17 / 05 / 2024

ege bornova projesi

ege bornova projesi

50 milyon dolar yatırım değeri taşıyan Ege Bornova Residence'ın kaba inşaatının Mart ayının sonunda tamamlanması planlanıyor

Ege Bornova Rezidans'ta 725 bin liraya! 24 ay taksit imkanıyla!

Kavuklar İnşaat Ege Bornova Rezidan'ta fiyatlar 725 bin liradan başlıyor, projedeki konutların Temmuz 2014'te teslim edilmesi planlanıyor

Avcılar İnşaat Bornova projesi geliyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Avcılar İnşaat, Bornova projesi için düğmeye bastı. Proje 23 milyon 234 bin TL'ye mal olacak.

Mia Suites Bornova projesi geliyor! Yeni proje!

Koç İnşaat'ın imzasıyla İzmir'in Bornova ilçesinde hayata geçirilecek Mia Suites Bornova projesi satışa çıkıyor. Projede daire fiyatları 299 bin TL'den başlıyor.

20 soruda DAP Bornova projesi!

İzmir Bornova Çamdibi'nde hayata geçirilen DAP Bornova projesi 707 konut ve ticari alanlardan meydana geliyor. İşte 20 soruda DAP Bornova projesi...

Sinpaş GYO Ege Boyu Projesi değerleme raporunu yayınladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Sinpaş GYO Ege Boyu Projesi değerleme raporunu yayınladı.

Coordinat Bornova projesi Forum Bornova'da tanıtıldı!

İzmirli DRC Grup'un Bornova Ağaçlıyol'da yapımını sürdürdüğü Coordinat Bornova projesi, alışveriş merkezlerinde açılan stantlarla geniş kitlelerle buluşuyor.

Sinpaş GYO’nun yüzde 60 kazandıran Ege Yaşamı Konsepti şimdi Çankaya’da!

Ankara Çankaya'da hayata geçirilen Ege Vadisi Projesi, Sinpaş GYO imzasıyla yükseliyor. Projede satılık daire fiyatları 369 bin liradan başlıyor..

Sinpaş Ege Vadisi daire fiyatı!

26 bin 900 metrekare alan üzerinde yükselen Ege Vadisi projesi Sinpaş GYO tarafından hayata geçiriliyor. Sinpaş Ege Vadisi daire fiyatı haberimizde yer alıyor.

A LOFT Bornova projesinin inşaatı hızlandı!

İzmir'in iş ve yaşam merkezi Bornova'da hayata geçirilen A LOFT Bornova projesi inşaatı hızla devam ediyor. Projede 56 adet 1 + 1 daire yer alıyor.

Ege Perla'nın kiralama işlemleri Platin Emlak tarafından yapılacak!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Ege Perla Projesi kiralama işlemleri yayınlandı.

Coordinat Bornova'nın yarısı satıldı!

DRC Grup tarafından Bornova Ağaçlıyol'da hayata geçirilen Coordinat Bornova Projesi'nde, satışlar yüzde 50'ye ulaştı.

Folkart Time Bornova güncel fiyatlar!

Folkart Time Bornova güncel fiyatları 258 bin TL'den başlayarak değişiyor. Folkart Time Bornova projesi Eylül 2018'de teslim ediliyor...

Kavuklar Bornova Evleri'nde peşin ödemeye yüzde 18 indirim!

Kavuklar Bornova Evleri'nde peşin ödemeye yüzde 18 indirim yapılıyor. Kavuklar Bornova projesi Temmuz 2018 yılında teslim ediliyor...

Coordinat Bornova'da konutların yüzde 40'ı satıldı!

DRC Grup tarafından Bornova Ağaçlıyol'da yapımına başlanan Coordinat Bornova projesi, aidatsız - kira garantili sistemi ve çevreci uygulamalarıyla yatırımcıların ilgisini çekiyor.

ege bornova projesi Haberi

ege bornova projesi


60 adet rezidanstan meydana gelen evimGüzelevim:eGeBORNOVA'nın mekanik elektrik işleri ile peyzaj düzenlemeleri ise yakın zamanda başlayacak. 


Kavuklar Ailesinin de oturacağı ve birlikte yaşayacağı komşularını aradığı projede, her detay büyük bir titizlikle düşünülerek hayata geçiyor. 


Konut almak isteyenlere 48 ay için yüzde 0 faiz


Kasım ayında yapılan lansmanın ardından Egeliler tarafından yoğun ilgi gören projenin yüzde 40'ı kısa bir sürede satıldı. Kalan daireler için önemli bir fırsat yaratan Kavuklar, bu çok özel projeden konut almak isteyenlere 48 aya kadar yüzde 0 faiz avantajı sunuyor. 


Her yönden farklılığı yaşamak isteyenlerin adresi olacak


Bornova’nın önemli yerleşim bölgesi EVKA-3’de bulunan proje, hem şehir merkezine hem de Ankara-İstanbul ve İzmir-Manisa gibi şehirlerarası yollara olan yakınlığı ile tercih sebebi olacak. 


Dünyaca ünlü projelerde başarılarını kanıtlanmış 2010 yılında hayatını kaybeden TAGO Mimarlık...