28 / 04 / 2024

Avcılar İnşaat Bornova projesi geliyor! Yeni proje!

Avcılar İnşaat Bornova projesi geliyor! Yeni proje!

Firma: Avcılar İnşaat

Proje: Bornova projesi

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Avcılar İnşaat, Bornova projesi için düğmeye bastı. Proje 23 milyon 234 bin TL'ye mal olacak.



Avcılar İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Yatırım yeni projesi için düğmeye bastı. Proje  İzmir  Bornova'da hayata geçirilecek.

İzmir İli, Bornova İlçesi, Kazımdirik Mahallesi, tapunun 30K1D nolu pafta, 3 Ada, 1 Parselinde yükselecek olan  Avcılar İnşaat   Bornova projesi  23 milyon 234 bin TL'ye mal olacak.

ÇED sürecinin başladığı Avcılar İnşaat Bornova projesinde 217 adet homeofis, 23 adet de dükkan yer alacak. Üç blok şejilinde yükselecek olan projede otopark alanlarına da yer verilecek.

Avcılar İnşaat Bornova projesinin 36 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor. Projenin oturacağı taban alanı toplam 2 bin 400 metrekare olarak belirlendi.

Avcılar İnşaat Bornova projesinde inşaat alanı 7 bin 865 metrekare olan A Blok, homeofis ve ticari amaçlı kullanım alanlarından , inşaat alanı 8 bin 888 metrekare olan B Blok, homeofis ve ticari amaçlı kullanım alanlarından, inşaat alanı 1.495 metrekare olan C Blok, ticari amaçlı kullanım alanlarından oluşacak.

Toplam 217 adet homeofis, ve 23 işyeri olarak planlanan Avcılar İnşaat Bornova projesinde her dairede ortalama 4 kişinin ikamet edeceği düşünülürse, söz konusu proje kapsamında
ortalama 960 kişinin bulunacağı tahmin ediliyor.

Avcılar İnşaat Bornova projesi kapsamında A blokta  6 dükkan ve 91 homeofis, B blokta 11 dükkan 126 homeofis, C blokta 6 dükkan yer alacak.


Web: https://avcilarinsaat.com.tr/


projeye sor



Geri Dön