28 / 04 / 2024

Avcılar İnşaat'tan İzmir'e üç yeni proje geliyor!

Avcılar İnşaat'tan İzmir'e üç yeni proje geliyor!

Avcılar İnşaat, kuruluşunun 30’uncu yılını Bayraklı, Gaziemir ve Çeşme’de hayata geçireceği toplam değeri 925 milyon TL olan üç yeni projeyle kutlayacak.



Modernizmin mimarı vizyonuyla özgün projeler hayata geçiren Avcılar İnşaat, toplam yatırım değeri 925 milyon TL olan üç yeni projesiyle İzmir’e değer katmayı hedefliyor.Avcılar İnşaat, bugüne kadar 778 bin metrekare alanda 4 bin 165 konut ve 647 işyeri inşa etti. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, 30 yıl önce ilk yola çıktıkları günden bu yana her kesimden insana ulaşmayı hedeflediklerini söyledi. Avcı, şöyle devam etti:
“İnsanlara kolaylık sağlayabilmek adına Türk inşaat sektöründe daha önce hiç görülmeyen fırsatlara imza attık. 30’uncu yıla özel olarak peşin alımlarda yüzde 30 indirim sağlıyoruz. Böylece yatırımcılar alır almaz yüzde 30 kar elde ediyor. Konut yatırımcıları için en uygun zaman.”

Avcılar İnşaat tan İzmir e üç yeni proje geliyor!

TAMAMEN ÖZ SERMAYE

Projelerini banka kredisi kullanmadan tamamen öz sermayeleriyle gerçekleştirdiklerini hatırlatan Avcı, “Bu finansmandan aldığımız güçle biz bütün taahhütlerimizi söz verdiğimiz süreden önce yerine getiriyoruz. Yatırımcımız da ürettiğimiz yüksek kaliteli, değerine değer katan yapılarla kısa sürede büyük kazanç sağıyor. Sağlam ve sözünün eri bir firma olmanın gereği budur” dedi.

YATIRIM İÇİN EN İYİ FIRSAT


Merkez Bankası’nın 4.25 baz puanlı faiz indirimine dikkat çeken Avcı, yaşanan gelişmenin mevduatta duran paranın tekrar piyasalara dönmesini sağlayacağını söyledi. Piyasalara dönen para için en kazançlı, güvenli limanın yine konut ve işyeri yatırımı olacağını ifade eden Avcı, “Gayrimenkule olan talebin artması, konut /işyeri fiyatlarında da doğal bir artışa neden olacak. Bu olmadan düşük fiyatlı konut almanın tam zamanı” diye konuştu.

 


Geri Dön