dört yılda bir o kadar daha yapacak. Şirketin yönetim kurulu başkanı Hasan İnanç Kabadayı, 8 yeni projeleri olduğunu ve yeni projelerin değerinin 2.5 milyar TL'yi bulacağını söylüyor... 

Ege Yapı Cityscape fuarında ön talep topladı!

EGE Yapı, Cityscape Turkey fuarına satışları devam eden Batışehir, Pega Kartal, İzPark projeleri ile katılarak yeni geliştireceği Kağıthane, Çekmeköy ve Yedikule projeleri için de ön talep topladı.

Ege Perla ve İFM projelerine 15. Perakende Günleri'nde yoğun ilgi!

İş GYO İzmir’de hayata geçirmekte olduğu Ege Perla ve İstanbul Finans Merkezi projeleri ile 15. Perakende Günleri’nde yerini aldı. Perakende Günleri, dünyaca ünlü konuşmacıları ve markaları ağırlıyor.

Ege'de 2014 yılında kaç konut satıldı?

TÜİK'in açıkladığı verilere göre 2014 yılında Ege Bölgesi'nde en çok konut satışı yapılan il İzmir oldu. İzmir'de 71 bin 779 konut satılırken onu 25 bin 149 satışla Aydın izledi.

Ege bölgesinde 2014'te 178 bin 853 konut satıldı!

TÜİK'in açıkladığı verilere göre 2014 yılında Ege Bölgesi'nde en çok konut satışı yapılan il İzmir oldu. İzmir'de 71 bin 779 konut satılırken onu 25 bin 149 satışla Aydın izledi.

Kadir Kelekçi Ege'ye yatırım yapacak!

Almanya'da faliyet gösteren GK Dienstleistungen İnşaat firmasının sahibi Kadir Kelekçi, Ege Bölgesi'ne yatırım yapmaya hazırlanıyor.Avrupa kalitesinde ev projeleri hazırladığını, bunların 2015 yılının sonuna doğru faaliyete geçeceğini belirtti.

Ege Koop Muğla'da konut projesine başlayacak!

Ege - Koop Milliyet Ege Ek gazetesi bugün ki haberinde Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan'la gelecek projeleri hakkındaki röportaja yer veriliyor. İşte Ege Koop'un gelecek yatırımları;

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği İzmir turizmini masaya yatırdı!

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, İzmir turizminin 2014 yılında değer kaybettiğini ifade etti...

ege 2014 projeleri Haberi

ege 2014 projeleri

Egeliler tarafından yoğun ilgi gören Ege Suits örnek dairelerinin tanıtımı, Kavuklar Gayrimenkul Grup Başkanı Metehan KAVUK ve projenin iç mimari Avusturyalı ünlü yüksek mimar Brigitte Weber'in katılımıyla gerçekleşti. 

Egelileri tatil dönüşü yepyeni bir yaşam alanıyla karşılayacak olan Ege Suits, Ağustos 2014'te teslim ediliyor. 

Konforun ve lüksün doğayla bütünleştiği butik rezidans projesi Ege Suits, 163 m2 ile 320 m2 arasında değişen, 70 rezidanstan oluşan ilk katından dahi deniz görebilen, geniş cam cephesi ve terasıyla, ev sahiplerine eşsiz körfez manzarası keyfini yaşatıyor. 


İzmir'de bir ilk olan üstü açılır ve kapanır yarı olimpik yüzme havuzundan SPA'ya, yaklaşık 1000 metre yürüyüş parkurundan, şömine odasına, tenis kortu ve basket sahasından minikler için düşünülmüş açık-kapalı çocuk oyun alanlarıyla 7 yıldızlı hizmetler sunuyor. İzmirlileri hakkettiği lüksle buluşturan Ege Suits;...